Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka fasolka vel Kwaśniewska

Herbata mandarynkowa częsc dalsza!!!!!!!!!!

Polecane posty

Uch, taki skwar byl a teraz deszczycho leje, oj...A Andrju zawsze taki byl, jak sie tylko poznalismy to kapalismy sie razem w stawie w naszej wiosce, to dopiero byly czasy.

Cześć dziewczyny. Renia ale ty sexownie tgo kuraka przyprawiałaś oho,ho. Renia a kto Ci ten pióropusz tam doprawił :-D :-P :-D Tak dobrze rozpoznałyscie w romantycznej piosence wystąpiła sama Maryśka,po upiększeniu oczywiście :-D He,he pada deszcz,pada deszcz alez ja się wkurzam.Zamiast naturalnego słonca muszę samoopalacza uzywac :-P

Komu pada, Joleńko, temu pada... Renatka zawsze wygląda seksownie, ona ma przecież kurwiki w oczach i seks kocha jak kuń łowies. To jak ma wyglądać Twoim zdaniem. Joleńko, jesteś pewna, że tem dochtór, co łón łoperował te Maryśke nie bedzie mioł kłopota... No wiesz kochana, za takie zmiany to można nieźle polecieć... Dziewczyny bilety do Mediolanu zarezerwowane na wtorek. Bądźcie gotowe i spakujcie kanapeczki do reklamóweczki!!! Papapa kochaniutkie, do zobaczenia w środę na lotnisku. Renatka tylko Ty się nie spóźnij, dobra??!!

Ircia jak to jest dres to jak Andriuszka wygląda goło? I dlaczego on w dresie się kąpie na tym basenie? Irrrcia Ty nas w konia to nie rób, dobra?! Jolka, Renata dlaczego jeszcze was nie ma na lotnisku!!!??? Samolot odlatuje za 20 minut i dlużej nie uda mi się go zatrzymać. I tak musiałam zadzwonić i powiedzieć, że na pokładzie jest bomba. fajnie było jak chlopaki latały po całym lotnisku i szukały jak opentane. No dobra... czekam na Was.

Widzisz Oleńko jaki jest los kobiety polityka, nawet nie pamięta już jak jej własny mąż wygląda i pomyliła go z Ryśkiem Kaliszem. Oj Irenko muszisz być strasznie zapracowana na tej wsi. A może założyłaś złe okulary. Mówiłam ci żebyś tych od ruskich na bazarze nie kupywała, bo wzrok całkiem stracisz. Pozdrawiam kochane dziewczyny. Ola nie zdązyłam na samolot bo kurczaka piekłam , Andrju strasznie głodny po basenie wraca, a na wakacje się teraz nie wybieramy, bo jak kaczki odfrunęły na Hel to Andrju musi rządzić w tym kraju do cholery.

Gość ja naturlich
http://fakty.interia.pl/galerie/Kraj/Bez_drogich_garnitur%F3w/zdjecie,282246,8 A tu jaki Andrju prosty jak kij od szpadla :-D http://fakty.interia.pl/galerie/Kraj/Bez_drogich_garnitur%F3w/zdjecie,282248,7 O a tu jaki przystojny ło cie florek http://fakty.interia.pl/galerie/Kraj/Bez_drogich_garnitur%F3w/zdjecie,282256,3 Irena ja nie wiedziałam ze wy komórkie mota :-) Irka podaj numera ** komórka--tak powszechnie nazywany jest przez młodzież telefon komórkowy A telefon komórkowy to takie urządzenie z którego dzwonisz kiedy chcesz,do kogo chcesz i o której chcesz a jak masz dobrego operatora to dorzuci Ci darmowe minuty :-) Irka czy wytłumaczyc Ci kto to jest operator??? Oki wytłumacze Ci Operator--to taki ktos lub cos co Ci chce dogodzic :-) Irka operator moze byc koparki---te typy są zazwyczaj muskularne i ładnie opalone. Operator- młota pneumatycznego ,te typy są pociągające bo w łśżku się nie wysila,bo go jeszcze po pracy tak trzyma.Orgazm gwarantowany,tylko nie wiem czy lepszy z młotem czy z operatorem Hi,hi,hi Irenko przykłady operatorów mozna mnozyc. Ircia pofantazjuj

My z Irenką na sianokosach, a reszta pewnikiem na kanarACH ALBO w tunezji a ty kochana już wróciłaś z wczasów. patrz jak to się kaczki panoszą w waszym gniazdku

jOLKA pogieło Cię czy co? Toż to dawno było. Ty to masz jakis spóżniony zapłon. Ja teraz nie jeżdżę jak piję i nie piję jak jeżdżę. Dziewczyny ta kiecka co ją sobie zamówiłam u Armaniego jest lux. Ciekawe kiedy to wesele, bo jakoś cicho się o nim zrobiło. Nie wie ktoraś z was coś na ten temat?

Eeeee.... tam Reńka coś Ty. To Ty nie wiesz, że oni teraz bawią się piłkami na Helu? Wiesz jedni im do ogródka piłkę wrzucają a oni BORowika wyrzucają..... i zabawa trwa.... Ciekawe kiedy cały naród wyrzucą????

już dwa milony wyjechały, to już im zostało 36 odjąć 6 moherów to im się będzie łatwo rządzić tą 6 co zostanie.

Gość Stanisława Dziwiszowa
Renka liczy 6 x 6 jest 36

Witam dziewczęta, ja tylko na chwilunię, bo muszę wnuka pilnować, dla okupu pewnie chcieli go porwać, co za czasy...

Reńka, czytałam i radzę Ci wynajmij sobie detektywa, tyle,że Rutkowskiego to juz nie da rady. No trzymaj się dziewczyno. A... dziękuję matce, dobrodziece Stanisławie za pomoc w liczeniu.

Widzisz go psiajucha, balonów mu się zachciało, niech my go z Ircią dorwiemy, no masz rację Oleńko drugiego takiego jak Rutkowski nie znajdziemy, a i on by wziął taniej po partyjnej znajomości. pozdrawiam wasza roztańczona renatka

No tak wszyscy wyjechali na Majorkę tylko ja zostałam i ciężko pracuję w sejmie. Czy wy uważacie że to przypadek że w chojarska tir wjechał, może to był zamach... mi chcieli porwać wnuka, ktoś chce wykończyć liderów naszej partii, ale my się sami obronimy, nawet bez rutkowskiego.... no a na chojarską teraz wołamy tirówka...hahhahha

No to stawiam pół litra bo mam zaszczyta wpisac 300-setny pościk!!!!!!!!!!!!!!! Laseczki ja to trochę hulałam sobie,,,,,,i dlatego mnie nie było kilka dni. No ale zeby się ludziska w Kaczorowym grodzie nie pultali to nazwijmy to podróżą słuzbową :-) de fakto sponsorowaną przez podatników :-) Ale juz jestem. Oj Irena jak ja zobaczyłam to zdjęcie Twojego Andrzeja co to je Ola wrzuciła to się za głowę złapałam................... :-O Irka przecierz ja bym mojemu Olkowi do dupy nakopała i rozwodu zarządała gdyby z taką cycoliną się fotografował a ten jeszcze jej zarcie donosił. Irka przywal mu grabiami,zwiąż sznurem do snopo-wiązałek i w ryja i skopa niech se chłop nie mysli ze jak w sejmie siedzi to mu wszystko wolno. Ja tam Olka trzymam krótko.