dorotka21 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 Czy któraś z Was też tak ma? Biorę Cilest od niecałego roku do tej pory było wszystko ok. A w zeszłym miesiącu i niestety w tym też tak mnie boli, że ledwo chodzę :( Na dodatek okres pojawia się po 4-5 dniach od wzięcia ostatnej tabletki. Idę do gina ale dopiero za jakiś tydzień - niestety nie dało się wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Czerwiec 8, 2006 ja biore novynette od roku i tez mam taki okres :( lekarz mowi tylko tyle \"dziwne\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez jestem waga Napisano Czerwiec 8, 2006 tez tak mam , tylko ze ja biore nonennte 1,5 roku , okres dostaje po 4, 5 dniach ( zawsze byl po 3) podczas okresu brzuch mnie boli , tak jak kiedys , i strasznie mi sie cera pogorszyla , tak jagbym przestala je brac lub przestalu one edzialc:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaśka_ Napisano Czerwiec 9, 2006 ZMIENIć TRZEBA!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach