Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwinia_marakuja

depilacja cukrowa

Polecane posty

hej dziewczyny, czy któraś z was próbowała depilacji cukrowej ? ja planuję kupić http://www.allegro.pl/item107047488_depilator_cukrowy_j_epill_od_but_eleczki_.html i zastanawiam sie czy warto, bo nie jestem do końca pewna czy efekt takiego zabiegu jest długotrwały. jest napisane że niby to nie boli, ale ja jestem dość wrażliwa na ból [dlatego odpadają wszelkie depilatory mechaniczne i woski] i na dodatek mam skłonną do podrażnień skóre. bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi

Gość hehehehhe
efekt murowany!!!!!!!!!!!!!!! juz było milion takich topików znjadź i przeczytaj

no czytam czytam, tylko narazie znajduje same gdzie dziewczyny same gotuję te 'paste' i niektórym wychodzi niektórym nie, o takiej kupnej z allegro nie znalazłam dlatego założyłam ten topik :)

Gość hehehehhe
wydaje mi się że ta kupiona moze okazac sie jescze lepsza.bo wydajność pasty zrobionej przez siebie moze być rózna.ta jest przygotowywana przez osoby które majaą wprawe i sie tym zajmuja.także myśle ze nie ma problemu i że będziesz zadowolona.

no luz :) dzieki :)

Gość kindor
zMARNOWAłAM MNóSTWO cukru, cytryny, czasu inerwów a koniec i tak zawsze wyglądał jednakowo:wylewałam za okno.Z tym przepisem na pastę cukrową to jakaś ściema.Jestem początkującą kosmetyczką więc ten temat mnie interesuje.Zostanę chyba jednak przy podgrzewaczu i wosku.

no tak ale ja chce kupic gotową paste a nie ją robić sama, a wosk odpada bo za bardzo boli