Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam wszystkim forumkom

Polecam wszystkim forumkom!

Polecane posty

Postanowiłam sie podzielić tą cenna informacją:P bo widzę wiele wątków na podobny temat. Polecam wszystkim forumkom krem nawilżający Iwostin. Można go kupić w aptece, kosztuje ok. 19-22zł. Jest rewelacyjny:) Nadaje się do skóry suchej, normalnej, mieszanej, tłustej- każdej:) Mi pomógł bardzo, bo mam skórę przetłuszczającą, ale strasznie ściągniętą po myciu, łuszczy się wokół nosa i ust i na czole. Zawsze używałam kosmetyków przeciwtrądzikowych, bo mam przetłuszczająca skórę i tendencje do tworzenia sie zaskórników. I skóra strasznie sie wysuszyła. Ale teraz, po jedej tubie naprawdę moja skóra wygląda dużo lepiej:) I bardzo mnie to cieszy:D Więc jeżeli macie jakieś drobne problemy ze skórą, szukacie nawilżającego i lekkiego kremu, to spróbujcie tego. Dla takiej cery jak moja sprawdził się idealnie. Do innych też się pewnie nada:) Pozdrawiam.

Gość witam i o zdrowie pytam
mam podobne problemy z cera,wiec moze wyprobuje:P

Gość ale który nawilżajacy
???????? jakiślink może???

no dobra:) Jest jeden krem nawilżający Iwostinu. I tak się nazywa: krem nawilżający:) Jest wersja a filtrem (ale i tak nie jest to filtr fotostabilny, więc trzeba by się smarować co 2-3 godziny, żeby utrzymać ochronę) i "normalna". Jest etż seria Solecrin, jeżeli juz mowa o filtrach, tam są różne kremy i emulsje z bardzo dobrymi filtrami fotostabilnymi:) Oto ten krem, który polecam: http://www.iwostin.pl/prod.id_1.html I w ogóle polecam lekturę strony i te produkty. Moim zdaniem są rewelacyjne:)