Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia-kasia

czy te objawy są normalne???

Polecane posty

Gość kasia-kasia

NIedawno zaczełam brać Novynette, dziś wziełam 11 tabletkę. Zaczełam brać od pierwszego dnia okresu, krwawienie miałam tak samo obfite jak wcześniej, tzn 7 dni a potem plamienia, nie codziennie i nie duzo ale są. Lekarz mi mówił ze to normalne i ze nie mam sie co martwic bo tak moze byc przy pierwszym opakowaniu, ale mnie dodatkowo bolą piersi......czy to jest normalny objaw?????

tak kasiu to jest normalne,przy drugim napewno bedzie dobrze a jesli plamienia beda trwaly przy drugim nadal to idz zeby ci zmienil tabletki Pozdrawiam!

Gość kasia-kasia
dziekuję za odpowiedz:) koleżanka zażartowała ze przy ciązy tez są bóle piersi ale przeciez to niemozliwe.....współzyłam na 6 dni przed okresem..to był mój pierwszy raz, okres dostałam normalnie, był obfity, zaczełam brac tabsy....ehhhhh głupiutka jestem:) słyszałam ze róznie kobiety reagują na te hormony....mam nadzieje ze to minie:)

wszystko jest dobrze:) a w razie czego w drugim ms plamien do gina po zmiane tabletek:) pozdrawiam!

po co wy sie zabezpieczanie? rodzcie dzieci a my je ze smietnikow wyciagniemy...Iwonka daruj sobie:/

Gość kasia-kasia
a te bóle piersi też są normalne????

Kasiu dziecinko... tak:) poprostu oganizm przezywa specyficzny \"szok\"...troszke zglupial,anwet jak 21 tabl.sie skonczy i bedzie przerwa to okres moze byc dopiero w 4 albo 5 dniu i nie przejmuj sie tak,musi sie on rzyzwyczaic,ze go wybilas z naturalnego rytmu:)

Gość kasia-kasia
dziekuję:) lekarz mnie uprzedzał ze moze tak być ale ze tak sie dzieje w niewielu przypadkach, no to jak w niewielu to w niewielu:) a tu pyk mi sie musiało oczywiscie to przytrafic....ehhhh no nic musze łykac to nadal i zobacze jak bedzie przy drugim opakowaniu:)

Gość julia22
wiesz kasia ja tez biore pierwsze opakowanie tabletek.cilest i tz mnie wlasnie tak bola piesi ze az nie moge. nie moge nawet ich dotknac.kiedys dziewczyny mi napisaly ze to od tabletek ale jeszcze do dzisisaj nie jestem na 100%pewna

Gość kasia-kasia
a od czego?????

Gość tez jestem waga
tez biore novennete i na pozcatku tez bolaly mnie piersi , tak przez 2 miesciace pozniej obajwy znikly

Gość kasia-kasia
dzięki za odpowiedz....uspokoiłyście mnie troche:)