Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Srodki antykoncepcyjen od kiedy ??

Polecane posty

ej prosze pomóżcie .. od kiedy .. raczej ile można mieć .. lat jak zacznie zazywac sie środki antykoncypcyjne.. od ilu można zazywac te srodki .. odpowiedzcie prosze

Gość anii
w miarę rozsądnie to od 18 lat

dobze .. ale pytam sie teraz.. od ilu mozna je zaywac .. wiem ze rozsądnie być pełnoletnik itp.. ale pytam sie tertaz o co innego

Gość anii
nie mniej niż 16 lat. ile masz lat?

...eh to nie dla mnie .. ja mam jsuh 17 latek .. ale .. kolezanka.. nwie czy mając 15 lat moze je zazywac... jedenz ginekologw powiedział jej ze może.. ale costam costam .. jak wy sądzicie?

Gość susi
15 lat i sex? to chyba chore!

no chore moze nie ... !! Jak mwoia lekarze .. treba byc gotowym ... na to psychiczne.. takk samo jej mówie ale mnie nie słucha wiec ona prosiłą o rade odpiszcie

Gość *tablety*
dziewczyny moim zdaniem 15 lat to zbyt wcześnie, aby truć się tabletkami, tym bardziej,że na pewno bedzie zażywać je przez wiele lat

niom aj weim .. ale co przetłumaczyusz głupijej młodejj .. ma stałego chłoapak.. i nie słucha nikogo.. no truc sie bedzie ale mozna ..! od tego wieku?

Gość ja mam ...
niecale 19 lat i biore od miesiaca

Gość ja mam 20 lat
nie biorę i nie będę brała tego świństwa!!! a fuj! dziewczyny wiem że one mają duuuuuuuuużo plusów ale radzę się poważnie zastanowić, bo minusów jest jeszcze więcej. szkoda zdrowia.... ps. do tematu: dużo czytałam na ten temat i NIE WOLNO brać tabletek póki gospodarka hormonalna nie jest unormowana! a najbezpieczniej po urodzeniu chociaż 1 dziecka. a 15 lat.. przecież to dziecko :o bez komentarza :o:o