Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka 333

co powoduje, ze mężczyzna czuje się atrakcyjny?

Polecane posty

Gość karolka 333

jak myślicie co sprawia, ze facet uważa się za atrakcyjnego dla kobiet?

Miałam kolegę...,który był dosyć nieatrakcyjny. Przezywali go ,,tasiemiec\", bo był strasznie blady ( a jak sięgnąć pamięcią do lekcji biologii to właśnie objaw pasożytowania tasiemca ) a do tego wciąż te przetłuszczone włosy...,dochodziło chwilami do tego,że nawet zębów nie mył ( z czasem zaczął żuć gumę... hehe... ). No ale wciąż odstawiał szpanerkę...Uważał się za takiego MACHO,że aż głowa boli.Dowartościowywały go pieniądze rodziców. A najzabawniejsze jest to,że on nie miał jakichś większych trudności ze znalezieniem sobie towarzyszki na wszelkie imprezki... I aż dziw brał,że miał wzięcie u ładnych dziewczyn... Widocznie ,, brał je\" przebojem ... ;)

Gość smutna prawda
Nie przebojem tylko na kasę (jedyny prawdziwie skuteczny na kobiety afrozydiak).

pytanie zle postawione... mezczyzna sie nie czuje atrakcyjny.....no cóz widac ze kobieta zadała pyatanie on nim jest albo nie jest.. a to zalezy od całego kompleksu pewnych elementów i składników jego osobowosci takich jak: odpowiedni system wierzen odpowiedni system wartosci.. charakter i odpowiednie zachowanie, reagowanie, odpowiedzi społeczna dojrzałosc emocjonalna dojrzałosc społeczne w miare wysokie wartosci

Gość karolka 333
Pucoi, nieglupie te Twoje wypowiedzi, wiesz?

Gość KOBIETY
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tez tak mysle odpowiednia kobieta obok i juz tak jest dowartosciowany atrakcyjny wzbudzajacy pragnienie i namietnosc

slaba praca niski status spoleczny kompleksy (tak, faceci tez je maja, szczegolnie ci spokojni i mili ;) ) fakt, ze szuka czegos wiecej niz \'dupeczki\' a moze z innej beczki - wysokie wymagania? narcyzm?

Gość jednak kobieta...
zawsze kobieta... przede wszystkim kobieta...

Ja mysle, ze cos w tym jest, ze facet czuje sie atrakcyjny jak ma kase, fajne ciuchy i odstawia szpanerke... I kobiety jeszcze go w tej atrakcyjnosci utwierdzaja bo na niego leca :P

Gość ktoś..........
wzrost budowa ciała (przystojny) dobra praca inteligencja samochód/dom/dobra materialen zainteresowania humor itd. jak nie masz pierwszych 2 to mało kto się tobą zainteresuje jak masz pierwsze 2 a nie masz reszty to tylko nadajesz się na krótko :) A ja i tak nie mam nic z tej listy :(

Gość flesz monster atak
Nerwobóle w okolicy pachy.

Gość flesz monster atak
Nerwobóle w okolicy pachy.

Gość bvcer
mam 23 lata i nigdy nie miałem i nie bede miał dziewczyny

Gość bywalec tego forum
Jestem pod wrażeniem... Wydajesz się być interesującym człowiekiem. Jeśli w świecie realnym Ci nie wychodzi to zacznij poznawać kobiety przez net. Zaprezentuj się jakoś ale nie jako "Brzydal" bo to jednak może zniechęcać. Często można wiele poprawić, zmianą stylu ubierania, fryzurą... Przyglądnij się ludziom, naprawdę mało kto jest piękny, przystojny. Ci najbardziej atrakcyjni są "zrobieni". Jest jeszcze inny istotniejszy aspekt atrakcyjności, to co sobą reprezentujesz jako człowiek. Twoje zinteresowania, twój intelekt i tak dalej... Mozna podbać się na wiele sposobów. I zapewniam Cię, że prędzej mężczyzna niepiękny znajdzie atrakcyjną kobietę niż odwrotnie. Jeśli masz w sobie COŚ to kobieta, wrażliwa i inteligentna może nie zwracać takiej uwagi na niedoskonałości Twojej urody prawdziwe czy wydumane...