Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśka_

mdłości czy to moze po tabletkach??

Polecane posty

Gość jaśka_

odkad biore tabletki a dzis bedzie 4 to mam mdłości żołądka, nawet śniadania mi sie nie chce :o czuje sie jakos dziwnie :O

Gość Elemelek822222
Ciesz sie, ze postinor nie zazywalas, bo dopiero by Ci bylo niedobrze...A przy pigulkach mdlosci sa przy pierwszych opakowaniach, jesli jeszcze przy 3 op. bedziesz je miala idz lepiej do lekarza, bo byc moze, ze Twoj organizm nie toleruje danej dawki hormonow czy danego rodzaju progesteronu..Ja mialam najwieksze mdlosci przy Dianie35 ale potem przeszly i czulam sie rewelacyjnie. Przy Jeanine tez mam lekkie mdlosci, wieczorem i w nocy ,zaraz po uzyciu...

Gość marakuja
To normalna reakcja organizmu, musisz sie po prostu przyzwyczaic do hormonow. Moze to potrwac nawet 3 miesiace, ale zazwyczaj tego typu objawy mijaja duzo szybciej czego Ci wlasnie zycze. :) Ja sie meczylam tylko kilka tygodni, a teraz czuje sie swietnie, wiec radze ci przeczekac troche a jak sie nie poprawi - do lekarza!

Gość jaśka_
juz mi nie dobrze na samą mysl ze zaraz zznowu musze wziąść te świństwo :(

Gość Anka***
najprawdopodobniej tabletki są źKLE DOBRANE DO tWOJEGO ORGANIZMU, JEśLI MDłOśCI SIę BęDą UTRZYMYWAć, zmień tabletki u ginekologa