+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To obrazki jpg nie można sprzedać nie masz na własność wypożyczenie na czas nieokreślony na użytek własny Niekoniecznie, ja robię w taki sposób: kupuję uczciwie, pobieram na dysk, ogram sobie, a jak za jakiś czas wyjdzie wersja łamiąca Denuvo Anti Tamper, to pobieram .exe, podmieniam pliki i mam de facto na własność. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dobra jest zasada by mieć portfel zamknięty bez znajomości na żywo. Dla ciebie wiadomo, po co ci znajomości na żywo jak z nory się nie wyturlasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Wkùrwilam sie. Nie warto nikomu ufać dosłownie. Jeszcze bardziej mam wyebane jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szczęketté napisał: jak chcesz to zapłace Ci 300zł za to, żebym mogła Ci oblodzić ;). Wezmę kase od taty Może być i pójdziemy za to na naleśniki jak ze stypiarą byłem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Desperatka finansujesz facetów jak ostatnia przegrywka najpierw lex teraz malowany Ten jak zapamiętał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Niekoniecznie, ja robię w taki sposób: kupuję uczciwie, pobieram na dysk, ogram sobie, a jak za jakiś czas wyjdzie wersja łamiąca Denuvo Anti Tamper, to pobieram .exe, podmieniam pliki i mam de facto na własność. Proste. Można to pobrać bez płacenia za jpg pewnie i reszta identycznie... Po co im dawać kase za jpg i wspierac ten system dystrybucji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczęketté 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Może być i pójdziemy za to na naleśniki jak ze stypiarą byłem huh Moje zwisy były płaske jak naleśniki, ale nie dawno wstawiłam sobie implanty na koszt Alfonsa. Edytowano 1 godzinę temu przez Szczęketté Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Może być i pójdziemy za to na naleśniki jak ze stypiarą byłem huh Ona płaciła? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Dla ciebie wiadomo, po co ci znajomości na żywo jak z nory się nie wyturlasz. Masło maślane. Chodzi mi o to że na żywo jak będzie u mnie to mogę wyskoczyć z 300 ale za pisanie? Pogielo was nie mnie. Malowany się nie spotka to pewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Desperatka finansujesz facetów jak ostatnia przegrywka najpierw lex teraz malowany Zapomniałeś o małolat, na niego poszło najwięcej. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szczęketté napisał: Moje zwisy były płaske jak naleśniki, ale nie dawno wstawiłam sobie implanty na koszt Alfonsa. Zwisa to ci pasztetowa ty chuuuju peedale schizolu kaliski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Masło maślane. Chodzi mi o to że na żywo jak będzie u mnie to mogę wyskoczyć z 300 ale za pisanie? Pogielo was nie mnie. Malowany się nie spotka to pewne Czy ja jestem dziwny, że Elcia mogłaby mu auto kupić, a i tak nic by mnie to nie obchodziło? Ja nie wiem zupełnie po co te emocje z twojej strony... Może trollowany jesteś właśnie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Zapomniałeś o małolat, na niego poszło najwięcej. ^^ Pisał że 100 zł za seks mu płacisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Masło maślane. Chodzi mi o to że na żywo jak będzie u mnie to mogę wyskoczyć z 300 ale za pisanie? Pogielo was nie mnie. Malowany się nie spotka to pewne Czy to twoja sprawa? Albo twoje zmartwienie? Nie sondze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, kIaudia napisał: Zwisa to ci pasztetowa ty chuuuju peedale schizolu kaliski Ale na Filipka złego słowa powiedzieć nie mogę, bo jestem "hejterem", gdy on się bawi kosztem dziewczyny z problemami, eleganckie to? - bynajmniej - ohydne i knajackie i schiza tego nie usprawiedliwia. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, +RC+ napisał: Niekoniecznie, ja robię w taki sposób: kupuję uczciwie, pobieram na dysk, ogram sobie, a jak za jakiś czas wyjdzie wersja łamiąca podmieniam pliki i mam de facto na własność. Proste. Ja bym zrobił tak Kupił wersję PlayStation 5, xsx lub nintendo switch 2 zależy co wolisz inwestycji Sciagnol pirata i tego Denuvo Anti Tamper ~ .exe, i grał Sumienue czyste licencję mam, przy okazji pudełko w folii co kiedyś na ebay może 999$ wezmiesz win win sytuehszon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Czy ja jestem dziwny, że Elcia mogłaby mu auto kupić, a i tak nic by mnie to nie obchodziło? Ja nie wiem zupełnie po co te emocje z twojej strony... Może trollowany jesteś właśnie teraz Też tak mam jak Ty, nie bardzo mnie interesuje co mają i robią inni ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Zapomniałeś o małolat, na niego poszło najwięcej. ^^ A pamiętasz jak się wypieralas że pracuje i go nie sponsorujesz nawet dumbo ciebie bronila buhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A pamiętasz jak się wypieralas że pracuje i go nie sponsorujesz nawet dumbo ciebie bronila buhaha Zazdrościsz ze ciebie zadna frajerka nie sponsoruje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: Czy ja jestem dziwny, że Elcia mogłaby mu auto kupić, a i tak nic by mnie to nie obchodziło? Ja nie wiem zupełnie po co te emocje z twojej strony... Może trollowany jesteś właśnie teraz Mi tesz to zwisa ale wiesz fajnie wypunktowac desperatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A pamiętasz jak się wypieralas że pracuje i go nie sponsorujesz nawet dumbo ciebie bronila buhaha Bo w przeciwienstwie do ciebie nie jest wiecznie bezrobotny tylko miał przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu Zwłaszcza że dzisiaj kłamała na mój temat że boję się wlasnego cienia a to jusz chamstwo i powinny polecieć zdjęcia z ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Bo w przeciwienstwie do ciebie nie jest wiecznie bezrobotny tylko miał przerwy. Nigdy nie byłem bezrobotny 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 265 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja bym zrobił tak A wiesz, że to wcale nie jest takie głupie... Wręcz dwie pieczenie: daję zarobić devsom, a pośrednio wspieram dystrybucję pudełkową... Sprzedaję za X lat z zyskiem folię, gdy generacja zdeechnie... Pomyślę nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 647 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kIaudia napisał: Pisał że 100 zł za seks mu płacisz Widzę że za malo zdjęć wstawiłam? Mam wstawić więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu Ja zarabiam w tamtym roku +55tys gdzieś może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu W tym styczeń i luty bym się utrzymal z allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Widzę że za malo zdjęć wstawiłam? Mam wstawić więcej? Nie. Ja tylko cytuję Małolata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: A wiesz, że to wcale nie jest takie głupie... Wręcz dwie pieczenie: daję zarobić devsom, a pośrednio wspieram dystrybucję pudełkową... Sprzedaję za X lat z zyskiem folię, gdy generacja zdeechnie... Pomyślę nad tym Dokładnie tak i nie płac za jpg nie wspieraj cyfrowe niech zdycha może wrócą do bluray pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kIaudia 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja zarabiam w tamtym roku +55tys gdzieś może być Przestań mitomanić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach