Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla studentka moze

czy mozna podziwiac kogos za to, ze chce sie uczyc i sie uczy?

Polecane posty

Gość taka_jedna_ona
jak jest głębem to mozna podziwiac, same barbie na korytazrach z tipsami mizdzace sie do wykladowcow, to jest zenujace uczysz sie zeby cie podziwiano? zalosna jestes

taka jedna ona :DDD neisamowita z ciebie osoba, ze tak latwo - po jednym moim pytaniu - stwierdzilas jaka jest moja postawa (ucze sie, zeby mnie podziwiano), opinia i w ogole jaka jestem (zalosna)... jak ty to zrobilas? jestes jasnowidzem? ;)

a... to nie do mnie odpowiedz... zreszta z twojej odpowiedzi, taka jedna ona, nie mozna zbyt wiele wyniesc... "jak jest głębem to mozna podziwiac, ***same barbie na korytazrach z tipsami mizdzace sie do wykladowcow*** (-> co gdzie jak, o co chodzi?), to jest zenujace uczysz sie zeby cie podziwiano? zalosna jestes"

Gość taka_jedna_ona
no i widzisz... nie rozumiesz nwet zdania... :/

jasne, ped do wiedzy jest wielka zaleta. czlowiek, ktory nieustannie dąży do zwiekszania swoich kwalifikacji jest (powinien byc) godny podziwu. pracownik, ktory ciagle doksztalca sie i uczy nowych rzeczy, jest na pewno bardziej wartosciowy dla pracodawcy, niz ktos, kto stoi wciaz w tym samym miejscu.