Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 123

ach te spotkania

Polecane posty

Gość Ania 123

Spotykam sie z chlopakiem od dwoch miesiecy. Chociaz ma 26 lat to jeszcze nie pracuje, utrzymuja go rodzice a on im pomaga w gospodarce. Nie mieszka w moim miesie i kawalek musi dojechac. Umowillismy sie ze w tygodniu przyjedzie. W srode i w czwartek nie mogl bo pomagal rodzicom. Umowilismy sie na piatek. Wczoraj wieczorem dzwonie do niego a on mi mowi ze jescze wszystkiego w polu nie zrobili i ze nie nie wyrobi przyjechac. Takich sytuacji bylo juz kilka i jakos przymykalam oko ale nie tym razem. Ja rozumiem gdyby musial np zostac w pracy ale on przeciez sam gospodaruje swoim czasem. Na koniec postawilam warunek ze albo przyjedzie tak jak sie umawialismy albo z nami koniec. Do tej pory go nie ma wiec wyglada ze to drugie. Czy ja jestem malo wyrozumiala czy myslicie ze praca w plu to taka sama praca i powinnam zrozumiec go ze nie moze w tygodniu przyjezdzac? Dodam ze w sobote tez nie moze bo tez do wieczora pomaga w gospodarstwie rodzicom. Zostaje tylko niedziela.

Gość olalalalalala
on naprawde ciezko pracuje, poczekaj do niedzieli, jesli uwazasz ze warto czekac.........