Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina_hgh

MEZITAG - 10 kg mniej w jeden miesiąc? Czy to możliwe??

Polecane posty

Gość ewelina_hgh

Odchudzałam się już na wiele sposobów niestety nie dzialalo nic a moze nie mialam silnej woli by sie odchudzac... w internecie znalazlam oferte tabletek"mezitag" przeczytalam opis co do tych tabletek i postanowilam kupic. Obecnie mam opakowanie w domu ale jeszcze nie wziełam ... chciałam się kogoś poradzić może ktoś styosował juz te tabletki i coś o nich wie? Czy to prawda ze chudnie się 10 kg? A co ze skutkami ubocznymi?? Proszę o pomoc.

Gość No wiesz...
tabletki raczej nie są wskazane na odchudzanie, są niezdrowe i rakotwórcze (niektóre). Myślę, że przy intensywnych ćwiczeniach i dietce te 10 kg schudniesz, ale z samymi tabletkami będzie ciężko.

Jesli jestes przed 30-ką to chudnij na zdrowie.Jesli po-zaopomnij o takim odchudzaniu.Bedziesz wygladac beznadziejnie bo skora za Tobą nie nadąży.Lepiej powoli.

Odpowiedzi na zadane pytania znajdziesz na forum: Diety Eksperyment meizitang; KTO NAPRAWDĘ PRZEBADAŁ MEIZITANG I LIDĘ? POPROSZĘ DOWODY NA TO ; Czy ktos stosował meizitang meizitanc? ..poradźcie ; Czy ktoś stosował Lida .....poradżcie ,poradzcie ?????????

Gość gość
nie polecam,moja kolezanka szybko schudla i rownie szybko przytyla,lecz drugi raz juz nie zadzialaly i zostala jaka byla,tylko lzejsza w kieszeni ;( skutki uboczne oplakane,wsciekala sie kiedy ktos jej mowil zeby przestala juz brac,one maja amfe w skladzie .ODRADZAM