Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konar

Zastanawiam sie po co ja właściwie sie udzielam na tym forum

Polecane posty

Gość mili vanili
dokładnie , to pozorne uczucie wspólnoty uzależnia, ja wiem - gdyby udało się znależć to czego szukamy w realu.... oj, tu by było pusto... ale by było pieknie...

Myślę, że dobrym substytutem byłoby realne towarzystwo w postaci drugiej osoby! :) Choć na wirtualne towarzystwo nie narzekam, wręcz przeciwnie! ;) Moze nie ma sensu szukać substytutów?

Gość słoik wiśni
tu przez chwilę każdy z nas może się poczuć jak bardzo mądry człowiek n adodatek lubiany i akceptowany. Prawie jak młody bóg...

mówisz o pięknie samym w sobie, a to raczej nie jest do osiągnięcia

\"tu przez chwilę każdy z nas może się poczuć jak bardzo mądry człowiek n adodatek lubiany i akceptowany. Prawie jak młody bóg...\" Bo tu nikt nie ocenia za wygląd, tylko za wypowiedzi! :)

Gość mili vanili
= no Tobie to już serio się pomyliło! więc w realu to substytut? dobre

Gość malawoman
wrealu tez cenie slowa, co kto mowi i jak mowi zwracam na to szczegolna uwage

Gość mili vanili
= a poza tym nie demonizuj rzeczywistości ja tam nikogo nie oceniam po dwzględem wyglądu czy pieniędzy.

Dla mnie tak, mam nadzieję że tylko na tę chwilę! Wiem, jestem uzależniony! :P

Gość mili vanili
yeż jestem uzalezniona, qrcze chyb ajak większość trzeb aby na jakiś odwyk przejść tylko jak?

a czy w realu też wypowiadacie się w ten sam sposób co tutaj? domniemam, że tutaj wypowiadacie się szczerze, to czy w realu bycie szczerym przychodzi z łatwością? dla mnie tutaj jest prościej, z tego względu, że tutaj jesteśmy anonimowi

Mili, Ty może nie, ale wiele ludzi tak! Aby jak najdalej od nich!

każdy ocenia po pozorach, czy tego chce czy nie, czy robi to świadomie czy nie dopiero później dostrzegamy wewnętrzną wartość człowieka smutne, ale prawdziwe

Hm, realu nie za bardzo mam do kogo się wypowiadać, no bo kogo obchodzi moje zdanie? Stąd te zabawy z substytutem! :P

Gość a gdzie Konar
:D

Gość mili vanili
co racja to racja w realu rzadko kiedy zdobylibyśmy sie na taka szczerość a tu przecież nie mamy nic do stracenia, i fakt w realu często nikogo nie obchodzi co mamy do powiedzenia, smutne nie?

Gość mili vanili
mam pomysł, trzeba przerwać to uzaleznienie, idę więc na czaterię, he h e

Dlatego piszę, że mam nadzieję, że tylko na chwilę obecną! :) Szczerze mowiąc, można się tu duzo dowiedzieć o kobietach), moze to nawet głowny cel mej tu obecności! :)

Gość malawoman
tak w realu tez, jestem taka jak tu, nie patyczkuje sie, mowie co mysle, po prostu.

tutaj o kobietach nie dowiesz się niczego, niczego ponad to, co one same będą chciały o sobie powiedzieć no chyba ,że umiesz czytać między wierszami :D

Gość malawoman
tu sie duzo dowiesz, bo jedna zdradzi kim one sa i co knuja a w realu, oj tam uslyszsz nie ocenijacie mnie, macie tak postrzega mnie jak wam to zagram

Gość mili vanili
nie a własnie że tu często kobiety nie udaja młodych wampów tylko pisza o tym co im w duszy gra, ja czasem pisze to czego normalnie bym ni epowiedziała, w realu często nie opłaca się byc szczerym ,może potem boleć

Czasami można się czegoś dowiedzieć czasami nie! :) Ale i tak lubię tu siedzieć! :)

to może w realu brakuje nam właśnie szczerości? to chyba jest takie koło, obieg zamknięty

Niestety prawda boli, a nie każdy przyjmuje szczerość za dobrą monetę! Czasami lepiej coś przemilczeć! :o malawoman: tak w realu tez, jestem taka jak tu, nie patyczkuje sie, mowie co mysle, po prostu. Podziwiam! :D

Gość malawoman
w realu graja ludzie, kobiety tym bardziej mowie co mysle, widze jak ktos gra, jets przebiegly np alka z wawy. w relau to bym wiecej powiedziala, bo mowie szybciej, a pisze sie zawsze wolniej. przynajmniej skonczylaby z intrygami, i mazgajswtem.

ale mi nie chodzi o szczerość typu: \"nie lubię ciebie i mam gdzieś co o mnia myślisz\" mam na myśli szczerość wewnętrzną,życiową,uczuciwą (nie wiem jak to nazwać)

Gość malawoman
aha to cos jak u zespolow ze mowia to co im kaza itp tak mowie co mysle, tym bardziej w uczuciach, relacji miedzyludzkiej. za to lake zalała nienawisc

:D A niech zalewa, uważaj żeby Ci się to czkawką nie odbiło, może być mściwa! :)