Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos bliski

co to znaczy być kimś bliskim?

Polecane posty

Gość ktos bliski

MIałam swego czasu super przyjaciela, on oczekiwał czegoś więcej niż przyjaźni-nic z tego nie wyszło, ja byłam niechętna. Ostatnio wymienilismy kilka maili, ja napisałam mu że nadal ciepło Go wspominam a on,że "na swój sposób jestes dla mnie kimś bliskim". Jak myslicie czy on nadal coś do mnie czuje czy po prostu wyraził sympatię?

Gość wyrazil sympatie
a jesli cos jeszcze czuje do Ciebie to nie chce juz naciskac i nie wymaga nic od Ciebie.

Gość Chlipek
a ja zamierzałam osobie w której jestem zakochana powiedziec, ze jest dla mnie kims bliskim..i to byłaby oznaka sympatii ale tez uczucia...z mojej strony..a czy on by sie domyslił???Nie wiem.... trudno jest określic znaczenie tego wyrażenia, bo zależy kto je powiedział...możemy jedynie zgadywac...

Gość Chlipek
a ja zamierzałam osobie w której jestem zakochana powiedziec, ze jest dla mnie kims bliskim..i to byłaby oznaka sympatii ale tez uczucia...z mojej strony..a czy on by sie domyslił???Nie wiem.... trudno jest określic znaczenie tego wyrażenia, bo zależy kto je powiedział...możemy jedynie zgadywac...