Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileola

anthelios xl ekran tonujący

Polecane posty

Gość ileola

Czy używa któraś z Was dziewczyny ekran anthelios lub svr barwiący? Chciałabym go kupić ale boję się że będzie za ciemny dla mnie,mam jasą karnację,a nie mogę opalać twarzy,na codzien uzywam zwykłego ekranu, napiszcie kochane czy jest bardzo ciemny bo to duży wydatek a próbek nigdzie nie mogę dostać.Fajnie byłoby trochę wyrównać kolor twarzy z opalenizną reszty ciała ale nie wiem czy to będzie naturalnie wyglądać. Jestem blondynką o jasnej karnacji.

Gość żadna z was nie używa tego

widze , iz mamy ten sam problem :)) niestety i ja chce zakupić ten krem . Problem w tym , iż u mnie rownież nie posiadają próbek:(( kremy ktorych dotąd uzywałam pozostawiały na twarzy białą maskę ... ten mnie kusi bo ponoć barwi skórę niczym podkład :)) pytanie tylko na jaki kolor???? ] Czy ktoś nam odpowie na to pytanie?

Gość ileola
no cóż chyba musimy same wypróbować, ja jeszcze porównam w aptece który odcień lepszy athelios czy svr,jesli kupię to napisze jak to wygląda,mam bardzo blada twarz i nieciekawie to wygląda latem,a raczej nie wytrzymałabym mając na twarzy krem ,jakiś podkład-fluid,ekran i jeszcze przypudrować to wszystko :( może taki ekran tonujący jest jak krem,muszę to sprawdzić

Ja używałam anthelios i mogę powiedzieć, że barwi delikatnie. Też jestem blondynką i krem mi odpowiadał. Polecam. Tylko uwaga na białe rzeczy, brudzi

Gość new
też uważam że dla blondynek xl bedzie ok, bo jest bardzo delikatny. Ekrany Svr są ciemniejsze i bardzo geste, mocno kryją (dla osób z niedoskonałościami cery), a athelios jest leciutki:-)

Gość ileola
Dzięki dziewczyny,więc wypróbuje anthelios