Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aicha

Ja mam lat 19 on 30

Polecane posty

Oj chodzilo mi tam ze bylam w zwiazku o 9 lat straszym facetem heh a bylam z nim 4 lata....Moj obecny mezczyzna kocha sie bawic-jest swietnym tancerzem, nie jest zazdrosny tzn nie okazuje mi to tak doglebnie czasami zwroci zartobliwie mi uiwage... Jest mi z nim dobrze... Potrafi o mnie zadbac. A jesli chodzi o telewizje to w tym tez sie bardzo zgadzamy... dobralismy sie :)

Gość ja mam 20 lat a on 28
wprawdzie nie ma miedzy mani takiej roznicy jak miedzy Toba a Twoim partnerem ale miedzy namy sie dobrze uklada. nawet mnie to rajcuje ze on jest starszy i bardziej doswiadczony. niestety w takich zwiazkach jak dla mnie zagrozeniem jest to ze jego praca moze nas rozdzielic. ja bede studiowac w innym miescie a on prace dostanie w miejscowosci polozonej 500 km od mojej :( smutne to strasznie ale mam nadzieje ze wytrzymamy razem :) Wam tez tego zycze

Gość kretusiiiii
ja mam 21 a moj facet 30 i jest nam ze soba bardzo dobrze juz od 5 lat teraz bedzie 6 rok leciał..... nie obawiam sie ze bedzie chciał mnie wymienic na młodsza.....raczej on sie boji ze ja bede chciała to zrobic..... to zalezy od faceta a nie od roznicy wieku...:):P

Gość up_up_up_up

Gość marmolada ze sliwek
a ja bylam z facetem rok(ja wtedy 19 on 28) Ale ja bylam bardziej dojrzala w tym zwiazku niz on, on po prortu chcial mloda dupe do wyrwania, do pobzykania, a ja glupia myslalam ze jka w tym wieku to mysli powaznie..

Ja mam 45 lat i 25 letnia kochanke. I zareczam autorce, ze mozna mi zaufac kiedy mowie, ze strasznie lubie miec z nia seks :) A mowiac powazniej ... Taka roznica wieku to piekna kombinacja. :) Dziewczyna czuje sie kompletnie akceptowana pod wzgledem zarowno urody jak i umiejetnosci w seksie. Nie wywieram na nia zadnej presji pod wzgledem tego co ma robic, czy czego nie ma robic, czy musi miec orgazm , czy nie musi :) To co robi, robi bo sama chce, albo bo chce mi sprawic przyjemnosc ( a lubi mi sprawiac przyjemnosc ;) ) Nie musze juz sobie niczego udowadniac, tak jak to robilem kiedy bylem w jej wieku ... Rozkoszuje sie poprostu jej pieknym w moich oczach cialem i obserwuje jej nieoszukane reakcje kiedy sprawiam jej przyjemnosc .. Mowie \"pieknym w moich oczach\" bo dla innych jest pewnie srednia ... Roznica wieku i nasza sytuacja sa takie, ze o zadnym oficjalnym zwiazku nie ma mowy. A jednak jest miedzy nami cos pieknego ... cos o czym wiekszosc z was nawet nie za bardzo potrafi sobie wyobrazic ...

m744 spora różnica jak dla mnie, ale nie mam powodów Ci nie wierzyć, wydaje się wysoce prawdopodobne:)

Gość ja tez tak mammm

Czytajac wasze wypowiedzi stweirdzam ze nie mam sie o co martwic,. Daliscie mi do zrozumienia ze to tylko od charakteru czlowieka zalezy a nie roznicy wiek czy zwiazek bedzie trwal... Jedni sie rochodza a drugim jest dobrze.... identycznie jak w zwiazkach ze zblizonym wiekiem... Widze wszystko zalezy od partnerki, charakteru partnera i czy zgadzasie w lozku.... A moze nie mam racji.... Piszcie dalej swoje opinie bede czytac moj topic :)... Dziekuje ze jestescie ze mna :D

a jak dla mnie to jest mala patologia... nie mowie o roznicy wieku bo czym jest sie starszym tym jest ona mniej zauwazalna (nawet kiedy jest 10-15 lat roznicy... ale jak slysze ze jakas laska w wieku 17-19lat \"ma\" faceta w wieku 25-30lat to nie wierze ze laski moga byc takie naiwne... tak naprawde to on \"ma\" Ciebie a nie Ty jego... oczywiscie sa sytuacje kiedy 2strony traktuja to jak sponsoring ale gorzej jesli malo doswiadczona laska w takim delikwencie bostwo widzi :/ a poznie placz i zgrzytanie zebow ...

Ciekawska szanuje Twoja opinie ale wydaje mi sie ze tu sie troche mylisz... Jezeli chodzi o to kto ma kogo to mamy siebie nawzajem.... Obydwoje skoczylibysmy za soba w ogien... Liczy sie uczucie... Jestem pewna w 100% ze on mnie kocha calym swoim sercem i udowadnia mi to codziennie w kazdej sytuacji... Jak to sie mowi czlowieka poznaje sie w biedzie I tak wlasnie go poznalam.. Nie chodzi mi tu o biede materialna tylko w potrzebie... Pewnego dnia znalazlam sie w szpitalu... Tylko on byl ze mna tak dlugo jak tylko mogl, tylko on na mojej twarzy sprawil usmiech, tylko on mnie wyleczyl z choroby i tylko on mnie pielegnwal tak ze odzywskalam sily....wyszlam ze szpitala i jestem w pelni zdrowa i chce mi sie zyc... Bo gdyby nie on jestem pewna ze odlaczylam bym od siebie caly sprzet jaki byl do mnie podlaczony i poprostu dalabym sie porwac aniolom...Bylam zalamana.... Dziekuje mu za to bardzo.....Pozdrawiam

Gość zastanawiam sie
wlasnie, co kobieta moze widziec w facecie 20 (badz wiecej) lat starszym od siebie:( Kurcze, to tak, jakbym sypiala z ojcem:(