Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialkaaAA6

Powiedzcie mi..posmarowalam twarsz samoopalaczem do ciala..

Polecane posty

Gość madzialkaaAA6

mam zazcerwieniania na twarzy i chcaialbym je zakryc,ale mam wrazliwa cere wiec naturalne slonce odpada,musze wiec zainwestowac w samoopalacz.Kupilam garniera,posmarowlaam sie ale wogole nie zniwelowalo to mioch zaczerwienien :( myslicie ze gdybym sprobowala tego do twarzu cos by to dalo...?nawet nie wiedzilam ze ejst z tej serii do twarzy

Gość coscos
ja radze ci sie nie smarowac opalaczem bo mozesz sie nie rowno posmarowac a potem lipa chodzic krzywa hehe uzywel jepiej pudru

Gość madzialkaaAA6
na solaruim tez nie pojde bo raz ze cera wrazliwa 2 jestem za mloda 16 lat .. wlasnie chyba dam sobie spokoj z tym samoopalaczem :p

Gość coscos
ajj nie jestes za mloda ja tez mam 16 lat i chodze a jak moja kolezanka sie posmarowala samoopalaczem to potem chodzila krzywa hehe bo jak sie posmarujesz nim to ani usiasc ani nic nie mozna robic ani ciuchow zalozyc bo to wszystko zejdzie a przecierz pare godz nie bedzie sie chodzilo po dobu bez ubran hehe a zebys zaczela chodzic na solarke tak na 5-10min na zwykle to by sie chyba nic sie nie stalo ale jesli sie boisz to pudrem sie posmaruj tak bezie najlepiej pzdr

Gość madzialkaaAA6
Wiem bo moje kolezanki tez chodza na solarke, ale ja mam wrazliwa cere, sauna i takie bajerki nie dla mnie :((((((((

Gość coscos
aha to ja radze puder bedzie najlepszy;)

Gość kiccia
Ale czy jak posmarowałas się samoopalaczem to w ogóle sciemniała Ci skóra, a mimo tego było widać zaczerwienienia? Czy skóra pozostała raczej jasna? Może powinnaś zastosować inny samoopalacz.

Gość kiccia
A poza tym masz rację, nie warto używać solarki niszczy skórę bardziej ni ż słońce.