Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bogna_K

zazdroszczę mojej mamie urody...

Polecane posty

...ma 52 lata, ja-21..Nigdy sie nie wyzwolę z tego kompleksu, chociaz sama tez nie jestem brzydka...

Moja mama ma 47, ja 23 i mama wyglada pieknie a jak tak przecietnie ;) Ale nigdy jej tego nie zazdroscilam. Moze tez w jej wieku wypieknieje ;)

Gość ona---------
a czego jej zazdroscisz?

Gość ja tez zazdroszcze mamie urody
Ma ladna twarz, jest szczupla. Ma 46 lat, ja - 20, ale wyglada 100 razy lepije ode mnie. no i w moim wieku miala juz kilku facetow, a ja wciaz sama :O

Gość Ziomalek
Jak facet wybiera sobie tzw. dziewczynę na całe życie zawsze patrzy na matkę , właśnie jak teraz wygląda matka tak jego wybranka będzie wyglądała w jej wieku . A co wolałabyś mieć matkę maszkarona , zeby odstraszła wszystkich facetów ? Czy jesteś tak bardzo zakompleksiona ?

Gość no wiesz_
moja mama tez byla o wiele ladniejsza ode mnie...ja jej nigdy niezadroscilam ale najgorsze jest to ze to wlasnie ona dawala i daje mi to odczuc, teraz juz jest troche starsza ale nie wiem dlaczego to robi.?..moze chce sie tym dowartosciowac , bo mlodoscia juz nie moze...przyzwyczajona byla do meskich adoracji a wiadomo im starsza tym z tym gorzej, wiec moze dlatego....no nie wiem....:(

Gość Ziomalek
do no wiesz_ strzeliłaś w sedno !! większość dziewczyn to przerabia !! patrząc na swoje córki mamuśki zaczynają sobie zdawać sprawę z tego , że czas idzie niestety do przodu a im lat nie ubywa i najnormalniej w świecie dojrzałe kobiety sie dowartościowują !! To one zazdroszczą Wam Waszego wieku , młodzieńczej urody , młodej skóry i tego , że wszystko przed Wami !!

...ale miedzy nami to jest cos niedopowiedzianego co bardzo komplikuje nasze relacje. dochodzi do tego ze czasami chcialabym byc w jej wieku i zobaczyc czy tez tak wypieknieje niczym Grazyna Szapołowska (moja mama jest i tak od niej piekniejsza wiec mozna sobie wyobrazic jaki to \"ewenement\")

Gość julciaola
moja mama jest doe mnie 10 cm nizsza a ma o 8cm dluzsze nogi, jest pelnowymiarowa, nosi miseczke B, ma duze wciecie w talii, ladniejsze oczy a nos to juz z pewnoscia (choc do idealu tez troszke mu brakuje, ale nie wiele). Z jednej strony jestem dumna ze mam zgrabna mamuske, ale z drugiej... zazdroszcze jej jak cholera

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

A ja jestem dumna z tego, ze mam ładna i zadbana mame, jak na jej wiek, bo jest 50+ :D