Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spokojny_xyz

Jakie zarobki

Polecane posty

Ludzie ile wy zarabiacie że stać was na nowe samochody domy i utrzymanie rodziny.Ja nie zarabiam wcale tak mało a na niewiele mnie stać.

Gość a ile zarabiasz

wow to gdzie Ty pracujesz?? ja jestem telemarketerem i zarabiam 700zł umowa na 1/2etatu a pracuje 7 godz od pon do piat.

Gość Hanneczka
moj ojciec pracuje w wojsku i zarabia ok. 3200zł netto/m-c. a pracuje po 4-5h dziennie (nie jest żadną szychą, zwykly chorąży) A ja od pon. do piatku przez 8h opiekuje sie dzieckiem, codziennie wracam skonana, bo dzieciaczek zywiolowy i dostaje ok. 1400zł na ręke.. nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie :O

Gość edziu edziowski
a ja mam 2 firmy i wyciagam ca. 15 tysi ;) niestety po oplaceniu rat kredytow, 2 leasingów, opłat za dom itp. na zycie zostaje 3-4 tys. :( żaden szał :( a haruje 10 h dziennie :o

Gość trala lala
Hanneczka--->pieprzysz coś, wiesz?

Gość Hanneczka
no niestety nie pieprze :O

Gość trala lala
to co ten Twoj stary robiw ym wojsku?

Gość Hanneczka
gra w orkiestrze wojskowej. fakt, ze czasami jak wyjada grac na jakiejs imprezie to nie ma go caly dzien, ale w taki zwykly dzien to oni sie obijaja, pocwicza ze 2 godziny i do domu. moj tata czesto w pracy spi albo idzie sobie pocwiczyc na silowni dla zolnierzy. moze to brzmi niewiarygodnie ale tak jest.

Gość siena
i kto tyle płaci za pilnowanie dziecka?? Ja siedziałam z dzieciakiem po 10h a dostawałam marne 600.

piszcie może w jakim miście, bo w Lublinie to nikt takiej kasy na oczy nie widział, jestesmy najbiedniejsi w całej Unii Europejskiej :(

Gość Hanneczka
ja akurat mieszkam w Warszawie. za pinlnowanie dzieciaka dostaje 7zł/h bo nie jestem wykwalifikowana niania, tylko dorabiajaca w ten sposob studentka zaoczna. to jest najnizsza stawka niestety :O

Gość warszawaaaaaaaaaaaa
dostaję 2000 na rekę.mieszkam sama w kupionym przez rodziców mieszkaniu, na razie bez kredytów żadnych. jest mi super a nawet zajebiście bo na wszystko mam (w granicach normy) :D

Gość Hanneczka
3,5zł... przeciez to glodowa stawka! :O w takim razie musicie miec tani czynsz i generalnie oplaty za mieszkanie bo inaczej nie daloby rady wyżyc za cos takiego. mi to 1400-1500zł spokojnie wystarcza bo mieszkam z rodzicami i nie place za mieszaknie. jedynie dokladam sie 200zł do jedzenia. reszta jest dla mnie. ale jakby mi przyszlo wynająć jakies lokum i utrzymac sie z tego, co obewcnie zarabiam to masakra :O

no coż sądze ze czynsze sa odrobine tansze ale nic poza tym, w lublinie jest tak biednie bo zamiast na cos waznego wydac kase to nasze wladze zbudowały w centrum logowisko na ktorym przez cala zime widzialam ze 4 osoby, kiszka totalna, trzeba stad uciekac

Gość auuuuu
jestem z okolic krakowa na stacji paliw zarabiałam 3.8zł na zmiany i miałam ciężki dojazd. teraz jestem na wychowawczym 400zł w polsce jest poprostu rewelacja :( prawie sobie powyć do księżyca ps. w cukierni na produkcji dostawałam 2.9zł za godz. właściciel powiedział że nie mam uprawnień cukirniczych tylko technikiem handlowym to mi się nienalerzy wyższa stawka , a zapierdalanka yła taka że nabawiłam się pułpaśca ze zmęczenia

Gość AllStar
http://puzz.pl/?p=IVsK12LHIzsY wejdz na link i wygrywaj pieniądze grając w gry i zapraszając swoich znajomych link jest w pełni bezpieczny