Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jorhaew

Wiatropylne dziewczyny .

Polecane posty

Gość jorhaew

Tak nauczycielka w szkole okreslila kilka dziewczyn ktore zaszly w ciaze , kilka z nich nie wie nawet kto jest ojcem slowa nauczycielki : "upije sie i pojdzie za winkielek i nie wie nawet z kim ", w tym roku jest ich po prostu wysyp , nigdy w historii szkoly nie bylo ich tyle na raz , dzisiejsze dziewczyny sie nie szanuja .

Gość jorhaew
L O

Gość ---------------
dobrze wiedzieć kto jest ojecem:P

Gość Heartbeat
Prawda. To jest straszne. Zero szacunku dla siebie. Wg mnie dziewictwo powinno się zachować dla tego jednego jedynego, albo przynajniej dla kogoś, kogo sie naprawde kocha....

cooz...w mym niby takim dobrym tez takie są...zaczynają do 16 lat a potem sie dziwią :O normalnie gniotą sie an przereach...leżą na sobie itd itp....:O raz to ponoc sie w kiblu glupia gowniara ze swym boyem dymala,co jezdzi na te lednice 2000,pielgrzymki i inne takie;P swietoszek hahaha :O

Gość jorhaew
Watpie czy tak dobrze , od takich chlopaczkow alimentow chyba nie sciagna .

Tak to prawda, często w kregu moich znajomych, na jakichs spotkaniach, pogaduchach, poruszany jest temat tych młodych panienek, co to za grosz szacunku do siebie nie mają... Co za czasy!!! Nie mówię ze trzeba być swiętą, grzeczne mundurki, króciutkie paznokcie i warkocze po bokach, bo to nie są lata naszych babć... no ale są jakieś granice przyzwoitości... Jak widzę czasem w dyskotekach te roznegliżowane 16-tki, które aż sie proszą o .... no wiecie, to mnie krew zalewa. A potem nie rzadko sie zdarza, ze taka jedna z drugą z płaczem do domu wraca zgwałcona... a proszą się same... przecież to jeszcze dzieciaki...

Gość obsrywator
no ale to dobrze że się młodzi mnozą,chooj z tego ze po pijaku i na dragach,chuj z tego że nie mają srodków na utrzymanie,bedzie kogo wychowywac patriotycznie :D

Gość hehehehehehehehehehehehe

Gość Gia
a niech sobie kopuluja i rozmanazaja sie z byle kim i byle jak- to one sobie pierd:Ola zycie a nie Wy ! Spojrzcie na siebie - przeciez takie osoby sa wam potrzebne zebyscie sie sami mogli dowartosciowac krytukujac innych. Pseudo-polska-katolicka-moralnosc! Rzygac sie chce :O Milosc i tak nie patrzy na ilosc partnerow, posiadanie blony lub jej brak...ale coz Wy mozecie wiedziec o milosci...Hipokryci :O

Gość od kiedy to pieprzenie się
za winklem jest miłością?

Gość słodki Zdzisław
Mnie jest żal rodziców tych panienek i tych ojców. To z reguły dziadkowie potem utrzymują potem te wnuczki i te dziewczyny-matki.Dziadkowie zamiast sobie odpoczywać i jeździć nad jezioro czy oglądać TV muszą zasuwać, żeby utrzymać dzieciorobów.Najgorzej mają tutaj rodzice matki, bo Polska jest taka ,że wytyka się palcem dziewczynę, a ojciec? Łe tam ojciec, nie jego problem. Mało który się przyzna do dziecka, a jak przyzna to i tak ma to w dupie i nie pracuje.:O

Gość jedno pytanie
Co to jest WINKIEL ?

Gość Gia
Nie wiem czego was w tych szkolach teraz ucza- ale na pewno nie czytania ze zrozumieniem. Nie pisze, ze one to robia z milosci, pisze, ze niewiele sie od nich roznicie i gowno wiecie o milosci. Potraficie tylko krytykowac, nie szanujecie innych a najchetniej same puscilybyscie sie za winklem :ONajpierw ocencie siebie. Zeby wiedziec czym jest milosc trzeba miec szacunek do innych ludzi...

Gość OOOOOO MATKO
I OD KOGO ONA BĘDZIE ALIMENTY BRAŁA?

Gość oceniłam siebie i wyszło mi
że jestem lepsza od nich, oceniłam też Gię, to głupia cipa

Gość OOOOOO MATKO
oceniłam siebie i wyszło mi

Gość myślę ze takie zachowanie
trzeba napiętnować, żeby mu łatwiej zapobiec... nazywajmy rzeczy po imieniu! TO JEST BRAK SZACUNKU DO WŁASNEGO CIAŁA! to nie jest krytyka, tylko stwierdzenie faktu! mów, co chcesz... ja nie skreślam, ani nie potepiam tych dziewczyn, ale uważam, że nie szanują siebie jeśli chodzi o mnie to pod tym względem bardzo się różnie od tych dziewczyn! w życiu nie puściłaym sie w kiblu na przerwie! w ogóle uznaje seks tylko po slubie... i nie chodzi o to, czy jestem wielka moralistka, czy nie, tylko mam szacunek do siebie, a dzięki temu inni szanują mnie

Gość Gia
oceniajaca, byc w Twoich oczach "glupią cipą" to komplement dziecinko ;)

Gość Gia
mysle, ze takie zachowanie Pietnowano "czarownice" w sredniowieczu... Wiesz tu chodzi o to, ze to jest ich cialo i ich zycie...Ja tez nie "puszczalam sie w kiblu" ale to nie znaczy, ze bede kogos za to potepiac.Jesli takie dziewcze zachodzi w ciaze- to marnuje zycie sobie a czesto i temu dziecku- to jest juz spora kara! Rodzice niech placa za utrzymanie wnuczka- bo skoro nie nauczyli czym jest antykoncepcja to powinni poniesc konsekwencje. Ja z kolei nie uznaje seksu po slubie- bo nie uznaje instytucji malzenstwa - wiec to sie samo przez sie rozumie ;) Cala roznica polega na tym, ze ja np. szanuje Twoj wybor pomimo roznicy pogladow. Nie chodzi o to zeby ze wszystkimi sie zgadzac- tylko zeby szanowac odmiennosc innych i ich zyciowe wybory. Nie sztuka jest krytykowac ;)

Gość Gia
W oczach hipokrytow, ktorzy maja osobie zbyt wysokie mniemanie bycie kims przez nich nieakceptowanym jest komplementem ;) To tak jakby uslyszec od Mlodziezy Wszechpolskiej, ze jestem wstretnym komuchem ;) Kto jak kto ale oceniajaca nie jest osoba kompetentna do wypowiadania sie o kwestiach dotyczacych szacunku- bo najwyrazniej zna jego ograniczona definicje ;)

Gość dobry wujek
Gia , rodzice niech płacą? Ale ty kurwa masz rozum w dupie chyba szmato. :O

rzeczywiście coraz więcej takich Okazów się zdarza, najpierw chodzą dumnie z brzuszkami ,ze niby takie dorosłe a potem taki Dżastinek albo Esmeraldka ląduje na wychowaniu u styranych dziadków a czasem nawet na śmietniku zeby mama mogła chodzić dalej na dyskoteki wcale się nie dziwie dlaczego trzydzistoletnie mamy-emerytki w naszym kraju budza takie zdziwienie i dlaczego w wieku 27 lat mówi mi się ze to prawie ostatni dzwonek na dziecko, rzeczywiscie te 30 letnie mamy to dziwadła - chca swoim maluchom zapewnic normalne, jak najlepsze zycie, takie głupie ze maja najczesciej mezów lub odpowiedzialnych i kochajacych facetów u boku, prace (bo tak się składa, że o dziwo dziecko musi coś czasem zjeść) i że zamiast na dyskotece wolą spedzić czas na spacerze lub zabawie z dzieciaczkiem no coż młodość zmarnowały nad książkami i na obozach językowych nie tak jak dzisiejsze aktywne szesnastki ciekawe tylko co bedzie z tymi super młodymi mamusiami za kilkanaście lat, nie wykluczone,ze bedą 30 letnimi babciami ... i zostaną im juz tylko z zycia robienie konfitur i bóle w plecach :(

Gość Gia
Jesli popelnili bledy wychowawcze to powinni poniesc za to konsekwencje. Nastolatki to jeszcze dzieci, dzieci sie same nie wychowuja, od tego maja rodzicow...Jesli dziecze jak to szumnie mowicie nie szanuje siebie- to najwyrazniej jest to blad rodzicow.

Gość myślę ze takie zachowanie
ja tez nie potępiam tych dziewczyn... a jeśli chodzi o "piętnowanie" to nie pisałam o piętnowaniu ludzi, ale zachowania niektórych nastolatek, mam na myśli głośne mówienie o tego typu problemach, a nie utrudnianie życia nieletniej matki moim zdaniem seks wśród nieletnich jest problemem , który trzeba zwalczać zresztą sama powiedziałaś, że nieletnia matka ma zmarnowane życie... i niechodzi tu nawet o to, ze jest za młoda, tylko o to, ze jest nieodpowiedzialna, bo po porodzie obowiązek wychowania dziecka spada na rodziców. Antykoncepcja nie załatwia tu sprawy, bo niektórzy jej nie uznają, zresztą sama dobrze wiesz, ze młodzieży często to co mówią rodzice wpada jedny muchem, a wylatuje drugim jeśli chodzi o sprawy seksu, to każdy ma swoje zdanie, ja uznaje je po slubie, inni jeszcze przed, inni nie uznają slubu ;), a jeszcze inni seksu... to sprawa indywidualna kazdego z nas

takie laski wiatropylne to masakra ale same tego chca i to one powinny ponosic konsekwencje a nie rodzice!!

Gość skoro nieletni jest ojcem
to alimenty beda placic jego rodzice

Gość oj Gia
jesteś potwornie głupia