Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ganja

Choć jestem B.młoda wiem że go Kocham ! Poprostu to wiem ...

Polecane posty

Gość Ganja

Uczucie jest tak niewyobrażalnie duże , wierność itd. Bardzo dobrze sie rozumiemy ... jestem z nim 9 miesięcy i myśle , wiem że to on ... choć mam te kilkanaście lat ! Wiemy o sobie wszystko , spędzamy ze sobą dużo czasu , kiedy sie widzimy radość jest tak duża że z boku wygląda to na spodkanie po latach :D Jak myślicie czy taka nastolatka może wiedzieć że to ten ... poprostu ten z ktorym chce być B.długo ... ?? Wiem że tak ;-] to po co się pytam ... Prosze o komenty :PP

Gość Ganja
ha ha ha 16-18 ;-] dodam ze głupia nie jestem hehee

wiesz, nie ma recpety na to kiedy spotka sie tego jedynego. a ze zakochac sie mozna niewlasciwie to powie Ci i 30 i 15 latka.

Gość Ganja
Nooo ... w końcu ktoś coś prawidłowego napisał ;-]

Gość taka sobie jedna
powiem Ci, że w Twoim wieku zakochałam się pierwszy i ostatni raz w życiu... teraz mam 23 lata, od 3 lat nie jesteśmy już razem... dalej tylko jego kocham...byliśmy nierozłączni, jak jedno ciało i jeden duch, byliśmy dla siebie wszytskim....on mnie zostawił po trzech latach związku jak zaczynaliśmy studia...wyjechał do innej, poznanej na necie..rok temu napisał mi, ze wciąż mnie kocha i że wierzy że kiedyś będziemy razem, ja też w to wierze i czekam..

Gość Ganja
on ma 19 ... i niejest byle jakim chlopakiem ... do "taka sobie jedna" no i w moim przypadku jest podobnie... wierze ze bedziecie razem 3m sie ... pozdro ..

Gość Ganja Iwonko to ty