Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

...a ja chce normalna kobietke...

Polecane posty

Gość dave2244

no no marzy sie taka... chyba nie tylko mi... wielu facetom napewno :) tylko gdzie taka znalezc ?? niby tyle kobiet sie kreci - a tak ciezko te wlasciwa znalezc... szczera - lojalna - wyrozumiala - wesola - no i przedewszystkim skromna - nie jakas zadufana w sobie madame ktora szuka narcyza :/ sa jeszcze takie dziewczyny na tym swiecie czy wymarly jak dinozaury ??

Jak ci już wcześniej pisałam są takie ale niestety to rzadkość... Rozejrzyj sie wokół! Może Twój ideał jest tuż obok, Może codziennie koło niej przechodzisz:) Trochę pozytywnego nastawienia, uśmiech na twarz i do boju:) Życzę sukcesów:)

Gość konstancjja
nie rozumiem tyle dziewczyn tu pisze , że są samotne, dlaczego po prostu nie napiszesz do którejś z nich? tyle wolnych fajnych dziewczyn chodzi po ulicach, one tylko czekają...

Tylko zeby wymnagac czegos takiego od kobiety samemu trzeba byc takim ;) Ja taka jestem ale nie moge znalezc takiego faceta ktory szuka normalnej dziewczyny a nie laleczki w mini :O

Gość sfiksowana róża
gówno pawda,ja jestem normalna,moje kumpele są normale i prawie wszystkie jesteśmy same:O, faceci mają gdzieś normalne,oglądają sie za wymalowanymi tipsiarami

Gość dave2244
hehe... no tu sie mylisz droga kolezaneczko :P

Gość FFa j na
dave2244 ja jestem:) sama i normalnie fajna;)

Gość Patri
ja jestem calkowicie normalna nie pieknosc normalna szara myszka ale wesola i o cieplutkim serduszku:)

Gość ja jestem tu
wydaje mi sie ze ja jestem normalna a przede wszystkim prawdziwa!!!!!! ale i tez zajeta i wierna swojemu Tygryskowi:)

Gość malawoman
do ja jestem tu i tak trzymaj, buduj swoja milosc:)

Gość ja jestem tu
tak trzymam i bede trzymac cale zycie :)

Gość priszczilla preslej
patzr dave ile kobiet jest zainteresowanych , a Ty nic... śpisz albo mecz ważniejszy

Gość ja jestem tu
jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia dlaczego tyle kobiet na tym forum ma jkies dziwne kompleksy w stosunku do jak pisza "laleczek w mini" skoro nimi pogardzaja??? Dziewczyny dajcie spokoj!!!wazne to byc soba i podobac sie sobie!!!takim jkim sie jest!!inie porownywac sie do tych"laleczek" Kazda z nas jest piekna i wyjątkowa!!!!naprawde nie musimy sie do nikogo porównywac!!!

Gość sfiksowana róża
dave2244>chyba niestety sie nie myle:O(no przynajmniej co większości facetów)

Moim zdaniem laleczki w mini soba nic nie reprezentuja :O One nie maja nic w glowie dlatego nadrabiaja mini :O Ja sie do nich nie porownuje tylko stwierdzam ze faceci wola miec na kogo popatrzec niz zz kim pogadac i to jest przykre :(

Gość ja jestem tu
no to dziwnych facetów spotykacie....choc wiem ze tacy sa i jest ich napewno duzo!!!! Moj facet lubi na mnie patrzec bo dla niego jestem najpiekniejsza (zreszta uwazam ze ja jestem ladna)i madra i uweilbiamy ze soba rozmawiac godzinami Zycze wszytkim takiego faceta jak moj Tygrysek:) :) :) :)

Gość dave2244
ee... dziewczyny wyluzujcie... kobieta musi byc soba to fakt zreszta mezczyzna tez choc nie zawsze tak jest... zawsze wina za wszelakie grzechy obarczany jest facet... a to woli mecz obejrzec - a to woli isc na piwo z kolegami - a to to a to tamto ( wlasnie skonczylem ogladac I polowe meczu )... nie no trzeba umiec poprostu isc na kompromis w zyciu i na wszystko miec czas... a w szczegolnosci dla Was kobiet... mi to sie czasem marzy taka normalna laseczka ( jakby ogladala mecze ze mna to tez fajnie bylo by )... ale tak serio to mile widziana bylaby (zawsze jest mile widziana) taka normalna dziewczyna... niczym w szegolnosci sie nie wyrozniajaca - ale za to kochajaca - ciepla - no i wyrozumiala i szczera jak juz pisalem... jej miodzio - dziewczyny gdzie wy jestescie ?? cmokas :)

Sa takie dziewczyny i jest ich wiele :) Ja jestem bardzo szczera i to czesto az za bardzo bo potem mi mowia ze jestem szczera do bolu ;) no ale coz wyznaje zasade ze najgorsza prawda jest lepsza od najlepszego klamstwa :) A mecz tez czasami ogladam :P

Gość sfiksowana róża
są takie kobitki i to jest ich bardzo dużo fajne,naturalne i z poczuciem humoru(heh nawet oglądają mecze) :)......i właśnie siędzą samotnie przed kompem.....

Gość malawoman
to prawda i takie faceci olewaja, robia sobie z nichjaja ale z takiej z lokalu nie nie to bogini, jej to trzeba do stop diamenty nie tylko roze

Gość ja sem zuzanka
ale dla Ciebie dave mecz jest ważniejszy a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów...

Gość malawoman
jesli zachowa rownowage np mecz ale tez zadba o to, ze idzie z nia na pscer itp nie bedzie tego.ale jak bedzie dbac tyko o mecze to tak

dave2244--> niedawno pytałam na topiku gdzie można spotkać fajnych, normalnych facetów - chyba dwóch sie zgłosiło, a tutaj prosze - ile fajnych kobitek. Wiec wniosek nasuwa sie jeden: jest wiecej fajnych kobiet niż mężczyzn - teoretycznie nie powinienes miec problemu ze znalezieniem normalnej dziewczyny. A moze powiesz skad jestes - to by ułatwiłoby poszukiwania ;) a może Ty wiesz gdzie podziewaja sie FAJNI, NORMALNI faceci?

Gość sfiksowana róża
deborah>przyłączam sie do pytania:)

Gość malawoman
ale po co? spotkasz taka, nagasz jej slowami ze kochasz, potem powiesz ze to nie ty, ze to elf jej mowil, na co to? naobiecujesz sptkan potem ani maila jej nie wyslesz itp po co tak ranic taka kobietke?

Gość dave2244
no tylko bez takich... do tej pory to moze ze 2 razy zranilem i zaluje tego... sam bylem raniony wielokrotnie... i wiem jak to jest :/ czlowiek cierpi jak nie wiem - a inni pozniej to maja gdzies... nie jestem typem ktory rani raczej - to nie w moim stylu jest... jak zaufa mi ktos - to juz polowa sukcesu... gorzej ze mna jest - tzn z tym zebym ja zaufal :/ poprostu nie umiem... moze to przez swoja niesmialosc - moze przez niepowodzenia zyciowe - sam nie wiem... a przeciez zaufanie to najwazniejsza rzecz jedna z najwazniejszych... bez niej nic nie ma... a co do tego skad jestem - podaje linkasa do stronki swojej: dawidoks@fotka.pl - tam mozna sie wiecej dowiedziec o paskudzie D... :P

Gość malawoman
gorzej ze mna jest - tzn z tym zebym ja zaufal :/ poprostu nie umiem... moze to przez swoja niesmialosc - moze przez niepowodzenia zyciowe - sam nie wiem... a przeciez zaufanie to najwazniejsza rzecz jedna z najwazniejszych... bez niej nic nie ma... - ale zaufanie to czy nie bedzie zdradzac/ ale to zawsze bedzie do budowania, nikt ci nie da gwarancji.. a te 2 razy zranienie to jakie? mam nadzieje, ze nie dales sobie wmoic A. bo wiesz czesto tak jets ze tam gdzie ranimy faktycznie, tego nie widizmy a tam gdzie nie ranimy faktycznie tam dziwnym trafem ofiara tak nas omota ze bierzemy wine na siebie

dziwne..ale sa takie kobiety :P i w sumie nie musisz sie zbytnmio rozgladac....wystarczy zatrzymac wzrok na jednym punkcie i czesto zdarza sie ,ze wtedy przechodzi owa niewiasta :))) to co napisales,tyo mniej wiecej moje cehcy : zrestza wiekszosc pan tutaj ,je posiada :)

chyba mecz sie skończył - skoro wróciłeś :p fotki już widziałam ;)