Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =zalamana=

wsza łonowa

Polecane posty

Poprostu ludzki debilizm :) A to niestety nieuleczalne:P Proponuje zmiane lekarza:) Wszystkie poprzedniczki maja racje,wszystko z Toba ok:)

Gość zmień lekarza
ten Twój to jakiś niekompetentny debil!!!!!😡

Gość =zalamana=
Dzięki dziewczyny!!!bardzo fanie tu można z kimś normalnie pogadać!dorze że tu coś napisałam bo dalej bym się tym sama martwiła!!!:)

zalamana - to jest niemożliwe żeby w badaniu cytologii wyszła wesz łonowa. Przecież wymaz do badania cytologicznego bierze się z szyjki macicy, a wszy są na zewnątrz czyli we włosach!!!! Twój lekarz to jakiś debil! Ja bym takiego to nieźle zrąbała za taki numer. Jesli czujesz się niepewnie zmień lekarza i powtórz badanie cytologii, ale ja myśle że poprostu ktoś Cie w balona zrobił i nie masz się czym martwić. Poza tym wesz można się nawabić wtedy kiedy człowiek nie dba w ogóle o swoją chigiene osobistą a z tego co piszesz to jesteś osobą ktora dba o siebie. Aha i lepiej nic nie mów swojemu facetowi o tym bo faceci to niektórych spraw nie rozumieją, zaraz sobie moze pomyśleć ze go zdradziłaś albo od razu osądzasz jego o zdradę. Będzie lepiej jak go poobserwujesz i na 100% przekonasz sieże on tak samo jak Ty jest czysty. Nie ma co robić zamieszania zwłaszcza że to ten lekarz mógł Cie poprostu oszukąc. Swoją drogą trafiłaś na niezłego chama.

Gość maniek0011
ratujcie jestem w angli i od jakiegos czasu czuje strzypanie na calym ciele i nie wiem co to jest chyba nie wsza lonowa bo nic nie widac ale co to moze byc pomozcie nie wiem czy zjezdrzac do polski i leczyc czy to cos jest niegrozne dbam o higiene i nie wiem skad to mam

Gość KYTI
Do MANIEK0011 myslę ze masz swierzb (ponoc cholernie swędzi )

Gość wszy FUUJ
WSZY TO NAJGORSZE CO MAÓE BYĆ ZARAZIŁAM SIĘ TO BYŁO STRASZNE NIGDY NIECHCE TEGO WIĘCEJ PRZEJŚĆ !

Gość hmmmmmmmmmmmm
i jakie miałaś objawy tych wszy???zaówarzyłaś jakąś u siebie???

Gość adam_h
Ludzie - nie piszcie, ze wsze lonowa mozna zalapac tylko w wyniku zdrady! Wystarczy pojsc do sklepu z odzieza i np. przymierzyc spodnie, ktore wczesniej ktos inny przymierzal i... sami jestescie zarazeni! Znam taki przypadek wiec zanim doprowadzicie do rozpadu Waszego zwiazku - przemyslcie czy nie moglo do zarazenia dojsc przez mniej okrotny sposob. Pozdro!

Gość wsza
Smieszne, ale ten lekarz to dziwak. Laska pisala ze sie goli, a jesli sie ktos goli to nie moze miec wszow. Jedno sprzeczne z drugim...

Gość Blondiiiiiii
mojej mamie pomylili badania w cytologii , moze tobie tez ???

Gość nider
Wszą łonową nie tylko przez sex można sie zarazić.Dawniej w wojsku całe kompanie sie drapały w okolicach krocza ,pod pachami a nawet w brwi to dziadostwo wszchodziło jak ktoś miał krzaczaste.Wiem z opowiadan dużo starszego kolegi.Mozna złapać to z koca,poscieli nie wygotowanej na wakacjach w starych hotelikach pamiętających PRL.

Gość dziwna sprawa
Słuchajcie ile czasu musi upłynąć od odbytego stosunku aby poczuć objawy swędzenia miejsc intymnych kilka dni tygodni czy nawet może miesięcy?? proszę o pomoc bo nie mogę znależć na to pytanie odpowiedzi