Toya 56 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, VenusHorizon4 napisał: No właśnie tu rýje takie że jakbyś wychodzil z windy to byś się przestraszyl Przecież wiedzą jak wyglądam, więc na co one liczą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 134 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Osasuna Farfeluna napisał: Jak zwykle śeietny nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 6 godzin temu no nick jakby bachor zalozyl osesek farfelunowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 6 godzin temu 40 minut temu, VenusHorizon4 napisał: No właśnie tu rýje takie że jakbyś wychodzil z windy to byś się przestraszyl Nie widziałeś wszystkich i nawet te które widziałeś podobały ci się jak pisały z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Toya napisał: Przecież wiedzą jak wyglądam, więc na co one liczą? Jak to na co że będziesz robił za tampon emocjonalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Get Оut napisał: Jak to na co że będziesz robił za tampon emocjonalny. To pomyliły adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 6 godzin temu to jakis troll ze srakom, wszystkich zablokowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, VenusHorizon4 napisał: No właśnie tu rýje takie że jakbyś wychodzil z windy to byś się przestraszyl Anastazja ci sie podobała tak pisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, Toya napisał: Przecież wiedzą jak wyglądam, więc na co one liczą? Może myślą że przeszłeś metamorfoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: to jakis troll ze srakom, wszystkich zablokowal Mnie nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mnie nie. nie zauwazyl twoich wpisow jak mial atak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 6 godzin temu aaaaaa a far lamore kominciatu, skopia skopia mi skooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Toya napisał: To pomyliły adres A na serio to żadna nie napisze ,bo będą się bać że znowu wywalisz prywate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: A na serio to żadna nie napisze ,bo będą się bać że znowu wywalisz prywate. Już nie wywalam. No chyba, że ktoś się bardzo o to postara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Już nie wywalam. No chyba, że ktoś się bardzo o to postara. Jeszcze żebyś chociaż coś ugrał takimi metodami, ale tak chaotycznie i bez celu to nie czaje tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Get Оut napisał: Jeszcze żebyś chociaż coś ugrał takimi metodami, ale tak chaotycznie i bez celu to nie czaje tego. Nie chce mi się pisać. Widzę, że ciągnie je do mnie i wypisują nawet jak skrzynka zablokowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach