Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da sie czy nie da

czy da się schudnąć biorąc tabletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość da sie czy nie da

Proszę o odpowiedzi... Może macie podobny problem, albo sie z nim uporałyście... jak schudnąć .. dieta (?) ćwiczenia ? Bo słyszałam ze jak sie bierze tabletki anty to jest o wiele trudniej....

Gość to nie
bierz tabletek tylko przyklejaj plastry

Gość da sie czy nie da
ale ja muszę:/ biore ze względów zdrowotnych i ta kuracja jeszcze potrwa a ja nie moge na siebie patrzec =(

Gość dziewczyna Hieronima
nie, biorąc tabletki należąy położyć się i czekać na śmierć :O:P

Gość da sie czy nie da
dzieki za słowa otuchy :P ide sie położyć ;p

jest trudniej ale da sie napewno. Zależy czy masz takie co zatrzymuja wode w ogranizmie- wtedy woda jest jak nazwa wskazuje:) A wiekszosc tabletek nie powoduje samego tycia ale wzmaga apetyt, czasem powoduje nastroje depresyjne (i wtedy np u mnie czesto rusza do akcji czekolada:P) ale możliwe jest :) a To Twoje pierwsze tabletki?

Gość da sie czy nie da
Winogronka A polecisz coś na dobry początek walki z kg? Od czego zacząć, co by mnie porządnie zmotywowało (hehe ja chyba lubie widziec na poczatku efekty a później to juz z gróki:P)

Gość da sie czy nie da
tzn miałam wczesniej inne tabletki pop których ewidentnie tyłam.. apetyt miałam, ale ograniczałam sie serio. Ale działań nieporządanych to one miały moc.. zatrzymanie wody, przybranie masy ciała, depresja etc. Więc zmieniłam. Po tych juz wszystko sie unormowało ale waga nie spada.. choć na szczęście tez nie rośnie.. ale bardzo chciałabym w miedzyczasie kuracji troszku sie "odchudzić"... zalezy mi bardzo zeby wyglądać jako-tako do połowy sierpnia:) Wiem ze mam wymaganie ale to moze marzenia... :) sie rozpisałam ;>

Gość Gwen Stefani
widze ze mamy ten sam problem. ja tez biore tabletki i zamierzam zaczac sie odchudzac. tak naprawde to nie wiem sama czy ja po tabletach przytylam. biore je od przeszlo 3 lata - w tym okresie przybieralam na wadze ale rowniez chudlam. mysle ze nastawienie jest wazne. ja mam nadzieje ze tabletki nie przeszkodza mi w tym by sie odchudzic (mam w planach 7 kg). szczerze mowiac to gdyby nie kilka postow ktore przez przypadek przejzałam, nawet nie myslalabym ze tabletki moga byc jakas przeszkoda.

Gość da sie czy nie da
Witam Gwen Stefani =) Bądź co badź ja mam większy problem bo 15 kg za dużo :/ musze sie wziąć za siebie bo samo to nie zleci a pasuje mi pod koniec wakacji zmienic swój wygląd, a same marzenia nie wystarczą. Tylko nie wiem za bardzo co wprowadzic zeby dawało jak najlepszy skutek ... =(

Gość Gwen Stefani
powiem tak, przejrzalalm duzo diet i mysle ze znalazalam dla siebie najlepsza. mam nadzieje ze mi sie uda. chodzi mi o diete nielaczenia. wyobraz sobie ze wczoraj przez internet nawet ksiazke zamowilam :)) a dlaczego zdecydowalam sie wlansie na ta diete? wczoraj dowiedzialam sie ze chlopak mojej kolezanki schudl przez okolo 2 miesiace 19 kg wlansie na tej diiecie, nie glodzil sie, nie meczyl a schudl. poza tym tak jak czytalam dieta ta jest zdrowa a to naprawde bardzo wazne. moze i ty sproboj wlansie tez tej diety... ?? pozdrawiam:))

Gość da sie czy nie da
a masz jakąś stronkę o tej diecie, zasadach etc.. coś o niej słyszałam ale nie zagłębiałam sie za bardzo Kto wie może to jest jakis pomysł... oczywiście do tego ruchu troche, wakacje juz niedługo.. Byłabym wdzięczna jakbys mi "podrzuciła" jakiegoś linka o tej dietce =)

Gość Gwen Stefani
chociażby : http://kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=159 mozesz tez wpsiac w wyszukiwarke np w google.pl "dieta niełączenia" lub "dieta haya" - wtedy wyskocza Ci rozne sronki i spokojnie o bedziesz mogla sobie o tym poczytac.

Gość da sie czy nie da
dzięki serdeczne :) zaraz zaczne studiować tę lekturkę

Gość Gwen Stefani
nie ma za co :) oby sie udalo. i Tobie i mnie. powodzenia :)

ja brałam tabletki, zaczęłam się odchudzać i schudłam jakieś 10 kg, nie zauważyłam żeby tabletki stanowiły jakąś przeszkode. nie wiem jak na innych, ale na mnie tabletki nie działają w taki sposób, ze przybieram na wadzę, jeżeli jem to dlatego, ze jestem głodna,albo łakoma;) pozdrowienia i powodzenia

Gość da sie czy nie da
rónież zycze powodzenia :) moze kiedys jak osiągne efekty to sie pochwale.. ^_^

Jak zaczynałam brać Minulet(niestety, wycofany, dobrze się po nim czułam) to schudłam 2kg, później przeszłam na Harmonet i zrzuciłam kolejne 4kg. Póżniej zrobiłam dwumiesięczną przerwę od tabletek i w tym czasie schudłam 1kg, teraz znowu biorę Harmonet(to dobre tabletki, rzadko występują skutki uboczne) od ok 2 tygodni i czuję, że ubrania stają się luźniejsze. Przed tabletkami anty ważyłam 57kg przy 162, a teraz ok. 50, i ciągle spada. Ale różne tabletki różnie działają na inne kobiety.

jeśli tabletki zostały odpowiednio dobrane na podstawie badań, a nie na chybił trafił to tak ja przy dianie przytyłam 2 kg (tabletki na chybił trafił), po badaniach u innego ginekologa dostałam novynette i było luzik