Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

dowcipy o mundialu i ... o nas

Polecane posty

Gość migoootka
Yogi- Mis widzialam Cie na opolskim:D

Gość migoootka
Szybki Misiu! Juz po opryskach?:D:D:D

Wczoraj kończyłem i nie umiałem skonczyć ,bo takie wredne chmury szły na Opole ;za 100zł zmyło mi środka i musiałem powtarzać,a w nocy -niebo czyściutkie i pięknie pachnie powietrze! :)

Gość doklejanie
15:21 fanka_klubu_polska Mecz Polska - Brazylia. Piłkarze Brazyli wchdoza do szatni. Patrzą - a tam tylko jedna koszulka dla Ronaldo. No to mowia mu - “Ronaldo, dobra bedziesz gral sam”. Reszta druzyny poszla do pubu na piwo.. Ronaldo sam bez bramkarza niezle sie spisywal.. Reszta druzyna w pubie po jakims czasie wlaczyla telegazete zeby zobaczec jaki wynik - 0:1 dla brazyli (34′ Ronaldo) noto sie ciesza.. jakis czas pozniej patrza a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83′ Rasiak). Nastepnego dnia spotykaja sie z Ronaldo i mowia: - Ej, stary, czemu strzelili ci bramke? Przeciez tak dobrze ci szlo…? - No wiecie panowie - odpowiada Ronaldo - w 46′ dostalem czerwona kartke… Do reprezentacji Polski trafił nowy zawodnik z Afryki. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką: – Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, jak piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Na te słowa wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i cokolwiek zdenerwowany. Opanował się jednak i odzywa się płynną polszczyzną do trenera Janasa: – Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce. Mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej, niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: – Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. 15:23 najkrótszy polska gola!!! 15:24 ksenofaryna http://rasiak.pl/uploaded_images/janosik-790308.gif "Ja to czasami sobie tak patrzę, patrzę sobie w gwiazdy i tak sobie myślę: po co ja to wszystko robię? Dokąd ja zmierzam? Gdzie jest kres tej wędrówki? Mmm... Za cholerę nie wiem" 15:24 hehehehec ale sie usmiałem pewnie gdybysmy grali z Brazylia to Ja bym nie ogladał meczu bo zapewne zawału bym dostał 15:25 polska goooooooooooolaaaa a jak obstawiacie mecz polska-niemcy??? 15:27 pijawka Buhahahahhaahaaa Dajcie cos jeszcze Grupa krwi: ARh - 15:27 ksenofaryna 3:0 dla naszych, rzecz jasna ! "Ja to czasami sobie tak patrzę, patrzę sobie w gwiazdy i tak sobie myślę: po co ja to wszystko robię? Dokąd ja zmierzam? Gdzie jest kres tej wędrówki? Mmm... Za cholerę nie wiem" 15:28 najkrótszy zakładając że "nasi" wyczają w końcu do którego prostokąta walić piłki to będzie 0:3 dla Niemiec, jak nie wyczają to 0:10 I tym obtymistycznym akcentem żegnam państwa 15:32 Do PPPPPPPPPPPPPPPPP Znasz się widać na piłce Wymieniłaś właśnie nazwiska dwóch różnych zawodników grających w reprezentacji Brazylii 00:20 Brazyliaaaa góra spodziewałem sie ,ze Brazylia wygra-bardzo sie ciesze super by bylo gdyby nasi tak grali... dobrze ,ze za marzenia nie kaza

-Dlaczego Ebi Smolarek jest nejlepszy na boisku? -Bo słabo zna polski i nie do końca rozumie instrukcje Janasa. -Kto był najlepszy w polskiej druzynie w spotkaniu z Niemcami? -Boruc i ...poprzeczka.