Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

dowcipy o mundialu i ... o nas

Polecane posty

porażka w piatek a w sobotę juz wysyp nowych dowcipów :) macie jakieś? moje ulubione: :D -co mówi Janas po przylocie na mundial do pilotów? -chłopaki nie gaście silników - my zaraz wracamy. -co robi Polak po tym jak Polska wygrywa Mistrzostwa? -wyłącza PlayStation i idzie spać

Gość dobre dobre
:D:D:D Prosze jeszcze!!!

ale to to chyba stare... Do reprezentacji Polski trafił nowy zawodnik z Afryki. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką: – Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, jak piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Na te słowa wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i cokolwiek zdenerwowany. Opanował się jednak i odzywa się płynną polszczyzną do trenera Janasa: – Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce. Mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej, niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: – Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka.

Gość ja ja ja
dooobre to!!!!!!

Gość ja ja ja
a propos : czekam na pojawienie sie pilkarza.... wiesz o co chodzi hihihiih

Jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka??? --Zdjęcie z boiska

z innej beczki: Dlaczego Rasiak brał udział w meczu Polska - Anglia? - Znalazł kupon w chrupkach.

Gość a ja mam pytanko
A ktory to Rasiak?

Gość dajcie spokój Rasiakowi.
Słaby jest - fakt. Ale czy to jego wina, że Janas zabrał go na Mistrzostwa??? Wczujcie się w jego sytuację. przecież po tym wszystkim, co o nim napisano i powiedziano, niejednemu wysiadłaby psychika...

to fakt, szum sie robi wokół biednego chłopaka...niedługo jak norris będzie sławny...:O dlaczego Janas nie wziął Dudka do reprezentacji? -bo w ostatnich 50 meczach nie strzelił ani jednej bramki...

Gość jhojoi
do Dudka dzwonili z barcelony, krystyna z gazowni... a janas nie zadzwonil :D

Gość dajcie jeszcze jakis kawal

Gość dawac ludzieD

Gość Polska Mistrzem Świata
W PIONKI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, za 3 LATA !!! :D :D :D

Gość yyyyyyyyyyyy
Czym sie rózni Rasiak od kapitana Hooka?;) Kapitan Hook miał tylko jedna noge drewnianą:P:P:P

Gość luisia
Bramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona, która pyta: - Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami? - Wygraliśmy 2:1! - Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę? Koniec meczu z Ekwadorem. Piłkarze pojechali do hotelu, rozeszli się do swoich pokoi. W jednym z pokoi czeka żona Mirka Szymkowiaka. Mirek wchodzi, rozbiera się i idzie pod prysznic. Po chwili słyszy pytanie : - Mirek, gdzie byłeś ? - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie...

Gość migoootka
Mecz Polska - Brazylia. Piłkarze Brazyli wchdoza do szatni. Patrzą - a tam tylko jedna koszulka dla Ronaldo. No to mowia mu - "Ronaldo, dobra bedziesz gral sam". Reszta druzyny poszla do pubu na piwo.. Ronaldo sam bez bramkarza niezle sie spisywal.. Reszta druzyna w pubie po jakims czasie wlaczyla telegazete zeby zobaczec jaki wynik - 0:1 dla brazyli (34'39"; Ronaldo) no to sie ciesza.. jakis czas pozniej patrza a tam koniec meczu i wynik 1:1 (89'39"; Rasiak). Nastepnego dnia spotykaja sie z Ronaldo i mowia: - Ej, stary, czemu strzelili ci bramke? Przeciez tak dobrze ci szlo...? - No wiecie panowie - odpowiada Ronaldo - w 46'39"; dostalem czerwona kartke... ----------------------------------------------------------------------------------------------

Gość migoootka
wlasnie uslyszalam w radiu nowy- autentyk:D Wedlug Zewlakowa, Polska zagrala z Ekwadorem jak rowny z rownym:D:D:D No i po co my mamy wymyslac o nich dowcipy, skoro oni najlepsze wymyslaja sami:D:D:D

Gość migoootka
No i jeszcze zacytuje ESKE odnosnie wypowiedzi Zewlakowa. "nie mozna nazwac kompromitacja meczu z Ekwadorem, bo wowczas zabrakloby kategorii, jaka mozna okreslic jutrzejszy mecz z Niemcami" :D

Gość z kim ...
...spotkaja sie polscy pilkarze w drugiej rundzie rozgrywek WM ??? ...z polskimi kibicami na Okeciu ....;-)

\"nie mozna nazwac kompromitacja meczu z Ekwadorem, bo wowczas zabrakloby kategorii, jaka mozna okreslic jutrzejszy mecz z Niemcami\" genialne ;)

Gość luisia
to ja slyszalam tez cos w radiu - zastanawiali sie, czy niemieccy bramkarze sa dobrymi strzelcami ;)

Gość migoootka
Luisia! Nic tylko pozostaje miec nadzieje, ze glowny, a pozniej rezerwowi kolejno, dostana czerwone kartki:D:D:D ACE ;)

Gość luisia
trzebaby opracowac nowy system strategiczny, gdzie jakas czesc naszego zespolu "krylaby" bramkarza rpzeciwnikow ;)

Ja tam wolę snooker -żadnych stresów ;tylko W.Brytania,no może jakiś Filipijczyk,lub Chińczyk ! żADNYCH POLAKÓW !!! :D

Gość migoootka
To jest metoda, ale wowczas nasi musieliby grac przynajmniej w dwudziestu:D