Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola raksa

wasze rozczarowania -te mile i niemile- w kwestii wozkow...

Polecane posty

Daffodile ---> sorki że tak dowalam ci na temat tego wózka, ale jeszcze mi się coś przypomniało. Spróbuj go złozyć i zapakować do samochodu. Ciężko będzie. Żeby się zmieścił w bagażniku trzeba zdjąć nawet kółka. nie wiem kiedy dzieciaczki mogą jeździć w spacerówce, bo moja mała ma dopiero 2 miesiące. Znajomi mówią, że jak dziecko zaczyna siadać to trzeba zmienić na spacerówkę bo za diabła nie będzie chciało leżeć tylko oglądać świat :-) Pozdrawaim

Niebieskie-i to nie bedzie problem:) Przywieźlismy go wlasnie w samochodzie, mamy combi:) bez zadnego sciągania kolek:)

Gość imina
co do tego wózka Ring Max. jak mozna zrobić wózek, który waży 20 kg? jak się dołozy parę kilo dziecka to jest już całkiem nie do podniesienia, a czasem niestety trzeba.

Gość podnoszeeeeeeeee

witam Mam wózek dla dziecka ABC Design 3 kołowy i na prawdę rewelacja! Mój synek własnie skonczył rok,wózka uzywaliśmy od pierwszych dni.Posiadał wkład dla niemowlaka ,pomimo ,ze jest 3 kołowy to mozna było w początkowym okresie obrócić sobie uchwyt do pchania i widziec dziecko kiedy leży na przeciw. Super sie prowadzi,bardzo przyjemnie sie nim manewruje. To jest niemiecka firma ale coraz częsciej mozna juz spotkać jej produkty w polsce. w kazdym razie wózeczek tej firmy gorąco polecam! Pozdrawiam

kate--- a jaka jest waga tego wozka? czy ma szanse przetrwac wiecej niz jedno dziecko?czy wersje 4-kolowe tez sa takie fajne?gdzie ty kupilas? przez internet czy w jakims sklepie? przepraszam za nawal pytan ale bardzo mnie to ciekawi :-) A jakie sa wasze opinie na temat wozkow hauck?

Gość Kasia_o
Bardzo polecam wozki ABC Design. Dla mojej corki uzywalam 4 wozki (tak, tak, wiem, lekkie przegiecie, ale uwielbialam zmiany hehe): pierwszy Deltim Premier (wersja z gondola super, choc sciagal na jedna strone a spacerowka bardzo bardzo mala :( Drugi wozek to Graco Voyager - bardzo fajna spacerowa, ale bez regulowanego podnozka wiec miala minusy. Pozniej byla parasolka El-jot - ladna i stabilna ale odpadaly male elemnty przy kolkach. W miedzyczasie dostalam po innym dziecku wozek ABC Design, porzadny, stabilny, posiadajacy absolutnie wszystko czego trzeba. Choc byl juz po jednym dziecku nigdy mnie nie zawiodl i mam go do dzisiaj. Mam do niego niezwykly sentyment :D Jest granatowy , z elementami w kratke i doczepiana podusia - krowka na rzep. Model chyba z 2002 roku. Jedyna jego wada to waga, ale i tak byl naj, naj, naj.....

Mój 3 kołowy ABC Design waży około 12 kg.Na pewno wytrzyma wiecej niz jedno dziecko bo jest bardzo masywny.Nie wiem jak sie uzywa tych 4 kołowych ale ja ze swojego jestem bardzo zadowolona. Kupiłam wózek na allegro ale zauważyałm ,że w sklepach juz sie pojawiaja ,ewentualnie mozna zamówic w sklepie wersje jaka cie interesuję ,przynajmniej w Krakowie. Pozdrawiam

Gość podciagawka

niebieskie oczy - też miałam wózek tako i jeśli ściąga Ci podczas spaceru na jeden z boków, tzn że koła są nierówno napompowane. Wystarczy jedno z tych kół dopompować i będzie ok. Jak przerobisz głeboki na spacerówkę, to wprawdzie dostęp do kosza się polepszy, ale straci na tym zwrotność wózka. Sama nie wiem, co jest gorse :( pola raksa - slyszałam, że ten ABC design to dobra firma, ale sama nie miałam tego wózka, więc nie mogę potwierdzić

co sadzicie na temat wozkow bebecar. ja jestem zainteresowana gondola , spacerowka, i fotelikiem racer st, badz icon at. prosze o opinie.

A czy ktos miał wózek impalst driver 4xl? Ja własnie taki zakupiłam, ale jeszcze nim nie jezdze wiec nie wiem jak sie sprawuje na spacerze. W niedlugim czasie zobaczymy... Ale moze ktoras miała ten wózek. Jesli tak to co o nim sądzicie?