Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

czy tak juz zawsze bedzie... ??

Polecane posty

Gość dave2244

caly czas mysle nad... pewna rzecza... zastanawiam sie nad tym czemu ludzie niesmiali - sa tak bardzo ograniczeni ?? w niektorych przypadkach - to jest tak ciezkie - ze czlowiek nie jest w stanie do niczego dojsc... przeraza mnie to :/ ja we wszystkich nawet najprostszych sytuacjach mam problemy ze soba... czy urodziwosc ma tu cos do rzeczy... ?? a no ma... nie mialem nigdy na powaznie laski więc jestem gorszy... czuje sie gorszy... w wielu aspektach... a te aspekty tylko poglebiaja moja niesmialosc... gdybym nie był gorszy to bym miał dziewczynę... bo byłbym okey tzw. ciacho i zwracano by na mnie uwagę... a teraz jest odwrotnie :/ jestem gorszy bo nie umiem poznawać ludzi... nie umiem im ufac... no i nie posiadam wielu innych cech oraz zdolnosci manualnych... więc jestem blee... a taki kto jest skreslony przez zycie :/ mam 22 lata a sie czuje wypalony... :( szokk

Jeśli o mnie chodzi, zauważam u Ciebie tylko dwie wady: 1) jesteś zbyt marudny i w tym marudzeniu skoncentrowany na sobie :-0 2) jesteś dla mnie za młody co najmniej 15 lat. :-P

Gość ghfdghghhggh
a poza tym jeśli odzywają sie tu panny chętne do poznania to Ciebie akurat nie ma bo zakładasz nowy topik,