Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiała nieśmiała...

Jak go sprowokować...

Polecane posty

Gość smiała nieśmiała...
Hm... no no to jest mysl... :P Slucham dalej... Zebym ja nie wiedziaal jak faceta poderwac ;) Zle ze mna juz :P Albo on jest gejem naprawde :P

Gość smiała nieśmiała...
Nawet sie już zarejestrowałam tutaj :P Chyba zaczne tu częściej bywać ;)

Staram się być szczery. Nie wiem, na ile mi to wychodzi - to musieliby ocenić inni. A co do tego, że uparłem się na przyjaciółki... :) Ja nie uważam, że jak chodzę z dziewczyną, to przyjaźń się między nami kończy.

Chodzilo mi o to, ze jesli miedzy ludzmi ktorzy sie przyjaznia rodzi sie milosc, to to tak naprawde nie byla przyjazn... Ale mowie, ze wiele osob nie zgadza sie z moim zdaniem... Bycie z kims nie wyklucza przyjazni, bo przeciez to na tym tez ma polegac zwiazek, ale dla mnie jak wiazac sie z kims... to z kims nowym... A nie z kims kogo znam 10 lat np :| Taka osoba nie jest juz w stanie niczym mnie zaskoczyc, a taki zwiazek to byloby bardziej jak bycie siostry z bratem niz kobiety z mezczyna...

Po co szukać nowej dziewczyny, skoro jest już na wyciągnięcie ręki odpowiednia chyba? Z resztą jestem nieśmiały i znalezienie nowej byłoby dość trudne.

Gość rafau
niesmialo... smielej i zupelnie smialo wcchodze w wasze progi. post ktorego nie zrozumialas jest niezrozumialy dla mnie takze. poderwac usmiechem zyczliwym i szczerym

Anonimek czasem trzeba sie w zyciu troche wysilic... ;) Nie ma lekko... A moze gdzies tam czeka na Ciebie milosc zycia :P A Ty to omijasz szerokim lukiem dla wlasnej wygody... Bez sensu takie postepownie...

Tego Tomek_1982 to ja Ci nie powiem bo nie wiem... Mi sie wydawalo, ze ja jestem odwazna, przez cale zycie tak myslalam... A tu poznaje kogos kto karze mi spojrzec na siebi z zupelnie innej strony... Okazuje sie, ze nie jestem jednak taka twarda i pierwsza do wszystkiego :) A potrafie jednak czegos sie wstydzic... Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala :( Odwaga to jest bardzo szerokie pojecie w sumie... O jaka dokladnie Tobie chodzi?

heh jak czytam o Twoim problemie to jakbym to przeżywała 2 raz :)) poczekaj porozmaiwamy za miesiąc..... Mój facet zachowywał się dokładnie tak samo już miałam głupie myśli że może coś z nim nie tak, żaliłam się koleżance, myślałam, że go po prostu nie pociągam. W jakim byłam błędzie ........... jak moje Kochanie się rozkręciło to nie mogłam się odgonić :)) może fasceci po prostu tak mają :P

Gość yona
śmiała nieśmiała - nie masz racji jezeli chodzi o "miłość" z przyjacielem. Nawet taki przyjaciel od 10 lat moze czyms niesamowitym cie zaskaczyc...

nie mozesz mowic czy mam racje czy nie mam racji... Podkreslalam tu chyba 2 razy, ze to tylko moje zdanie i duzo osob sie z nim nie zgadza, ale nikt nie mowi mi, ze nie mam racji... A tak z samej ciekawosci? Czym moze Cie zaskoczyc? To ze przyjaciel mnie zaskoczy jako przyjaciel w to wierze... Ale jako mezczyzna taki do kochania to nie widze tego :|

W sumie nie pamiętam ale raczej to on pierwszy mnie pocałował. To ja pierwsza zwróciłam na niego uwage i \"poderwałam\" go więc moze myślał, że będe kontynuowała inicjatywe ..... pamiętam,że to był dla mnie naprawde problem ta jego wstrzemięźliwość:) Nie przejmuj się, zobaczysz, że z upływem czasu wszystko się zmieni :)

Gość yona
wiem co napisałas - i nie dziwi mnie to , ze inni sie z toba nie zgadzaja...sama jestem tego przykładem. Wydaje mi sie ze nie mialas nigdy takiego przypadku z przyjaciela do "miłości". Nawet związek między chłopakiem a dziewczyna opiera sie na przyjaźni...Ale mało istotne. Miałam taka sytuacje i znałam go tzn przyjaźniłam ponad 18 lat. I byl cudowny, " nowy" , niesamowity, "inny".

Gość yona
Dziewczyno nie wiem do kogo to bylo z tym pieprzeniem ...ale jezeli tak dajesz to nie dziwie sie dlaczego on nic nie Działa. pRAWIE KAZDY Z NAS JEST NIEŚMIAŁY NAWET JA I TAK JAK WCZESNIEJ NAPISAŁASo sobie NICZEGO MI NIE BRAKUJE I WIZUALNIE I W "GŁOWIE" i miałam adoratorów i sama nie zabiegałam i jakos mam faceta i jakos sie super układa i jakoś samo tak wszystko wychodzi. Może popatrz na siebie w lusterku i zastanów sie nad sobą - Bo może problem jest w tobie??!!

Gość yona
i jescze jedno na dobranoc - czytaj uwaznie co do ciebie ludzie pisza. Powodzenia jutro na randce.