Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość niteczkkka
nie wiem, czy to normalne, ale mam straszną słabość do zużytych prezerwatyw żuję je czasami w tramwaju i potrafię rozbawić współpasażerów siarczystym beknięciem PS. swędzie mnie odbyt:classic_cool:

Gość kocham pozdro
widzicie tylko do tego sie nadajecie , do obrażania i plotkowania i oczerniania , a ja kocham pozdro i zawsze będe kochał

Gość nie przesadzaj
Walę mojego warana brzozową lagą po łbie a on wtedy lekko podgryza mój nie pierwszej już swieżości odbyt.:D

Gość wszystko byloby dobrze
gdyby to byla prawda tylko widzialem jej foty kiedys i niezly z niej ale paszcztet. A te wypowiedzi durne kocham pozdro to na pewno ona.

Gość kocham pozdro
ja tu mówię o miłości swojego życia a ty o odbytach :) tośmy się zgadali :)

Gość kocham pozdro
nie nie jestem pozdro i pozdro jest sliczna to , że ci się nie podoba ok , ale nie nazywaj jej pasztet bo dobrze wiesz , że jestsliczna daj swoje foto to ocenumy

Gość nie przesadzaj
a proszę bardzo niech to zobaczy przecież piszemy na forum..odp. obiektywnie tak jak mnie pytają...a po co mam kłamać -tak myślę i tyle

Gość kocham pozdro
ma piękną buzie , oczka , rysy twarzy ideał normalnie mieszkam w tym samym mieście co ona jesteśmy w podobnym wieku i nigdy jej nie widziałem :(

Gość wszystko byloby dobrze
alez ja nie musze sie w ten sposob dowartosciowywac jak ten pasztet o kroliczych zebach.

Gość kocham pozdro
szanuję twoje zdanie , ale czy nie uważasz , że to lekko chamsko i niekulturalnie wyrażać sie o ludziach per pasztet

ale z Was paskudy huncwoty rzezimieszki hultaje ananasy i gagatki !!

Gość nie przesadzaj
nie pasztetem nie jest...ile osób tyle zdań ..o gustach sie nie dyskutuje:)pozdrawiam:D

Gość nie przesadzaj
no przykro mi ale te wypowiedzi są na poziomie zawodówy a nie dr

Gość kocham pozdro
KOCHAM POZDRO IDĘ PIĆ BO NIE MOGĘ SERCE MI ZARAZ PĘKNIE NA PÓŁ DOBRZE WIEM , ŻE MA FACETA , KTÓREGO KOCHA I Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ JEJ POWODZENIA I SZCZĘŚCIA I WIEM , ŻE NIGDY NIE BĘDZIEMY RAZEM NIE WIEDZIAŁEM , ŻE MOŻLIWA JEST TAKA MIŁOŚĆ , KTÓRĄ JA BIEDNY SZARACZEK DARZĘ TĄ WSPANIAŁA KOBIETĘ NIE WIEM CZY ZAZDROŚCICIE CZY CO , ALE JESZCZE NIGDY , ŻADNA KOBIETA NIE ZAWRÓCIŁA MI TAK W GŁOWIE NIE MOGĘ SPAĆ NIE MOGĘ TRZEŻWO MYŚLEĆ CAŁY CZAS MAM OBRAZ SWOJEJ UKOCHANEJ POZDRO W GŁOWIE I WIECIE CO TO JUŻ JEST MĘCZĄCE , ALE CO JA NA TO PORADZĘ , ŻE JA KOCHAM SZCZERĄ I BEZWARUNKOWĄ MIŁOŚCIĄ , WYSTARCZY MI , ŻE JEST I TAK JA KOCHAM .

regularnie napierdalam mojego żółwia żelazkiem po skorupie nie robi to na nim wrażenia szczególnie, że to wcale nie jest żółw tylko mój pusty łeb:o

Gość nie przesadzaj
ha,ha..to ciekawe..no cóż można i tak ,,kocham pozdro''

Gość nie przesadzaj
^ II dla wszystkich ciekawych pozdro600

Gość Licówki Komplementują
jesteśmy najśliczniejszymi licówkami dentystycznymi z kostek sera feta z Lidla. pozdro600 😘

Gość gość
no czesc, nie wiem o co chodzi, nie pamietam nawet, zebym ostatnio uzyla slowa wpierac, ale oznacza to tyle co: wmawaic komus cos, sugerowac wlasna opinie, jako ta jedyna prawdziwa.Nie jestem przyszla doktorantka, tylko.... doktorantka po prostu juz 3 roku prawie - kierunek chemia (elektrochemia). Znam bardzo brzydkie slowa, jak rowniez te ladne, kto dobrze czyta ten wie....kto mnie tu zdazyl choc troche poznac ten tez wie (mam nadzieje) jakim jestem czlowiekiemi i po prostu akceptuje moja slabosc do stylu \"zawodowy\". Gdybyscie sie wychowali na podworkach Starej Pragi wsrod dresow i wykolejencow, tez byscie mieli nalecialosci...(no wiem, wiem, wykorzystuje je z premedytacja, ale to juz moja sprawa). W sumie nie wiem, czemu prowadzicie dyskusje o mnie, nie uwazam sie za warta az takiej uwagi, dajta spokoj.

takie słowo istnieje a Pozdro600 jest OK Słownik Języka Polskiego PWN http://sjp.pwn.pl/ wpierać wpierać ndk I, ~am, ~asz, ~ają, ~aj, ~ał, ~any 1. forma ndk czas. weprzeć (p.) 2. pot. «uparcie przekonywać kogoś o czymś; wmawiać coś» Wpierać coś komuś, w kogoś.