Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość nie przesadzaj
no i dobrze w tej całej dyskusji brakowało twojego zdania..a ja mam pytanie po co umieściłaś swoje zdjęcie?

robisz elektrolizy ? :) dzisiaj obroniłem inż. elektrotechniki :)

Gość gość
Elektolizer mam, do ogniwa paliwowego, ale nie uzywam. Ja buduje baterie i kondensatory.

No niezle!Co tu sie k.....a dzieje!Niezle bohaterstwo,prawie wszyscy pisza na pomaranczowo i co mnie jeszcze bardziej wpienia czemu tu tyle plotkarskich zapedòw!Dajcie sobie ludzie spokòj ,pozdro600 nie ma teraz wiec obrabiajcie jej dupe jak sie pojawi,dajcie szanse do samoobrony to bedzie fair!

W celu rozpalenia mojego grubego tyłka siadam na rozgranym teflonie,aż mój tyłek się nagrzeje,potem udaję się do sąsiada z góry-czekisty LPR,który zaspokaja mnie przy pomocy mopa:classic_cool:

O jestes nie doczytalam sie do konca i mnie szlag trafil na te rajfury.To ponizej krytyki!pozdrawiam Cie pozdro600!

Gość gość
Po co fota?... Zebyscie wiedzieli jak wygladam, ja z checia tez bym zobaczyla. Niektorych widzialam w galerii, innych na priva i jest mi z tego powodu ogromnie milo. Nie gadam teraz do nickow, tylko do zywych osob...inna relacja dla mnie.Nie chce sie juz powtarzac, to bylo walkowane tyle razy. Nie ma w tym zadnego ukrytego zamiaru, jezeli jest, to tylko podswiadomy exhibicjonizm, szczerosc i zaufanie do Was, brak wstydu, brak czegokolwiek do ukrycia. Taka po prostu jestem.

Gość gość
Smalec, moge ci zrobic kondenator 100-150 F/g pojemnosci, moze byc? Bo ja robie, robie, ale zastosowan nie mam na razie:)Nie Musisz 🖐️Dziekuje wszystkim tym, ktorzy pisza na czarno. Szkoda, ze zawsze ilekroc pojawia sie krytyka, to nikt nie ma odwagi czy checi sie zalogowac. Przeciez ja Was za te slowa nie zabije przez siec internetowa, nie? Irytujace to troche i widze, ze stalo sie juz zwyczajem kafeterii.

Gość gość
Misie---> alez nie taka pozdro straszna jak ja maluja:P

Gość gość
hmmmm maalutka, ale to chyba nie byl glos anty-pozdro?:D Czarnym podziekowalam, w pas sie poklonilam....Smalec---> 150, bo to tzw superkondensator jest:)

Zawsze sie znajdzie jakas idiotka,prymitywna i zazdrosna!Ja osobiscie ciesze sie jak sie komus szczesci,a tobie pozdroo600 zycze tego naprawde szczerze.Jestes super babeczka i nie daj sobie wmòwic ze jest inaczej!:):):):O

Gość gość
Smalec--> laduje ir ozladowuje codzien, taka moja robota, juz tym rzygam:oNie Musisz---> oni nie maja o co byc zazdrosni. Ja to wiem i oni to wiedza, tym bardziej nie rozumiem motywow postepowania. Tak to juz jest, ze kazdy kto zbyt dlugo przebywa na tym forum dostanie predzej czy pozniej po glowie. Ja mam leb twardy, dla niektorych moze twardy i pusty, leje na to sikiem prostym:)

Gość gość
do kocham pozdro---> nie wiem kim jestes i czy piszesz serio, ale o 100% to bylo przeidealizowane, a szkoda:(

Gość gość
Misie---> ale ja naprawde ich nie testuje na ludziach ani zwierzetach, tym bardziej na Misiach:) Szkoda by bylo, gdyby jakis Mis ucierpial. Nalezalam do LOP w podstawowce:)

Gość ugryź
poczytałem o nich :) w energetyce zaiste takie pojemności nie są potrzebne :) chyba ze na jakies filtry :) masz wiecej info o tym :) ??

Gość gość
kurcze, troche mi sie pisac nie chce, bo to dluga historia:)To jest zrodlo - taki superkondensator ogromnej mocy, pomysl jak to moze wspomoc przemysl, maszyny, pojazdy elektryczne...jak moze stac sie zbiornikiem zapasowym energii, wykorzystywanym w razie awarii lub wspomagajacy istniejacy i pracujacy uklad baterii i generatorow podczas chwilowych spadkow napiecia np...Wpisz w googlach superkondensatory, powinno cos byc na ten temat. Temat rzeka:) Pamietaj, ze pojemnosc jest scisle zwiazana z moca i oporem. Superkondensatory maja przynajmniej z zalozenia genialne wszystkie te parametry:) i teoretyczna niezniszczalnosc (nieograniczona liczba cykli podczas pracy)

Gość gość
a mleko skondensowane doskonale filtruje moimi zebami z licowkami z Lidla, majacymi nieograniczona zdolnosc do adsorpcji zanieczyszczen:)

Gość gość
mleko...moze w superSkondensatorze do mleka, mysle ze w Lidlu maja tak owy:P