Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość gość
mmm757--> nie iwdze nic niestosownego w Twojej ostatniej wiadomosci, serio:)maalutka--->kontakt? Ja mojej babci powiedzialam, zeby nigdy przenigdy nie starala sie nawiazywac ze mna kontaktu. Mialam 2 niemile sytuacje tzw\'kontaktow\' w zyciu i ja dziekuje, nie nadaje sie do tego. Zaluje tylko, ze mi sie nie sni za czesto, a jak mam juz sen to zazwyczaj jest to koszmar(wyrzuty sumienia plataja mi figla chyba:()

Gość gość
Przykro mi mmm---> bedzimy zaraz tu plakac nad swoimi stratami. Ja ojca stracilam....dawno temu:o:o

Dobra koniec tego plakania, idzie dlugi weekend wszyscy go macie czy niektorzy w pracy. A pogoda ma byc.:)

Gość gość
Ja mam wolne, ale bede sie kisic w domu niestety:o, a mialo byc tak pieknie...Mazury, jezioro, pomost, łódka:(

jak moje gardlo dojdzie do siebie po ostatnim koncercie to na pewno bedzie grill i piwko. no i tez mam wolne

ona juz sie kapie i spac, moze jeszcze wpadnie ale watpie rano wstac musi

WIECIE CO to jest jakies fatum moja miłość życia do póki nie poznałem pozdro miała na imie magda , moja pierwsza dziewczyna a teraz ty :)

wiem ze masz 26 lat jestes z wawy studiujesz chemie na imie masz magda znajde cie i uprowadze , nie chcesz po dobroci do mnie przyjsc zdobede cie siłą :)

Gość gość
kocham pozdro--> ale ja jestem wstretnym, zlosliwym, marudnym babsztylem, naprawde nie warto mnie uprowadzac:)

jestes jaka jestes i kocham cie za to , że jesteś uparta , pewna siebie , mówisz co myślisz i nie przejmujesz się innymi ty masz faceta tak?

Gość gość
mmm757---gie gie mi sie zacielo.....:( Juz nie wlaczam dzis bo mi komp sie muli.