Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Blunta

Tydzien temu Ś lub - wczoraj Ś mierć...

Polecane posty

Gość jestem...
Pewnie, kazda smierc jest ciosem, bez wzgledu na wiek :( Tylko On zginal na wlasne zyczenie...Chyba zdawal sobie sprawde ze robil cos niestosownego.

funka Blunta- widze ze jestesmy z tych samych okolic ten chlopak chodizl z moim bratem do klasy:( siedzili razem w ławce:( naprawde przykre...

Gość jestem...
Tj poniekad na wlasne zyczenie, chodzi mi o fakt kradziezy motorow.

Gość jestem...
Ja sobie nie wyobrazam stracic meza w tydzien po slubie:(

Gość ta obraczka
to żaden znak, że tez ludzie wierzą w takie rzeczy. A czy tydzień po slubie, miesiąc, czy dwa przed ślubem, żadna różnica. Ważne jest uczucie, a nie to, czy było przypieczętowane papierem.

Fanka Blunta..niestety taka prawda,z emotocykl pociaga ym,ze ejst tak niebezpeicnzy..nie potrafie sobie wyobrazic w jakim stanie ejst teraz ta dziewcyzna..ukochana osoba jej odeszla...,ktore jeszcz edzien wczensij dawala jej radosc.. u mnie w miescie przydarzyla sie podobna historia,ale z rodzenstwem.....nie bede sie rozpisywac,bo to faktycznie nie ejst temat nba najtragiczniejsz asmierc... ale warto uwzglednic to....jezlei sie kogos bardzo kocha...nie powinno pozwalac sie tej osobie na rzeczy ktore moga komus zagrozic... ps.chyba sie bardzo kochali,skoro nawet znaki o jego smierci byly-obrączka....to dopiero musi byc uczucie.... kiedys przezylam taki znak..i to uczucie wclae nie bylo przyjemne... uwazjacie na osoby ktore kochacie..bo wystarczy sekunda by je stracic :(