Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

pytanko do kobiet... ciag dalszy rozmow w tłoku...

Polecane posty

Gość dave2244

chodzi mianowicie o to - czy normalny jest fakt ze facet lubi sie zajmowac domem w kazdym aspekcie ?? pytanie tyczy sie glownie takich czynnosci jak sprzatanie - prasowanie (hehe koszul !!) - gotowanie itp... malo facetow lubi wykonywac takie czynnosci :/ chyba nie jestesmy stworzeni do tego :P ja sie tym nawet lubie zajmowac - czasem wychodzi lepiej czasem gorzej... troche to nietaktowne... bo ktory facet w dzisiejszych czasach - tak sie udziela na rzecz swojej partnerki - czy zony he... ?? co myslicie o tym kobitki :D ??

Gość lilly rose
powinna sie cieszyć:P

A myslisz, ze kobiety lubia? Wiekszosc nie, ale ma wpojone od malego, ze tak byc powinno. Ktory facet tak robi? Taki, ktory traktuje kobiete jak partnera a nie jak kuchte czy sprzataczke. I taki ktos jest na wage zlota. Druga strona medalu, ze kobiety same na poczatku rzucaja sie do wszystkich prac, aby pokazac ile sa warte, jak kochaja, jak dbaja a po czasie zostaje tylko zal, ze wszystko musza robic same... Czasy sie zmieniaja i to tez. Duzo jest \"niestworzonych do tego\" z wygody, nie lubia to glosza teorie, ze to domena kobiet. Mysle, ze ty jestes ten z lepszej polki ;-)

A ty myslisz, że kobiety lubią sprzatać albo prasować? Na szczęście coraz więcej jest związków partnerskich, w których partnerzy dzielą się obowiązkami domowymi

Gość dave2244
hehe... :D:D:D:D:D:D:D:D:D ja robie to niedokladnie - ale wiadomo kobitki kwestia wprawy jak we wszystkim :P no np z prasowaniem to roznie bywalo - podobnie jak ze sprzataniem czy gotowaniem... hehe czasem lepiej wychodzi czasem gorzej - mojej matce zawsze cos nie odpowiadalo jak jej probowalem pomoc... no ale zajmowalem sie domem - i do tej pory mi cos z tego zostalo - zmywanie itp fuuu :P

Wszytkiego da sie nauczyc? Niedokladnie? Takie sa poczatki wszystkiego. Wazne, ze nie jestes ograniczonym samcem i tyle ;-) p.s. Ja nie cierpie prasowac, co trudniejsze sztuki oddaje w tym celu do pralni chemicznej i potem je odbieram gladkie i wysmienite na wieszakach ;-)

Gość 11111111
👄 dla wszystkich takich facetów

Gość jahoo
powiem Ci ze to wielka zaleta u faceta,ja bym takiego brala jak nic,od reki!🌻

On nie jest jedyny. Sa tacy mezczyzni. Tylko czesto kobiety ich psuja swoja nadgorliwoscia. :-O

Gość cleo_
Mój mąż prasuje lepiej ode mnie. Ma więcej cierpliwości, co przekłada się na doprasowanie naszej garderoby. To samo tyczy się innych spraw - dokładniej myje okna, ładnie dekoruje posiłki itd Ja jestem od planowania, wymyślania a mąż dokańcza szczegóły moich wizji ;)

Gość Do Cleo
I bravo! Ty pozwalasz sobie pomoc! Wiekszosc nie da sobie pomoc bo zrobia lepiej... albo chce pokazac, ze warta jest tyle ile zrobi...

Gość lea-i
fajnie;) tak winno byc robimy to, co lubimy. poza tym jak sie kogos kocha to sie pomaga nawet jak sie nie lubi tego robic:)

Gość marcin333
a ja jestem facet i od pewnego momentu polubialem sprzatac prasowac i gotowac... teraz zona mowi mi ze za duzo biegam ze scierka po domu... ze to malo meskie :) i co wy na to dziewczyny jak rozwiazac ten problem?? ja po prostu sie dobrze czuje w roli jak wy to tu mowicie "kury domowej" lubie wysprzatac te 150 metrow kwadratowych i dalej sie nie rozstawac ze scierka... zona mowi ze przesadzam i pyta dlaczego ja to lubie skoro to brudna i nie meska robota?? ja odpowiadam bo czystosc to podstawa:) pomozcie :)