Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mądralalala

Szybkie opalanie

Polecane posty

Witam! W piątek wybieram sie nad jezioro na dwa dni :) Chciałabym się troszke opalić. Niestety mam jasną karnację i troskze piegów, pieprzyków itd. Opalam się wolno i często na czerwony kolor. Dlatego chciałąbym zapytać się, jak można przyspieszyc opalanie? Może jakieś specjalne balsamy? Chciałąbytm też opalić się raczej na brąz, nie na czerwony. Są może jakieś sposoby?

No właśnie .. ale czy te przyspieszacze naprawdę przyspieszają to opalanie? Czy to jakieś badziewia? Jaki polecacie w przystępnyj cenie?

Gość Chikita
hmm z tego co wiem :) to najlepiej najpierw posmaruj sie kremem lub balsamem itp z filtrem a dopiero potem przyspieszaczem opalania np z Dax Cosmetics jest dobry cena ok 13 zł (chyba) miłego opalania ;)

Gość Migottka
Nie kupuj tylko KOlastyny bo nic nie daje, zgadzam sie Dax jest rewelacyjny ;-)

W takim razie pójdę do apteki po tego Daxa. Tylko jeszcze jedno pytanie - czy jak się nim posmaruje to jest możliwe, że opalę się na brązowo, a nie na czerwono ;> Bo niestety moim problem jej też opalanie się na raka :(

Właśnie przeczytałam dużo opni na temat Daxa :) Wszystkie pozatywny, także jutro na pewno wybieram się do apteki po niego :]

choc w zasadzie nie szukałam na forum żadnych porad na temat opalania, ten topik okazał się dla mnie bardzo pomocny! dziękuję, droga założycielko :) ;)

też wcześniej szukałam, ale nic nie znalazłam :) Dlatego sama założyłam :P Proszę bardzo 🌼 Miłego opalania życzę wszystkim :D