Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrwwrr3

Pracuje w Carrefour 4zl/h- mam oferte pracy w Belgii 6euro/h

Polecane posty

Gość wrrwwrr3

Podszedl do mnie dzis facet w pracy i szuka 3 osob do pracy w Belgii, wymagana ksiaZeczka zdrowia sandpidu. Zakwaterowanie gratis, wyzywienie na wlasna reke. Praca przy pakowaniu zywnosci. Umowilem sie z nim na podpisanie umowy o prace w piatek. boje sie zrezygnowac z tej marnej pracy w carrefour bo co jesli nie wypali ta praca w belgii albo okaze sie, ze to lipa pic na wode ? gosc cos mowil o rewidencji ze mozna sprawdzic zarejestrowana jest firma, ale nie wiem czy wierzyc. nie znam sie. co myslicie

Gość wrrwwrr3
?

Gość jedz
na twoim miejscu spieprzala bym z tad ;/

Gość ale badz bardzo ostrozna
musisz jakos sprawdzic faceta! Nie jedz w ciemno! Moze byc ok, ale slyszy sie straszne rzeczy - burdele itd! To ze on mowi o paakowaniu zywnosci to n9c nie znaczy. Musiesz koniecnie sie dowiedzec,czy to jakas firma itd. Uwazaj!

Wybacz ale ja własnie 9 wrzesnia 2006r straciłam tate. Mam 21 lat i pewnie dziwne po co Ci to pisze?? A to dlatego, że taty brat wyjechał do Hiszpanii pracowac i po pół roku pobytu tacie mojemu zaproponował wyjazd do Hiszpani za pracą. Mówiłam tacie \"nie jedz\" masz na tyle kasy, że z mamą możecie godnie żyć, ale nieposłuchał mnie, mówił i powtarzał \"że zarobi dodatkowo dla mnie i mojego mężą\". Obiecane miał tak jak Ty mieszkanie, wyżywienie i prace. Miał zarabiać 2500euro na budowie po 12h dziennie... Wyjechał i niewrócił... :( Okazało się na miejscu, że Polacy są tam traktowani jak śmieci, taty brat to ulepszył, żeby w Polsce zazdrościli mu pracy za granicą, opowiadał jak pięknie i bogato żyje... Ale gdy tata zajechał na miejsce, okazało się, że mieszkanie miał bez okien, łazienke, która liczyła może metr na metr i małą kuchnie i jeden mały pokój, którego pokojem bym nienazwała. Mieszkanie było paskudne, nie takie jak opisywali polacy i jego brat. Pracy niedostał, dlatego, ze tata miał godność. Tam polaków szefowie poniżali, pluli na nich i rzucali na nich czym sie da jak tylko mieli zły dzień. A że tata niepozwoli sobie robic z siebie ścierwa nieprzyjął pracy. Załamał się, że pracy niema a raczej jest ale niedowytrzymania. Załamał sie faktem gdzie ma mieszkac i widokiem ludzi każdej rasy, którzy tylko z byka patrzą. Miał bilet powrotny i mógł po dwóch dniach wrócić, ale było mu pewnie wstyd wrócić bez kasy. A jeśli chociaz chciał jechac to skończyło sie na tym, że tata wyjechał do Hiszpanii 5 wrzesnia 2006r autokarem na miejscu był 7 wrzesnia 2006 i zmarł 9 wrzesnia 2006 w niewiadomych okolicznosciach :( Podobno polacy mówią, że na zawał, bo się bali prawdy powiedziec, a z tego co inni mówią, tata nieprzyjął pracy i chyba coś mu zrobili :( Dlatego prosze Cie, nieznając Cie byś niewyjeżdżał. Żadne pieniądze mojego taty mi niezwrócą, ale za to chce innych teraz ostrzec przed tym samym. Sądzę, że lepiej żyć w polsce za małe grosze biednie ale godnie niż tam za duże pieniądźe, ale być zwykłym psem, a nawet nie psem dla nich się jest zwykłą szmatą. Dodam, że jeśli masz rodzine i wyjedziesz, to jeśli umrzec za granicą, to przewiezienie prochów za granicy powyżej 2000km wynosi 3500euro a jesli chce sie przewiez zbalsamowane zwłoki to 6000euro sanepid i inne papierkowe balsamacja i przewoz 5000euro czyli razem 11000euro. Niedaj Boże Ci sie coś stanie, niesądze, że uda się twojej rodzinie potem uzbierac kwote by Cie przywiez do kraju gdzie Cie kochają.

Podpisz umowę, sprawdź firmę i jedź. Nie dawaj nikomu paszportu, miej przygotowane jego ksero.

Gość Belgia

Gość Belgia
ale nie wszedzie tak jest ja wyjechalem do Belgii po miesiacu sciagnolem zone i dziecko mam ladne mieszkanie tak racja pracuje caly dzien od switu do nocy ale za godziwe pieniadze powiem tylko jedno 6 euro jak na belgie to nie duzo(na jednego czlowieka moze i starczy) nie wierze ze nie bedziesz placil za chate poprostu niemozliwe nikt nie daje za darno mieszkan

Gość Kazik co ma
najlepiej na trasie E7 za 40zl za ok. 20min.

Gość straszne rzeczy...
Tredowata --> wspolczuje :( To straszne tak naprawde nic nie wiedziec :(

Gość bardzo ci wspolczuje
Tredowata

Tredowata bardzo ci wspollczuje z powodu smierci Taty :) boze az sie wierzyc nie chce ze tak moze byc Ludzie skonczcie z tymi wyjazdami do licha czy tu nie macie co jesc Pieniadze to nie wszystko na miłosc boska opamietajcie sie wrrwwrr3 bardzo dziwne jest to ze facet pzryszedł do ciebie Nie sadzisz ze to dziwne jakies? ksiazeczka sanepidu powiadasz moim zdaniem to jakims burdelem mi smierdzi i chca miec czarne na białym ze jestes ok czyli czysta bez wiesz......... czego