Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama dama

siedze sama w domu i dostaję pierdolca

Polecane posty

Gość K A ra
wojowinik powiadasz?:) ja meska na pewno nie jestem...no ale ze studiuje dwa kierunki,jestem zdecydowana i generalnie wiem czego chce odstarsza facetów... no ale jak to kobietka...potrzebuje czasem wsparcia i silnej reki...zebym wiedziala ze nie do konca sama musze ze wszystkim sobie radzic... a teraz wlasnie musze...wariuje sama ze soba...i zaprzeczam pomału sama sobie:(

Gość Karolcia24
hej też siedzę w domu, od prawie tygodnia kończę magisterkę i nosa prawie z domu nie wyściubiam. A taka ładna pogoda, masakra, na pewno jak skończę, to zacznie padać. Byłam dziś pół godziny na plaży (mieszkam nad morzem) i jeszcze bardziej się zdołowałam. Panny opalone, chuda, a jak biała kiełbasa przy nich.

Gość sama dama
K A ra ---> ha ha skad my to znamy.. 2 kierunki...tez to mialam

Gość Karolcia24
*panny opalone, chude a ja jak biała kiełbasa...dysgrafii przez tę pracę dostaję:)

Gość ale Wy jesteście dziewczyny
Wiesz Agnieszka_a , że natrafić na siebie w i pokochać oraz szanować siebie nawzajem to jest najtrudniejsza sprawa w życiu , od wielu pokoleń jest to samo , albo ona jego zdradza lub on ją , takie jest życie i nic nie poradzimy , jeszcze raz powtarzam, dobrać się to jest najtrudniejsza sprawa w życiu , też siedzę sam i oglądam mecz :(

Gość K A ra
ide po lody...wszamam ich ile wlezie ;)

Gość Karolcia24
ale Wy jesteście ...zazdroszczę, że możesz mecz oglądać, ja mam TV kaputt. Za to jutro mecz i DOPIERO będą powody do dołowania:)

Loda też poproszę :)

Gość sama dama
lodzika się zachciewa :P, co? ;)

Gość Karolcia24
KAra tak, słodycze są najlepsze na chandrę. Chyba skoczę do Żabki i kupie sobie batonika. Najwyżej nie będę się potem rozbierać na plaży:)

Gość K A ra
"najtrudniejsza sprawa w życiu " to ja juz nie mam pytan...mam za to lody i jak na filmach:poloze sie pod kocyk,bede je jadła i użalała sie nad soba przy jakiejsc smutnej muzyczce...

Karolcia24 - jaki to jest telewizor , podaj typ lub nazwę własną wyrobu, trochę się znam na elektronice :)

do - ale Wy jesteście dziewczyny - jako kobieta angazuje sie cala soba, jesli kocham to daje siebie prwie w 100%. nie mysle o innych facetach tylko o nim i nigdy nie przeszlo mi przez mysl zeby zdradzic swojego faceta. dlatego nie rozumiem tego ze potraficie oddzielic uczucia od czysto fizycznych doznan???? jestem chyba naiwna :( nie wierze w uczucia facetow...

Gość Karolcia24
ale Wy jestescie Neptun color (!) :) 505 Agnieszka_a mysle ze nie da sie tego zrozumiec, faceci sa po prostu bardziej 'fizycznie ' zaprogramowani

Gość K A ra
sama dama tak zachciewa sie :P Karolcia24 ja dzis tyle wafelków zjadłam...ze bedziemy razem na plazy siedziały w dresiku:)

Gość Kill me
A ja chce sie zabic...zna ktos jakis szybki sposob? Beznadziejna G.

Gość sama dama
Kil me--> sorry, jak ja nie chcialam zyc to pisalam, ze nie chcę żyć a nie ze się zabić... poczekaj, wypadki chodza po ludziach, moze nie trzeba samemu :D a co się stało?

Gość Karolcia24
Ka ra ...kurcze, właśnie zauważyłam, że kasa mi się w portfelu skończyła..nic nie kupię:( Kill me Przestań oddychać

Gość Kill me
Tylko ze nikt mnie jakos nawet na ulicy nie chce potracic czy cus.... No jak pech to pech.. Zycie i tak jest do d... G.

Karolcia24 - czy nie ma wizji i fonii , czy TV nagle padł ? Czy coś zaiskrzyło wewnątrz TV , czy był jakiś nieprzyjemny zapach ? Jeszcze nigdy nie widziałem kobiety z lutownicą w ręku naprawiającą jakieś urządzenia elektroniczne :(

Gość Kill me
Powiedzmy, ze mam dosyc znecania sie nade mna... tak w wielkim skrocie..

Gość K A ra
Karolcia24 mamy tak samo na imie:) ...jak jestes Karolcia:)

Gość Karolcia24
Kil me a co się stało? może jak pogadasz, to Ci przejdzie?

Gość sama dama
..przestancie, ile mzna o tej śmierci... tak Ci poradze, tylko sie na kafe nie przyznaj, ze seks Ci pomógł na stres, bo Cię wyzwa od dziwek i ladacznic a tak to wszytsko mozesz: byc wulgarna, nazywac kogos ch.. i k..fonem..

Gość K A ra
ale Wy jesteście dziewczyny ja nie naprawialam...ale lutowałam;)

Gość Kill me
hleh...juz sie tyle przeklenstw nasluchalam ze jakos nie mam ochoty wypisywac jacy to ludzie sa... kibel nie samowity...

Czy pozwolisz Kill me , że przytulę się do Ciebie i posiedzimy przy kominku , winko wypijemy i popatrzymy jak w kominku skry iskrzą , jak sądzisz ?

Gość Karolcia24
abstrahując...wkurza mnie ta reklama tepsy, która wyskakuje przy każdym otwarciu strony... ale Wy jesteście po prostu w ogóle nie reaguje na włączanie. Jakby był wyłączony z prądu (TAK, sprawdziłam, czy jest włączony, mimo żem blondynka) :) KAra zgadza się

Gość Kill me
tak najchetniej to bym sie polozyla w tym ogniu...co bym tak na popiol sie spalila... w sumie dobry pomysl tylko ze kominka nie mam:\ nawet z okna nie skocze bo nie mam pietra:(