Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama dama

siedze sama w domu i dostaję pierdolca

Polecane posty

Gość K A ra
ale Wy jesteście dziewczyny moge spytac ile masz lat...?

Gość Karolcia24
Słucham Trójki, jakaś Ukrainka opowiada o swoim kraju. Przypomniał mi się pewnien Ukrainiec, z którym miałam romans płomienny..chlip chlip....wspomnienia. Do dziś rusza mnie ukraiński i rosyjski...

Gość sama dama
kill me----> ale w czym rzecz? sluchajcie, ide na chwilę cos umyć i wracam ;)

Gość Karolcia24
Kill, wejdź na blog kominka www.kominek.blox.pl i walnij coś do działu 'to co mnie wkurwia' , to Ci przejdzie:)

Gość ale Wy jesteście dziewczyny
Kill me , czy Grażynka masz na imię ? Tak myślę , że Grażyny to są mocne dziewczyny , tak się mnie zrymowało hihi :) Ale wiesz , kobieta ma to w genach , że jest mocna psychicznie aby z nami facetami wytrzymać :) Wyzwisk nikt nie lubi , nikt nie lubi poniżania , czy mógłbym Tobie w jakiś sposób pomóc :) ?

Gość Kill me
w tym ze jestem tak strasznie beznadziejna ze nawet moj pies mnie nie lubi... albo moze uwierzylam w te wszystkie wyzywiska w moja strone od pewnej osoby...hleh...nigdy wiecej.. mam sznurek...myslicie ze na belce da sie powiesic? hmmm....

Gość Kill me
no nie;) nie Grazynka... Pearl..

Gość Karolcia24
Kill.. pewna osoba pewnie jest rodzaju męskiego?

Gość Kill me
bingo;)

Gość K A ra
nawet tu nie chce gadac ze mna facet...olewka no... ale ok... wkoncu jestem mocna psychicznie...

Gość Karolcia24
A ten facet nie ma imienia na 'W'?

Gość Kill me
ja tez myslalam ze jestem mocna psychicznie...obys nie dala sie zlamac...ze mnie juz wrak... mam juz 2 sznurki... jeszcze godzina i 33 min...

Gość K A ra
tak...SILNE...

Karolcia24 -- przez kafeterię Twojego TV nie naprawię , może być głupota w postaci przepalonego bezpiecznika na płycie elektroniki telewizora , może trafo wysokiego napięcia padło lub jakiś tranzystor sterujący odchylaniem , trzeba TV otworzyć , odkurzyć i przyczynę znaleść :) Wszystko jest do naprawienia i do zrobienia co czlowiek wymyśli :)

Gość Karolcia24
ale Wy jestescie a oplaca sie taki stary gruchot naprawiac? Tzn. on normalnie odbiera znakomicie, ale chodzi mi o to, czy koszty naprawy nie będą jakieś astronomiczne. Jak to mówi mój sąsiad..."pani Karolino..chłopa pani trzeba" Może niekoniecznie chłop zaraz, ale szlachcic też może być:)

Gość sama dama
sluchajcie, mam juz Wszystko czyste i pachnące... kill me---> pogoń dziada, co Cie bedzie wyzywal :(

Gość Kill me
heh... tylko ze on odczepic sie nie chce...to jest tylko jeden z wielu powodow.. jeszcze godzina i 26 min...

Gość Karolcia24
włączcie radio na Trójkę...leci 'Powtórka z rozrywki' uwielbiam to

Gość K A ra
tak sobie tu siedzimy i gadamy... to juz prawie nie spedzaamy tego wieczorku same :)

Gość Karolcia24
Kill me olej, możesz na smsy nie odpowiadać, rzucać słuchawką, gdy dzwoni i nie rozmawiaj z nim. Mnie akurat prześladuje facet, z którym zerwałam 3 lata temu...wysyła seksualne smsy, dzwoni, próbuje poniżać jak kiedyś. Ale nie ma takiej władzy nade mną jak kiedyś. Po prostu nie odpowiadam.

Wiesz Kill me , chyba masz już zaplanowane , że dzisiaj o północy to zrobisz , przygotowane liny i .....itd. Ale powiem Tobie, że bohaterem jest ta osoba, która chce żyć i pokonywać trudności losu , rzucić się na linę to trzeba mieć desperację ale to nie jest chluba , rzucą Twoje zwłoki gdzieś pod ścianą cmentarza , ktoś dopisze sprayem , że tu są samobójcy , skoro masz dość to Twoja sprawa, nikt płakać nie będzie ale pomyśl , że możesz jeszcze innym ludziom pomóc , ludzie na wózkach inwalidzkich z połamanymi kręgosłupami chcą bardzo żyć :) Jeżeli masz ochotę zrobić to samo co sobie zaplanował Tomek Beksiński to już nikt Ciebie nie zatrzyma.

Gość Karolcia24
Tylko musiałam o tym mojemu facetowi powiedzieć, Nie chciałam ryzyjkować, aż przypadkowo przeczyta takiego smsa typu 'mam ochotę na ostry sex z tobą', nie wiem, co by sobie pomyślał i co by zrobił.

Gość Kill me
powinnam sie posluchac...ale ja juz nie mam sily... tak mam serdecznie wszystkiego dosyc, ze bleh... zapraszam w piatek na moj pogrzeb...

Gość Karolcia24
Kill me słuchaj, to jest tylko człowiek, Jeden z wielu. Nie możesz zakładać, że akurat ON Cię tak świetnie zna i mówi Ci prawdę krytykując Cię. Nie może decydowac o Twoim losie. Jesteś niezależna od niego.

Gość sama dama
a będzie autokar z kosciola na cmentarz? gdzie dojechac? Ty lala wez się puknij...olej to wszystko...zjedz cos dobrego:)

Gość Karolcia24
Kill me ile masz lat?

Gość Kill me
no wlasnie...nikt za mna nie bedzie plakal... chcialam sobie chociaz poklepac w klawiature... to mi akurat w zyciu wyszlo..

Gość sama dama
hej, dziwczyny..piszemy, piszemy bo nas tu topik o wargach sromowych zatopi

Gość Kill me
tyle co Ty...