Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuniiiia

Pytanie do kawalerów po 25 roku życia

Polecane posty

Gość Martuniiiia

Jakich kobiet szukacie?

Gość Co los przyniesie
chyba nie ma tu zbyt wielu facetów

Gość 27 latek
przede wszystkim dziewicy, a malo takich wiec poczeka jeszcze,nie speiszy mi sie. znajdzie sie ktos kto bedzie pasowal do mnie bo ja nie wkladam kazdej

Gość 26latek
naturalnych!

Gość 26.........
nie szukamy w ogole :) po co nam jakas glupia baba ktora strzela fochy i o wszystko ma pretensje?

Gość służe pomocą 26 lat
-dziewica, która będzie później kochać seks tylko ze mną! -czuła, wrażliwa, opiekuńcza, -taka co ma coś do powiedzenia;), -w miarę przyjemnie wyglądająca, -lubię naturalność też, ale jak co nie co podkreśli to fajnie,

Zgadzam się ale dodałbym jeszcze wesoła sympatyczna wyluzowana, i rzeczywiście najlepiej dziewica

Mozna spytac, tak z ciekawosci... szukacie 27-letnich dziewic, czy interesuja Was raczej np. 16-tki? :P

Gość mam nadzieję
że autorka nie pyta w celach ankietowch bo kafe o 1:25 to strasznie spatrzona próbka...

Gość jeżeli mnie zechce to będę
zgadzam się na na związek z każdą kobietą , która mnie zaakceptuje , wymagam od kobiety tylko miłości i szacunku i niech nie wraca nawalona nad ranem do domu :)

Gość eheheheh co wy
smieszni jestescie! facet 27 lat szuka dziewicy-to chyba jakas 16! kazda dziewczyna w wieku ok 23 lat mila juz faceta,przezyla jakis zwiazek wiec nie liczcie na niemozliwe. a sami jestescie prawiczkami? wiec nie wymagajcie tego od kobiet.

Nie uogólniajmy, iż kobiety ~23 letnie wszystkie już potraciły wianki. To oczywista nieprawda. A właśnie, że jestem prawiczkiem, więc wymagam.

Gość do Anonimka
to nie zakochasz sie w kobiecie ktora nie jest dziewica? nawet jesli jest extra laska, madra,piekna i w ogogle ideal dla ciebie? na 1 spotkaniu z dziewczyna pytasz czy jest dziewica?

Gość a ja bylam z facetem
1,5 roku i sie nie kochalismy i bardzo sie z tego ciesze:) teraz sie rozstalismy a on najbardziej co przezywa z tego rozstania to to ze mnie nie przelecial. ciesze sie bo po co mialam sie kochac z kims z kim bym nie byla wiele razy sie rozstawalismy i wlele wracalism dos isbie, a teraz wiem po co do mnie wracal-smutne ale ciesze sie ze nadal jestem czysta i ze moj prawdziwy powazny facet dostanie to:) yeah! :D

Gość simone choul
Jeteście śmieszni, pewnie szaleliscie ile sie da, a teraz marzy wam się dziewica.Skoro nie jestescie prawiczkami nie możecie wymagac od dziewczyny zeby była dziwicą.

Gość simone choul
a ci panowie, którzy szukaja dziewic, to jak dowiaduja sie,że są dziewcami, wpadaja w panike i rzucaja je.Wiem to z własnego doświadczenia, bo nadal nia jestem....

Gość wiadomo nie od dzis
ze dziewic chcą tylko tchórze, którzy maja świadomosc swojej beznadziejnosci w łóżku.przy dziewicy nie musza sie wykazywac świetną znajomoscią sztuki kochania, której nigdy nie opanuja , bo sa seksualnymi głąbami :)

Gość popieram
jako kobietka mam takie same zdanie,

Rzeczywiście w tym wieku trudno znależć dziewicą, ale za to łatwo znależć 17 na gwarancji

Gość Gdybym zakochał się w niedzie
wicy mógłbym z nią żyć ale bez ślubu, napewno bym dziwki nie poprosił o rękę

Gość Jak tomek masz takie problemy
ale inni nie miewają problemów z klapką toaletową

Gość dziewica 21 lat
Mam was wszystkich w dupie!!!!! (nie dosłownie, oczywiście) Każdy deklaruje, że szuka dziewicy! To dlaczego jak tylko zaczne się z kimś spotykać i mówię, że ja jeszcze nigdy... to facet ucieka gdzie pieprz rośnie?!?!?!?!?!?! Chyba w końcu oddam się pierwszemu lepszemu i wreszcie będę mieć to z głowy!!! Zacznę żyć "normalnie"! Faceci przestaną na mnie patrzeć jak na trędowatą!

Jak koleś ma 21 to myśli jak się tu zabawić a wie że zanim prześpi się z dziewicą to trochę czasu upłynie . Z kolei jak się ma 27 to człowiek szuka odpowiedniej kandydatki na żonę

Teraz jest moda na dziewice jako kandydatki na żony. Sam idź z duchem czasy. Szmaty nam się już znudziły

Gość hahha dziewica w wieku 16 lat
takich szukacie? chyba trzeba szukać w trochę niższym przedziale wiekowym moze coś koło 10-12 lat, bo teraz wcześnie zaczynają...

Mam 26 lat i chcialbym dziewice, ale nie koniecznie. Wiem ze to nie jest latwe. Chcialbym miec dziewczyne mila, spokojna, czula, inteligentna, sympatyczna, z poczuciem humoru i ladna ( dla mnie ). Taka ktora nie leci na kase. Szukam ksiezniczki dla mnie. Jednak w rzeczywistosci nie szukam, poniewaz jestem bardzo niesmialy. Tak mi jej brak.

Ja chyba żyje na jakimś innym świecie - wytłumaczcie mi dlaczego dziewictwo to najważniejsze kryterium w doborze odpowiedniej partnerki i dlaczego jak ma się 27 lat to szuka się partnerki pod katem odpowiedniej kandydatki na żonę ??

Gość fanka Nano
Nano od kilku dni podziwiam Twoja głupote na tym forum, naprawde zaimponowałes mi!!:p Nie masz dziewczyny? Czemu mnie to WCALE nie dziwi:D

Gość hahha dziewica w wieku 16 lat
sądzę, że są ważniejsze kryteria ale co tam, też jestem za tym, żeby sobie nasi panowie znaleźli sobie dziewice, które będą ich potem walic w rogi, bo będą chciały poznać smak seksu z innymi