Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuniiiia

Pytanie do kawalerów po 25 roku życia

Polecane posty

Mam dziewczyne i to nowiutką z której jestem bardzo zadowolony

Gość hahha dziewica w wieku 16 lat
nano normalnie debil :P

Dziewictwo to nie jedyne kryterium na pierwszej stronie sporo cech takiej dziewczyny jest wymienionych, czytajcie diokładniej

Dlaczego debil naprwdę większość dziewczynw wwieku 16 lat jest dziewicami

Gość fanka Nano
Nano wyrazy wspołczucia dla tej NOWIUTKIEJ - sic! dziewczyny:D

Gość Miichall
Jak kobieta, puszczała się przed ślubem to i po ślubie bedzie jej łatwiej zdradzać.. To nie jest kwestia dziewictwa ale charaktetu..Są typowe monogamistki i te mnie wiernew którym na tego jedynego trudno poczekać..

jak jeżdże autobusem to słysze jak takie siksy 14-16 letnie rozmawiaja o tym ile która wypiła na imprezie, jakiemu obciagnęła (może dziewica he he) i z kim się przespała

-w życiu to się juz wykurwiłem i naprawde jestem dobry w te klocki wiec bedzie zadowolona

i co gratulować ci czy współczuc z tego powodu?

To jesttypowe ż4e wszystkie szmaty wmawiają fecetom że dziewic to już nie ma a jak jest to wszystkim obciągała

tak tak miej klapki na oczach to daleko zajdziesz ale cóż wiara czyni cuda hehehe :P

Gość fanka Nano
Nano a Ty ile masz lat? Jak masz 16,17 i masz powyzej 25 lat, to mnie wcale nie dziwi ze jestes z nią - trudniej jest zdobyc dziewczyne ktora troche wiecej juz wie i ma jakies wymagania, a nie leci tylko na to, ze jej chłopak jest juz starszy, doswiadczony i ma prace i własne mieszkanie;p Cos o tym wiem wiec mi tu nawet nie probuj wciskac kitow, ze jest inaczej:p

Gość fanka Nano
chodziło mi o dziewczyne i jej wiek w przedziale 16-17-18:p

Gość ROZWAŻNI DOJRZAŁY
DZIEWICTWO TO NIE JEDYNIE KRYTERIUM JAKIE SIĘ BIERZE POD UWAGĘ, ALE PRAWDA JEST TAKA, ŻE WIĘKOSZŚĆ POWAŻNIE MYŚLĄCYCH O DANEJ KOBIECIE, WOLAŁABY ABY BYŁA "NIERUSZANA" jeśli facet od Ciebie ucieka bo nią jesteś-nic nie tracisz, nie myśli on o Tobie w kategoriach na stałe, czy poważniejszych, chce się jedynie Tobą zabawiać. Więc niewarto! Każdy jeden który by patrzył na Ciebie jakos na parterkę na dłużej, byłby z tego faktu zadowolony, ale faktycznie to nie jedynie kryterium!

Gość Każdy woli dziewice
chyba że tylko chce sią zabawić

Gość Gratuluje
Kiedy czytam te forum, to nóz mi sie w kieszeni otwiera! Ciekawe tylko, czy jak już znajdziecie tą swoją dziewicę, to czy wytrzymacie jeszcze ze dwa lata do slubu??? Zabawic się to nie ważne z kim i gdzie, a pózniej dziewicy szukacie. Moge zrozumieć, jeśli facet jest prawiczkiem, ale absolutnie, nie, kiedy sam jest szmatą i dziwką!!! Spadam Z tąd bo szlak mnie już trafia.

Gość do Gratuluje
a kto ci powiedział, że dziewica chce z Tym Kimś czekać AŻ do ślubu? takie to możesz "jednostkami" nazywać.

Gość powielam dla tych
wszystkich zakompleksiałych kolesi, którzy swoje malutkie Ego i jeszcze mniejszą pewność siebie w łózku chowają za plecami dziewic : wiadomo nie od dzis ze dziewic chcą tylko tchórze, którzy maja świadomosc swojej beznadziejnosci w łóżku.przy dziewicy nie musza sie wykazywac świetną znajomoscią sztuki kochania, której nigdy nie opanuja , bo sa seksualnymi głąbami

Gość buhehehehe kolejna zdzira
:P, każdy kto chulał dusza, chce na stałą partnerkę czystą kobietę:) A chulając duszę, nieraz już byłem porórnywany i jakoś nigdy nie usłyszałem zażalenia:D, mimo to teraz chcę dziewicę.

Gość tyleś żeś chulał
to teraz idz sie zbadac, bo może cos złapałeś

Gość tylko frajer nie ma
pojęcia o tym,ze kazda zonka dziewica puści z kazdym następnym,zeby sobie porównac buhahahahhaha rogacze :)

Gość wisnienka*
e tam ale bzdury gadacie kazdy podchodzi do tego indywidualnie i jeden woli dziewice drugi nie .... i nie mowcie ze jak ktos sie zeni z dziewica to ta napewno go zdradzi dla porownania to takie płytki stwierdzenia :O kazdy jest inny i jak naprawde sie kocha to sie nie zdradza pamietajacie o tym i wiecej szacunku do siebie nawzajem:)

Gość ale ten topik od samego
początku nie był o miłosci, tylko dziewicach. wisienka---to piękne co mówisz,ale czasem trzeba wyjąc głowe z chmur

Gość wisnienka*
ja nie mam głowy w chmurach ja tylko mam swoje zasady ktorych w zyciu sie trzymam i wiem ze nie zdradze nigdy swojego faceta bo taka juz jestem i zeby nie wiem co kto mowił to zdania nie zmienie :) bo go kocham :D

Gość buhehehehe kolejna zdzira
byś się zdziwiła. Dziewictwo ileś tam trzymane uczy wytrwałości, i nie dam sobie wmówić że rzekomo nie mają np. z kim bo okazja jest zawsze, wystarczy zakręcić tyłkiem gdzieś na jakiejśc imprezie. Tam szystko pójdzie. więc o wierności dziewicy byłbym 99% bardziej przekonany niż o takiej co sobie pozwalała każdemu zanużać:O, jaką tutaj mam gwarancję? Żadna!

Gość dziewica*
A skąd wiesz,że znajdziesz sobie "nietykana" dziewczyne.Ja osobiście nie chciałabym takiego co chulał.... fuj

Gość Dziewictwo ileś tam trzymane
uczy wytrwałości - hahahahahaa wyjdz na spacer i przewietrz sobie szare komórki. zycze powodzenia w znalezieniu wytrwałej dziewicy.a co najwazniejsze : wiernej po ślubie :)