Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuniiiia

Pytanie do kawalerów po 25 roku życia

Polecane posty

Gość hihihihi
w wypowiedzi o 17.28 ktos mi tłumaczy, ze jak prześpię się z facetem do dla pierwszego kobieta nie jest szmatą, a drugiego też być może nie, ale dla następnych tak.... Ale potem znow wraca temat dziewicy - niedziewicy jako szmat. Najpierw ktos mowi, nie wiem, czy ta sama soba, ze wlasciwie spanie z drugim to jest ok, ale puszczanie sie na lewo i prawo to nie jest ok. A potem znow wraca temat nie-dziewic jako kobiety używnej. To ja się pytam czy taka "raz używana" jest szmatą czy nie, koleżanka pytala się też o gwałt kto jej odpowie? Czy ona też jest używana? I ja się pytalam o to, czy waszym zdaniem jestem hipotetyczną szmatą, skoro poszlabym do łóżka z mężczyzną ktorego uważalabym, ze mnie kocha i ja bym go kochala. Czy "używana " raz czy dwa to dla was już szmata? Bo widzę tu glownie takie określenia

Gość hihihihi
napisalam : Najpierw ktos mowi, nie wiem, czy ta sama soba miala być osoba, oczywiscie, ta sama osoba, ktora potem się do mnie zwracala..

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
W takim razie dziewczyna, ktora nie miala "KUTasa w sobie" tylko np. uprawiala seks oralny tez jest Dziewicą, hehehe jESTESCIE genialni!!!! :D :D :D

Gość hihihihi
albo dziewczyna ktora z każdym z osiedla oprawiala petting i też nią jest..

Rocznik 1989 jeszcz sporo dziewic zostało. Taka informacja dla tych ofiar losu co nie mogą znależć...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jak spod Blizniaka i mlody- to na pewno prawiczek, powaga. spotkalam sie z takim przypadkiem juz kilka razy! :D:D:D

Gość hihihihi
no tak jak zaczęly się konkretne pytania to facetow wcięło..

Gość pan
no chyba jasne , ze dziewczyna ktora nie miala w sobie kutasa a jednynie jakis tam petting byl jest dziewica bo jakze by inaczej nie?

Gość do Planety
Macie odpowiedz "Termin "dziewica", znajdujący się w użyciu powszechnym oraz stosowany w literaturze fachowej, odnosi się do osoby, która nigdy nie odbyła stosunku PŁCIOWEGO. W odniesieniu do kobiet popularne rozumienie tego określenia zakłada, że jej błona dziewicza jest nietknięta, nie rozerwana przez wprowadzenie członka. "Cienka błona umiejscowiona u ujścia pochwy kobiety. Jej struktura stanowi cechę osobniczą: czasami jest ona prawie niedostrzegalna, czasami tworzy otwór pozwalający na wprowadzenie do pochwy jednego lub dwóch palców (ta błona jest najczęstsza), czasami zarasta całkowicie dolny brzeg ujścia pochwy" "Utratę dziewictwa definiuje się zwykle jako odbycie stosunku płciowego"

Gość Kinngula
Mozna spytac, tak z ciekawosci... szukacie 27-letnich dziewic, bo to trochę śmieszne.

Nie wiem gdzie to przeczytałaś, ale nikt nie twierdzi że szuka 27 letniej dziewicy. Wystarczy 18 letnia.

Gość pan
a co moze takich nie ma ???

Gość hihihihi
Nano więc taka dziewia ktora ze wszystkimi z miasta się calowala robila petting ale ma błonkę to ci pasuje?

Gość pan
a co moze takich nie ma ???

Gość pan
hihihi ale najwazniejsze ze ma czyli potrafi powiedziec stop a to juz jest duzo

Gość hihihihi
zadawalam także inne pytanie i koleżanka kamforka też... może któryś z panow będzie mial odwagę na nie odpowiedzieć?

Nie bądż taka żałosna. No typowe jak powie się że dziewica to kurwy napiszą że napewno wszzystkim petting robiła. I czują się lepsze bo one tylko dupy dawały

Gość hihihihi
powala mnie twoj sposob myślenia...może bala się chorob wenerycznych albo wlasnie to jej "dziewictwo" mialo być wabikiem?

Gość hihihihi
ja zadalam pytanie a ty mnie atakujesz. za trudne pytanie zadalam???

i po co to piszesz, dzięki temu czujess się lepiej. Wiem że jesteś stara i używana i faceci na takie nie lecą ale to nie znaczy że trzeba obrażać porządne dziewczyny

Gość hihihihi
a skąd to "wiesz"?

Gość hihihihi
niezle, ale moich poprzenich wpisow nie raczyłeś przeczytać, gdzie zadalam ci pytanko odnośnie "hipotetycznej szmaty"

Gość hihihihi
Poza tym takie "dziewice" też się zdarzają. I o takie pytam. Teoretycznie to dziewica przecież. I co, dla ciebie taka "pettingowana" przez każdego to też jest ok?

Sam dopiero rozpocząłem ją pettingować przez nikogo innego nie była pettingowana

Gość hihihihi
ja nie mowię przecież o twojej dziewczynie.... chce jedynie pokazac, że dziewica dziewicy nie równa i "niedziewica" "niedziewicy" nierowna... moze być dziewica ktora "trzymala dla jedynego" a moze być taka ktora się "lizala" z męską połową osiedna może być "niedziewica" ktora "dawala" kazdemu i moze być "niedziewica" po związku długim, gdzie im nie wyszlo.. a wy wrzucacie wszystkie do jednego worka. dziewica - super. niedziewica - kurwa, szmata. a jak twoja dziewczyna z toba straci dziewictwo ( o ile nią jest rzeczywiscie, a nie np tak tylko mowi) to i się rozstaniecie, bo wam nie wyjdzie to co też bedziesz na nią mowil, ze jest kurwa, bo "zostala użyta"? slyszalam, ze dziewice najbardziej szanują faceci ktorzy sami są na bakier z moralnością.

Gość do hihih
WEŹ DZIEWCZYNO SKOŃCZ JUŻ SWOJE ŚMIESZNE WYWODY! NO JASNE ŻE NIKT NIKOMU NIE RÓWNY, ALE MÓWI SIĘ Z REGUŁY OGÓLNIE, BO TO FORUM, I DO TEGO SŁUŻY. DO KAŻDEGO CZŁOWIEKA Z OSOBNA, TO TYLKO W REALU MOŻNA PODEJŚĆ. PEWNIE, ŻE SĄ TAKIE NIECZYSTE CZYSTE, ALE JEST ICH ZDECYDOWANIE MNIEJ NIŻ CI SIĘ WYDAJE. NIE ZNASZ ŻYCIA, BOŚ MŁODA JESZCZE, JAKO JESZCZE DZIEWICA, BO TAK WSPOMNIAŁAŚ, UWAŻASZ, ŻE BYŁABYŚ ZDOLNA DO TEGO ABY CIĘ WIELU "PETINGOWAŁO" A CIPKĘ ZACHOWASZ DLA JEDNEGO? PEWNIE, ŻE NIE! ZATEM SAMA WIDZISZ, ŻE TAKICH JEST ZDECYDOWANIE MNIEJ, A POPADANIE W TAKIE SKRAJNOŚCI JAK TUTAJ, ZA CHWILE NAM UDOWODNI, ŻE KSIĘŻA Z ZAKONNICAMI CO 3 MIN SIĘ SEKSZĄ, I PRZYJMIEMY TO ZA NORMĘ, BO I TAKI SIĘ PRZYPADEK ZDARZYŁ. POMYŚL TROCHĘ I IDŹ SIĘ DAĆ KOMUŚ WYPETINGOWAĆ, MOŻE WÓWCZAS, BĘDZIE WIARYGODNIEJ:O

Gość Amancie ale co
masz na myśli ...? :)