Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie mozna zalozyc netu

Polecane posty

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ludzie jestem wk... na maksa, po prostu juz nie moge, moj chlopak chce sobie zalozyc interent, ale mieszka w malym miescie gdzie nie mozna zalozyc neostrady, nie mozna jakiegos piep... chello, jedyne co mozna to satelite, ktora jest przeznaczona glownie dla osob, ktore chca byc dystrybutorami, poza tym jest bardzo droga!!! No ludzie, przeciez sytuacja internetu w Polsce przechodzi wszelkie granice!!!! Nie dosc, ze wiekszosc ludzi jest skazana na durna neostrade, ktora wymaga łącza analogowego (!!!) to jeszcze inni dostawcy sa dostepni tylko w (gora) kilku malych czesciach kraju!!! A pozniej statystyki pokazuja, ze jeszcze malo ludzi korzysta z netu i nic dziwnego, bo nie moga go miec!!!! To tyle co chcialam powiedziec. Mam nadzieje, ze w koncu cos sie poprawi w tej sprawie. Pozdrawiam

Gość mlode i nie chlejusy
moja droga internet poszedl juz tak daleko ze bedac w kazdym miejscu moge sie z nim laczyc GPRS ,EDGE, UTMS, radiolinia, mozliwosci jest wiele

Przecież neostrada to niejedyna oferta Tepsy, jest jeszcze DSL który podłącza się na linii cyfrowej. A mozliwości dostępu jest wiele, np internet z sieci komórkowych: blue connect itd. Co prawda w mniejzej miejscowosci będzie niższa prędkość ale zawsze jest możliwość żeby zebrać chętnych na internet wsród większej ilości mieszkanców i zrobić małą sieć lokalną - co będzie łatwiejsze, tańsze i szybsze, bo dostawca z pewnością zainteresuje się większą liczbą potencjalnych klientów.