Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany

moja dziewczyna nie ma ochoty na sex

Polecane posty

Gość hmmmmhmmm
mi tez sie nie chce bzykac z moim chlopakiem choc on mam takie wrazenie caly czas mysli tylko o tym jak mnie zaciagnac do lozka.A ja poprostu jestem zmeczona zyciem z nim .Powiem Ci tak ; Jestem z moim facetme 7 rok do 5 roku bylo wszystko oki myslalam,ze w koncu zacznie cos mowic na temat slubu no i troche porozmawialismy jak dotarlo do mnie to,ze on ma jeszcze czas itd (ja 28lat on 29lat-obecnie)zaczelo sie cos psuc. Przestalam sie starac bo nie mam pewnosci czy on kiedykolwiek sie zdecyduje na malzenstwo ze mna. Niby wszystko jest oki ale jednak nie do konca wkurzam sie tym,ze ja mam byc na kazde jego zawolanie a o on mi daje???to ,ze calymi dniami siedzi kolo kompika i gra w durne gry no nie przepraszam robi tez obiady ale zawsze takie jak on lubi moje zachcianki kulinarne musze sobie sama robic-to tez oddala:( po za tym kwiatka dostaje tylko na urodzinki ,imieninki a tak bez okazji to nie ma nigdy:( on nawet sobie sprawy nie zdaje,ze za kwiatka bez okazji,ze za wyniesienie smieci bez proszenia,ze za buziaka na dzien dobry ,nie wie o tym albo nie chce mu sie poprostu za taka drobnostke moglby gory ze mna prznosic:)dostal by to czego chce i czesciej niz mu sie wydaje!!!Ale co nie chce mu sie poprostu wiec ja mam sie starc tak? bez sensu jezeli on nie robi nic aby mi bylo milo to po co ja mam sie starac???jaki on jest dla mnie w ciagu dnia taka jajestem dla niego w nocy.Poprostu wegetacja i tyle:( smutne ale prawdziwe.

Gość hmmmmhmmm
prepraszam za bledy ale pozno jest:) dlatego jeszcze siedze na kompiku bo moj chlopak jest w pracy na nocce wiec moge troche sobie tu poczytac:)papa

kunasz... im bardziej wczytuje sie w dyskusje na kafeterii tym bardziej zaczynam bac sie \"trwalych\" zwiazkow... :P

Gość serio serio
trwałe związki =śmierć namiętności

Gość zaklopotany
tak bierze tabletki...hmm moze i to od tego

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)