Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyPolka

Nie lubie POLAKÓW

Polecane posty

pomoglam Polakom w - hm, faktycznie byli u nas (centrum Polski) w latach 90-tych i bogaci byli i tez palacyki nawet mieli. i znikneli. a do Anglii ich nie wywialo? gdzie ty jestes?

Gość pomoglam Polakom w
myslimy o tym samym ze zarabianie na zycie to kurestwo tylko mi chodzilo o to ze polki sa tak glupie ze za kurestwo nic nie dostaja ze puszczaja sie za darmo i tym psuja sobie swoje opinie bo prostytutka to przynajmniej ma za to forse a co ma polka? zszarpana opinie i nic wiecej teraz rozumiesz o co mi chodzi?

Gość pomoglam Polakom w
ja mieszkam w niemczech kwiatuszku a ty?

hehe rozumiem, glupi nie jestem :P jak im odbija bo swiata troche zobaczyly jak z Pipidówka wyjechaly (mama, ja w raju :D :P) no to co poradzisz... dziewczyny w Polsce czesto sa wychowywane na takie grzeczne, niemajace myslec kobiety. tylko do kuchni i dawac d...y mezowi jak przyjdzie z pracy :P

pomoglam Polakom w - w Lodzi mieszkam, ale Niemcy to ja mam niezle rozpoznane - Monachium, Berlin, Frankfurt/Main, Zaglebie Ruhry, Kolonia, zeby wieksze miasta wymienic. a ty skad w NIemczech?

Gość pomoglam Polakom w
nie daleko Frankfurtu a jeszcze blizej Mainz

Gość pomoglam Polakom w
nigdy nie bylam w Lodzi ale slyszalam ze to bardzo ladne miasto co jest ciekawego w Lodzi co bys polecil zobaczyc?

pomoglam Polakom w - generalnie nie jest ladne niestety ale ma swoj klimat starych kamienic (odnowione wygladaja ladnie) i pofabrycznych kompleksow z czasow XIX-wiecznych żydowskich przemyslowcow. no i najdluzsza glowna ulica w Europie ;) to np. jest bardzo ładne - kompleks pofabryczny odnowiony http://www.manufaktura.com/PL/FilmyRozrywka.asp

Gość pomoglam Polakom w
obejzalam kwiatek dzieki

pomoglam polakom w - teraz mi sie skojarzylo ze Cyganie w Europie jak Żydzi kiedys... moze dlatego tak sie razem trzymaja boby juz ich nie bylo inaczej... a my.. zawsze powrot do polskiego piekiełka możliwy :P

IZA FF--->zyje za granica,wiec mozesz darowac sobie swoje madrosci.ja sie wypowiedzialam wzgledem ostatnich kilku wypowiedzi,nie calego topiku. mam kilka znajomych polek i zadna sie nie kurwila,ale moze to zalezy od tego w jakim towarzystwie sie przebywa.owszem obilo mi sie o uszy,ze ta sie puszcza czy tamta,ale nigdy za reke nie zlapalam,wiec nie bede pluc na polki.mnie interesuje swoje zycie,nigdy szczegolnie nie obchodzilo mnie co inni mysla o polkach,nigdy tez nie spotkalam sie z tym,aby ktos mi dawal dwuznaczne propozycje z racji mojego pochodzenia.

Gość Samanta na pomaranczowo
[wystarczy poczytac wystarczy poczytac tu na kafeteri pare topikow a juz one swiadcza duzo o tym jakie Polki sa i co wyprawiaja nie trzeba turkow pytac co o Polkach sadza. Polki szmaca sie same] :D:D:D:D:D:D ale ty glupi jestes :P:D albo tylko takiego udajesz :P:P topiki z kafeterii maja byc dowodem ? Boze :D:D:D

[PAN PRZEZ DUZE P w kazdym Kraju sa dobrzy i zli. W kazdym Kraju sa zlodzieje, prostytutki, mordercy itd. ale o zadnych dziewczynach sie tak zle nie mowi jak o Polkach A o czym to swiadczy? SWIADCZY ZE SA W OCZACH CALEGO SWIATA JUZ TE NAJGORSZE] mylisz sie nie calego swiata tylko : -facetow niebedacych Polakami ktorzy uwielbiaja sie przechwalac przed Polakami ze spali z Polka dla takiego turka to najwyrazniej powod do dumy :O bez wzgledu na to czy to zrobil czy udaje :P i nic dziwnego jak sie ma kompleksy to jest rzecza zla ale jak najbardziej ludzka szukac jeszcze gorszego od siebie zeby podniesc wlasna samoocene (jestem Kurdem i jestem z tego dumny, nikt tej mojej dumy nie podziela ale przynajmniej Polacy sa gorsi bo ich kobiety nie trzymaja cnoty do slubu) :O -dresiarzy ktorzy po wyjezdzie za granice nie moga zrozumiec ze wiekszosc dresiar czy tipsiar nie chce sie z nimi umawiac bo przypominaja im blokowisko z ktorego zwialy a przeciez "blokersy takie fajne som z banki potrafia przyj..., nawet dziewczynie i flaszke wypic no czemu ziomalki z nami nie chcom ? " -samotnych, idealnych wedlug wlasnego mniemania rycerzy szukajacych ksiezniczki ktorzy nie potrafia zrozumiec ze: a)to nie sredniowiecze i ksiezniczka ma wybor b)to ona wybiera a nie on -facetow z kompleksami ktorzy kazdy kolejny miesiac z prawa reka odreagowuja zwiekszajaca sie nienawiscia do kobiet w ogole a rodaczek w szczegolnosci (bo przynajmniej one powinny byc na nasz rozkaz w koncu sa Polkami wiec sa nasza wlasnoscia :O:D) fakt ze tacy faceci nawet nie probuja podejsc dziewczyny bo maja bardzo niska samoocene i sie boja odrzucenia nie ma dla nich zadnego znaczenia -ostatnia grupa (jezeli kogos pominelam to przepraszam) to cala masa netowych prowokatorow nakrecajacych w swoim mniemaniu dyskusje superinteligentnymi postami o puszczaniu sie Polek i to jest ten twoj "caly swiat" :P

[CHUJOWY Z PACANOWA ja czesto wchodze w niemiecki chat ale jeszcze nigdy na niemieckim chacie nie przeczytalem takich rzeczy jakie tu na kafe Polki wypisuja: ze k**wia sie z ksiezmi, ze maja ochote zeby ich ktos przelecial, ze mysla o zdradzie, ze chce byc zerznieta.....itd. Masz racje gosciu z gory ze wystarczy poczytac tu co Polki wypisuja a opinia gotow] tak jasne :P:D kafeteria z jej klimatem, prowokacjami i podszywami to rzeczywiscie jak najbardziej wiarygodne miejsce do wyrobienia sobie opinii o Polkach :D:D:D:D:D

>[Revolution cute23] po 1 generalizujesz zarowno jak piszesz o Polkach jak i o Polakach po 2 moglabys mnie wyjasnic co rozumiesz przez "latwosc Polek" ?

>[Iza z FF] powiedz mi jak oceniasz dziewczyny samotne ktore na wakacjach w (wpisz jakikolwiek kraj) mialy romans z miejscowym ? puszczalskie czy nie ? ps owszem wiele Polek jest naiwnych (niekiedy to naprawde rece odpadaja :( )

[lalka25 tak jakby brytyjki sie nie puszczaly,malo sie slyszy o tym co wyprawiaja na zagranicznych wakacjach?nie macie co uogolniac w kazdym narodzie znajda sie puszczalskie,nie rozumiem czemu tak plujecie na polki.] plujecie ? moim zdaniem to pisze jeden facet pod wieloma nickami

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

tchorze :P:D

Kilka lat temu bylem na urlopie w Bawarii w gospodarstwie ktore lezalo przy lesie. Oddalone ono bylo 500 m od innego sasiada a do wioski bylo ponad 1 km. Na drugi dzien poprosilem gospodynie o klucz do domu bo oboje pracowali. Gospodyni odpowiedziala mi, co wy klucza chcecie? Nie mam zadnego! Ten dom jest od pokolen nigdy nie zamykany, stoi dzien i noc otwarty. A Polsce jak widzialem, to kazdy ma 3 zamki do drzwi wejsciowych. Taka jest roznica!

Bardzo mi przykro, ze to napisze, ale ja takze mieszkajac za granica wstydze sie przyznac do swojej narodowosci. Z checia bym sie jej zrzekla. Moja narodowosc utrudnia mi zycie, jestem przedmiotem do realizacji seksualnych fantazji mezczyzn na licy, bo jestm Polka. Jestem dyskryminowana w pracy, w sklepie, na ulicy, w pralni, gdziekolwiek, bo jestem Polka. A ja Polka, to wiadomo kto. Czasami marze, zeby miec inne obywatelstwo. Nie wiem jak to zrobic. Boje sie, ze mojemu synowi bedzie trudno w zyciu tutaj za granica, bo jest Polakiem. gdybyscie mogly zmienic nazwisko, kobiety, na bardziej zagraniczne, zmienilybyscie je?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość lady mary
A zna ktos z Was taki kraj (poza muzułmańskimi) , gdzie się panie nie puszczają? Nasze rodaczki nie są tutaj żadnym wyjątkiem. Powiem więcej ,w porównaniu z takimi na przykład Niemkami, są wręcz pruderyjne.

Dziewczyny sie wsiedzie puszczaja i chlopaki tez. Dlaczego oskarza sie dziewczyny, przeciez do puszczania potrzeba chlopaka, ktory tez sie puszcza!

hamster bo te dziewczyny sa oskarzane przez takich facetow jak pisalam wczesniej : -facetow niebedacych Polakami ktorzy uwielbiaja sie przechwalac przed Polakami ze spali z Polka dla takiego turka to najwyrazniej powod do dumy bez wzgledu na to czy to zrobil czy udaje i nic dziwnego jak sie ma kompleksy to jest rzecza zla ale jak najbardziej ludzka szukac jeszcze gorszego od siebie zeby podniesc wlasna samoocene (jestem Kurdem i jestem z tego dumny, nikt tej mojej dumy nie podziela ale przynajmniej Polacy sa gorsi bo ich kobiety nie trzymaja cnoty do slubu) -dresiarzy ktorzy po wyjezdzie za granice nie moga zrozumiec ze wiekszosc dresiar czy tipsiar nie chce sie z nimi umawiac bo przypominaja im blokowisko z ktorego zwialy a przeciez "blokersy takie fajne som z banki potrafia przyj..., nawet dziewczynie i flaszke wypic no czemu ziomalki z nami nie chcom ? " -samotnych, idealnych wedlug wlasnego mniemania rycerzy szukajacych ksiezniczki ktorzy nie potrafia zrozumiec ze: a)to nie sredniowiecze i ksiezniczka ma wybor b)to ona wybiera a nie on -facetow z kompleksami ktorzy kazdy kolejny miesiac z prawa reka odreagowuja zwiekszajaca sie nienawiscia do kobiet w ogole a rodaczek w szczegolnosci (bo przynajmniej one powinny byc na nasz rozkaz w koncu sa Polkami wiec sa nasza wlasnoscia ) fakt ze tacy faceci nawet nie probuja podejsc dziewczyny bo maja bardzo niska samoocene i sie boja odrzucenia nie ma dla nich zadnego znaczenia -ostatnia grupa (jezeli kogos pominelam to przepraszam) to cala masa netowych prowokatorow nakrecajacych w swoim mniemaniu dyskusje superinteligentnymi postami o puszczaniu sie Polek

Gość ffsddsdsfdfds
A ja nie lubię żydów.

Nie lubisz żydów? To przecierz naród wybrany! przeczytaj Stary Testament!

Gość realny076
Urodzilem sie w Polsce, tak sie sklada ze mam dwa paszporty i mowiac otwarcie bola mnie juz rece od bicia sie za to ze jestem Polakiem ... i nigdy sie tego nie wypre, za kazdym razem , jesli mam okazje doloze w pysk kazdemu kto mozwi zle o mojej ojczyznie. U siebie w okolicy zdobylem szacunek piescia, natomiast abstachujac od zwyklego chamstwa nie moge brac odpowiedzialnosci za innych, dlatego tez pytam jakim prawem wrabiacie mnie w ten syf ... Pytam wiec teraz kto jest za to odpowiedzialny ... neofici ktorzy oczerniaja wlasna nacje czy ludzie honoru ktorzy bronia imienia przodkow ...

Gość realny076
To co slysze na tym forum sa to same narzekania i nigdy sie z nimi nie zgodze. Wezcie sie w garsz ludzie, zly to ptak ktory kala wlasne gniazdo ... Nienawidza Nas za to ze potrafimy wytrzymac wiele i przy tym zachowujemy wlasna tozsamosc, po prostu boja sie Nas

Gość oby nie
ten topik to zydowska prowokacja