Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyPolka

Nie lubie POLAKÓW

Polecane posty

Gość vermes
Też chętnie bym rozpierdolił połowę tego kraju. Za co? Za warcholstwo, prymitywizm i wiele innych rzeczy. Słyszeliście kiedyś prymitywną stadionową przyśpiewkę podczas meczów polskiej reprezentacji: "Polskaaa, biało-czeeeeerwoni". Gdy słyszę tę melodię, rzygać mi się chcę. Dla mnie to synonim polskości. Warcholstwo dumne z tego, że można po pijaku demonstrować, kurwa wie co. Czasami żałuję, że nie mogę być Żydem i mieszkać w Izraelu. Chętnie rzuciłbym ten porąbany kraj z przyklejoną do niego katolicką religijnością. Nawet tego katolickiego gówna nie można się wyrzec, bo być Polakiem znaczy też w dużej mierze żyć tradycją i religią katolicką. Gdy widzę za granicą polskie pielgrzymki z księżmi na czele, "zapominam" polskiego. Tak się wstydzę. Nawet nie marzy mi się lepsza Polska. Ja jej w ogóle nie chcę. Nawet gdy biorę ślub, to muszę wziąć go w kościele, ponieważ w przeciwnym razie rodzina nie zrozumie. To jest dopiero prymitywny kraj i prymitywni ludzie.

Gość tak/tak
no no....to kim by taki polaczek chcial byc jak ten powyzej...hmmm zastanowmy sie przez chwilke,patrzac delikatnie na wcale tak nie odlegla historie.... -zydem-pozostawiam bez komentarza... -niemcem-szanujemy ich za pracowitosc...taaak,pokazali swiatu 2x jacy sa pracowici i Polsce przez ostatnie tysiac lat.... -czechem-tchorze,bez ikry,bezplciowi.... -rosjanie-swolocz....jeszcze cos trzeba dodawac? -holender,belg-nic do nich nie mam ale juz sami nie wiedza kim sa.... -francuzem-tchorze,sprzedawczyki... -wlochem-j.w.......itd,itp... to tak z grubsza i czegu tu zazdroscic???? mieszkam za granica juz 20 lat i nigdy sie nie musialem wstydzic ze jestem polakiem,kazdy normalnie myslacy czlowiek wie ze w kazdej nacji sa ludzie za ktorych trzeba sie wstydzic,bez wyjatku.... a wrecz niejednokrotnie dano mi do zrozumienia ze powinienem byc dumny ze jestem polakiem,bo narod ten zostal ciezko doswiadczony! ja sie tez zastanawiam czy ktos komus placi za takie posty??? polskosc to tradycja i wlasnie religia,wiara......tego wlasnie inne narody nam zazdroszcza,gdyz oni nie potrafia sie juz okreslic,sa tak strasznie juz wymieszani ze zatracili wlasna wartosc,nie wiedza poprostu kim sa i to jest straszne,nie miec przynaleznosci.... co do ciemnogrodu....w kraju w ktorym mieszkam dzieci sie ucza juz od malego o rownosci i wyrozumialosci a jednak wyzywaja sie od pedalow na maxa......wiec o co tutaj chodzi????? i to by bylo na tyle.....pozdrawiam

Gość vermes
"tak/tak" - Czego ty chcesz od mojego domniemanego żydostwa, że pozostawiasz to bez komentarza? Jeśli polskość to wiara i tradycja, to wolę czasami ćpającą Holandię, bo Polacy budują pomniki jednemu zmarłemu Polakowi - księdzu w dodatku. Właśnie to mnie niepokoi w Polsce i Polakach, że najwybitniejszym Polakiem w dziejach jest katolicki ksiądz. Polacy nie mają w tradycji nic świeckiego, co powstałoby bez udziału Kościoła katolickiego. Więc gdy odrzucasz Kościół i jego wszystkie trele-morele, pojawiają się zarzuty, że jest się kimś gorszym. Gdy zostałem wreszcie zmuszony do katolickiego ślubu, ja - antyklerykał, wiele osób powiedziało mi, że Bóg wysłuchał ich modlitw, bo ponownie zbliżyłem się do Kościoła. Czy to, kurwa, normalne? To jest chore! Tak myśli chore społeczeństwo! W ogóle co za porąbane społeczeństwo. Dla większości ludzi w tym kraju Żyd, to nie Polak, lecz Żyd z polskim obywatelstwem. Murzyn urodzony w Łodzi to też nie Polak, bo czarny. Nic z tego, że chodzi nawet do kościoła. To nie jest Polak, bo Polak musi być biały, nosić wąsy i wyznawać katolicyzm, ewentualnie prawosławie, o ile to po rodzicach. ROM to też nie Polak. Dlaczego? Ponieważ nauczyliśmy się pojmować narodowość po katolicku i po słowiańsku. Czy to nie chore?

Gość Polak-Katolik
antyPolka Masz pełne prawo nie lubić Polaków i Polski. Pamiętaj jednak o tym, że to właśnie dzięki Polakom i Polsce masz wykształcenie, czyli wiedzę i świadomość o świecie, to oni łożyli na ciebie pieniądze, oni inwestowali w twoją przyszłość a ty zwyczajnie na nich się wypinasz. To jest zwyczajne w świecie matkobójstwo i tyle, ale rób, jak uważasz.

Gość bob budownizy
sciongniemy se ukrainkow do roboty i nie bedzie problemy a kazdy zakompleskiony polak lepiej niech wypierdala na wasze stanowisko jest srednio 5 ukraincow chetnych.

Gość bob budownizy
i to w dodatku WYKSZTAŁCONYCH. nie to co te polactwo-cwaniactwo kture cion gle kominuje jak zarobic aby sie narobic i w dodatku zlodzieje.

Gość smutne jest jesli Polka
nie lubi Polakow, bo to oznacza,ze ma bardzo kiepska rodzine, nie lubi (polskich)rodzicow, rodzenstwa, dziadkow, nie miala nigdy przyjaciolki w dziecinstwie , miłosci - dziwni sa tacy ludzie i nieszczesliwi

Gość fgsg
Nie rozumie dlaczego ludzie tak sie zachwycaja zachodem.Pieniadze maja bo im przemysl z dawnych dobrych czasow, i nic wiecej tam fajnego nie ma.Teraz rzadza tam zryci liberalowie mieszka pelno czarnuchow i innych popaprancow.A dla ludzi ktorzy bronia czarnuchow dodam ze maja oni juz wieksze prawa od bialych a do tego to oni sa prawdziwymi rasistami,zobaczcie co robia w RPA(jak biali tam rzadzili to czarnuchy z sasiednich krajow tam uciekali.To dla wiadomosci ludzi ktorzy mysla ze biali byli tacy zli jak glosi propaganda). Jesli chodzi o gospodarki dla przykladu podam ze niemiecka potege stwozyl Otto von Bismark a on liberalem na pewno nie byl,liberalem przez ktorych europa i usa upadaja. I jeszcze prosba do ludzi ktorzy nie znaja sie na histori, polityceitp. nie wypowiadajcie sie na tematy na ktore nie macie pojecia. Smiesza minie ludzie ktorzy mysla ze jak znaja 5 jezykow obcych to sa wyksztalceni, oraz ze jak bedziemy nasladowac zachod to daleko zajdziemy.A tak sie dzieje widac to po wyborach. Zal A przyczyna wszelkiego zla sa kobiety wyzwolone,przez nie jest niz demograficzny, oraz liberalizacja. Na pewno spadnie na mnie teraz fala krytyki. Ale prawda jest taka ze wzorce z XIX i poczatku XX wieku sa nam potrzebne zeby w polsce bylo dobrze.

Gość Gyz
Posrało was wszystkich! Polska to bogaty kraj kapitalistyczny, należący do Zachodu, w którym dobrze się zarabia, a na temat Polski i Polaków dominują pozytywne stereotypy. Ogarnijcie się!

Gość Gyz
I jeszcze jedno. W Polsce nigdy nie było komunizmu, dlatego nie jest poszkodowanym, głupim biednym krajem!

Gość ErtixPoke
@fgsg, Gyz -jak czytam te Wasze posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Gość ThePOlack
Polska piekny kraj ale cebulakow nie trawie, wszechobecne chamstwo ze brak slow. Szanuje Polakow ale tych bardziej inteligentnych z wartosciami tacy tez sa niestety sa w mniejszosci.

Gość gośćLucyfer
Ja nie lubię nikogo. Jestem antyspołeczny. Ludzie to najgorsza choroba tej Ziemii. Powinno się ich unicestwić.

Dnia 13.11.2009 o 17:32, Gość Polak-Katolik napisał:

antyPolka Masz pełne prawo nie lubić Polaków i Polski. Pamiętaj jednak o tym, że to właśnie dzięki Polakom i Polsce masz wykształcenie, czyli wiedzę i świadomość o świecie, to oni łożyli na ciebie pieniądze, oni inwestowali w twoją przyszłość a ty zwyczajnie na nich się wypinasz. To jest zwyczajne w świecie matkobójstwo i tyle, ale rób, jak uważasz.

Matkobójstwo, co to za tępa pi'zda pisała :D

Ja uważam, że Polska ma rację bytu tylko i wyłącznie jako ochrona przed Rosją dla lepiej rozwiniętych cywilizacji na zachód i południe od tego kraju. :)

Gość BlueMoon

Ja też nie cierpię, ale nie Polski, a generalnie Słowian. Duże zastrzeżenia miałbym też co do Niemców, Włochów, Duńczyków, Holendrów, Finów i Anglików za ich butę, lub brak elementarnej kultury. 

Ktoś tu wspomniał o przyśpiewkach. Heh, nawet nie masz pojęcia jak bardzo cię rozumiem, ale myślisz że w takich Niemczech czy Anglii jest inaczej? Tam ludzie wręcz żyją meczami i sobie dni wolne biorą jak jest jakieś większe wydarzenie. To się dopiero nazywa dziecinada. 

Polaków nie lubię za irracjonalizm w myśleniu, niewolniczą wręcz postawę w stosunku do rządu, kościoła i pracodawcy (dlaczego w Polsce nie ma i nie może być  naszych Żółtych Kamizelek?), nie szanowanie innych i ich woli (wspomniane śluby, że o braku własnego imidżu nie wspomnę, bo wyróżniając się jeszcze jakiś kibol da ci w ryja, a ksiądz powie, że grzeszysz). 

Nie szanowanie niepełnosprawnych, popisywanie się, udowadnianie innym czegokolwiek, zniżania się dla kobiet i usługiwania im (i w odwrotną stronę - wykorzystywania facetów), moje ulubione ,,zastaw się, a postaw się", gburowato-pszenniczo-buraczanej postawy ,,a bo mnie się należy i ch...", ,,bo JA jestem naj", braku chęci na zmiany (szczególnie u facetów), przemądrzania się, kłótliwości o byle bzdury i spamowania w internecie, wybiórczości w przestrzeganiu prawa, dwulicowości, zrzędzenia, narzekania, homofobii, nieprzewidywalności, braku taktu, chęci bycia ,, niezależnym" za wszelką cenę, nadmiernej religijności, 

Gość BlueMoon

Zapomniałem wspomnieć o rasizmie, prawicowcach, nadmiernej powagi, braku radości z życia, nadmiernym skupianiu się na mało ważnych sprawach, gadaniu o polityce/sporcie/ekonomii, konserwatyzmie i ekonomii która w ogóle nie istnieje. 

Gdyby Polska nie była tak zaciemniona i wąsko zapatrzona, to może byłoby lepiej. 

Gość Delorean.

ja ogolnie ludzi nie lubie, sa male wyjatki ale ogolnie sa do dupy