Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość duszna

ratunku!! moje seduszko nie wyrabia

Polecane posty

Gość duszna

witam sedecznie:) pisze do was bo potrzebuje rady. odjakis 2 miesiecy borykam sie z ciezkim problemem. zaczelo sie od uczucia dusznosc- oddycham ale czuje ze jakby "za malo" brakuje mi powietrza ciagle,m nie moge zlapac oddechu. ownoczesnie prawie z tym objawem przyszedl nastepny- kolatanie serca. zglosilam sie do lekarza, zrobilam wszystkie badania, krew, poniom magnezu potas, zbadalam tarczyce, przeswietlenie pluc. nic nie wykazalo. lekarz zobil mi ekg- stwierdzil ze mam powiekszona lewa komore serca. przepisal Propranolol- pomagalo na poczatku. teraz nie pomaga prawie wcale, a od tych tabletek juz jestem silnie uzalezniona- wystarczy ze spoznie sie godzine ze wziaciem i serce wali mi strasznie, dusze sie potwornie. ale wczoraj przestarszylam sie nie na zarty. szlam sobie wlasnie na busa i nagle zaczelo mnie kłuć strasnzie serce nie moglam ani sie odezwac ani ruszyc- kolana jak z waty.. i tak bylo przez 40 min. to bylo straszne uczucie myslalam ze umieram. i gdyby nie kolezana- odprowadzila mnie do domu nie wiem co bym zrobila. kiedy po 40 min klucie ustapilo- zaczelosie cos niedobrego dziac z moim ramieniem najpierw bol potem dretwienie i przez jakies 45 min po prostu stracilam wladze na reka. i wtdy przestraszylam sie nie na zarty. udalam sie do pierwszej lepszej przychodni i powiedzialam co sie stalo. przyjeli mnie w trybie wyjatkowym. ale lekarka pwoiedziala tylko ze mam brak magnez, zelazo , dala mi cos na uspokojenie i powiedziala ze reka- to reakcja nerwicowa. ja juz naprawde nie wiem co robic prosze o rade. panicznie boje sie ze cos takiego sie powtorzy.... dodam ze jestem zarejestrowana do kardologa na konec czerwca. ale nie wiem.. boje sie strasznie. czy moze ktos z was mial podone objawy? bardzo prasze o rade

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować