Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stopeńka

Pomarańczowe stopy

Polecane posty

Gość Stopeńka

Zbliza sie lato, a ja znow boje sie założyć sandałki. Moim problemem są pomarańczowe stopy. Czytałam, że przyczyną może być za duża ilość karotenu w pożywieniu czyli np. wszelkie soczki marchewkowe czy świeżutkie marchewki. Ale ja nie pije i nie jem tego dużo, jedynie sporadycznie, a stopy mam takie conajmniej od 2 lat jeśll nie więcej. Macie jakieś dobre kosmetyki, może jakieś domowe przepisy na pozbycie się takiego efektu. A może wiecie co może być przyczyną. Proszę o pomoc

Gość kiedy robiłaś próby wątrobowe

Gość Stopeńka
Przyczyną może być choroba wątroby? Miałam robione w zeszłym roku z tego co pamiętama bilirubina była w normie ale ALAT Aspat czy albuminy czy cos takiego bylo lekko podwtższone

Gość Stopeńka
Lekarka powiedziała, że przyczyną podwyższenia były brane leki: byłam wcześniej przeziębiona więc leki przeciwbulowe no i pigułki anty

Gość kiedy robiłaś próby wątrobowe
ja mam stopy czerwone, tutaj możemy co do koloru się spierać;) ale dermatolog powiedział mi, że mogą to być problemy z wątrobą. też robiłam badania i wszystko było oki wiec to pewnie po prostu taka moja uroda. spróbuj może sokiem cytrynowym czy poszukaj kremu rozjasniającego.

Gość Stopeńka
A jakie kosmetyki polecasz nie znam zadnych kremu rozjaśniających do stóp i zadnych nie znalazlam

Gość gość
Co na stopy?

Gość gość
"a ja lubiłam Zbyszka takim jak był granatowe oczy kiedy był zły oranżowe stopy w nich płynie czas który poszedł ze Zbyszkiem w las " :D