Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcheweczka

SZCZECINIANIE ... ujawnijmy się ...

Polecane posty

jestem z okolic Pogodna bo to chyba juz nie są Gumience:) hm..........mieszkam w okolicy Łukasinskiego, obok jednostki NATO:) nie wiem czy ktos kojarzy:) czy moge sie do was dołączyc? ;)

Gość gumieńce witaja
hehehehehehe

Gość durnowata lola
buu a ja mimo ze ze szczecina to wczorajszej burzy nie dane mi bylo zobaczyc 😭😭😭 yasmin a znasz Wojtka B.? mieszka w okolicach lukasinskiego, hmm na zytniej albo cos takiego ze zbozem zwiazanego :D

Gość szczecin okolice
PINACOLADA jesli mozna wiedziec to gdzie mieszkasz w niemczech bo ja niedługo tez tam spadam, juz na zawsze :(, tu zostawiam rodzinke.

Gość szczecin okolice
SZKODA A W KIERUNKU BAWARII

Gość kaat
sąsiad sam się zorientował niestety było już po wszystkim :D

no, hejka, a ja ze ścisłego centrum, ale na warszewie mieszkałam, a z okolic łukasińskiego mam znajomych, na kleeberga chyba :)

Gość blumblumblujm
no, co, więcej szczecinian nie ma??

Piszcie co słychać w Szczecinie. Byłam tam ostatnio w sierpniu ub. roku :( Od czasu studiów zaglądam tam rzadko... A ta burza to dzisiaj do mnie przyszła (lubuskie) - w ciągu kilku minut w połowie miasta powyrywało drzewa z korzeniami.

heyka yasmin na lukasinskiego to rzut kamieniem ode mnie,jestem ciekaw ile razy sie mijalismy na wernyhory :) ale to sa uroki anonomowosci pozdrawiam

Marcheweczka mówi Wszystkim Dzień Dobry :D. Fajnie że Nas przybywa, oby tak dalej :). Pogodę dzisiaj też mamy fajną, słoneczko ładnie wygląda za chmurek, aż chce się coś robić. Ja teraz popijam kawkę na pobudkę, a potem ruszam do miasta. Miłego dnia 🌻.

centurych-------hej hej:) na Wernyhory to sie pewnie minęlismy z kilkaset razy.....często tam bywam jak czekam na autobus albo tramwaj;-)

Wszystkich ktorzy chca pomoc prosze o oddanie krwi grupy A(RH+) dla mojego kolegi ktory obecnie przebywa w szpitalu, wszystkich kyórzy chca pomoc prosze przy oddawaniu zeby zazanaczyli ze jest to krew dla p.Ryszarda Zagórowskiego TO NIE SA ZARTY DZIEKUJE

Gość julka1
to i ja dołącze się do wesołej szczecińskiej gromadki...

Jestem Honorowym Dawcą Krwi i bardzo chętnie bym pomogła, ale niestety nie mogę, biorę w chwili obecnej pewne leki, które tymczasowo wykluczają mnie jako dawcę :(. Z utęsknieniem wyczekuję dnia, gdy to się zmieni. Pozdrawiam 🌻 i życzę dużo zdrówka i szczęścia Koledze.

centurychild ja tez jestem honorowym dawca ale niestety mam B (Rh+). Moj facet tez ma B+, w mojej najblizszej rodzinie tez nie ma grupy A :( Niestety. Ale moze zaloz topic to sie zgloszą ludziska. Powodzenia! Trzymam kciuki!

dzieki za checi wiem ze pare osob sie zglosilo do stacji krwiodastwa rowniez w dniu dzisiejszym,dlatego wszystkim ktorzy sie udali tam by pomoc serdecznie dziekuje pozdrawiam forumowiczow

A ja juz za trzy dni jade na dwa tygodnie do Szczecina na slub brata.Bardzo sie ciesze. Zamowcie mi ladna pogode,bo jade tez nad morze:)