Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowana_Na_Maxa

Kompleksy na punkcie biustu -

Polecane posty

Gość Zdołowana_Na_Maxa

Mam straszne kompeksy na punkcie biustu... Mam 22 lata, nieduży biust,ale jest mało jędrny, i obwisły i troche ma rozstępów... Można sie załamać:( Nienawidze swojego ciała... :-( Co mam robić? Używam kremów, niewiele to daje... Może jakieś ćwiczenia??

Gość niem łam się
z kalectwem też można żyć

Gość o ja wiem ja wiem
stań na głowie, fotka i na fotke.pl amanta upić , a o 4 rano zanim wytrzeźwieje grzecznie ciuszki w rękę, posprzątać mieszkanie i do domku siupala. jeżeli pragniesz powtórki zrób mu alka seltzer

Gość Patri
nie martw sie, ja mam bardzo duzy biust (5) i mase rozstepow na nim ale juz takich bielusienkich prawie nie widocznych choc je czuc, do ego jako ze biust duzyto tez troszke oklaply, tak sie stresowalam zawsze co powiedza inni a wiesz co wszyscy moi partnwrzy zawsze mi powtarzali ze mam swietny biust i nigy nie zworcili uwagi na rozstepy wiec nie ma sie czym przejmowac polecam kremy do biustu eveline:) pomagaja:)

ja mam za to20 lat i rozmiar 75B, lekkie rozstepy i na dodatek lewa piers jest nieco wieksza. podobno tego nie widac ale ja mam obsesje na tym punkcie szczegolnie w push upach bo wtedy lewa bardziej "wychodzi: :O

Gość PATRI
NIE przejmuj sie ja tez tak myuslalam chodzilam w zakrytych koszuklach tak zeby widzac nie bylo dzis nosze wielkie dekolty:) bo ja sie ma cyci to trzeba j pokazac a rozstepow nie widac:) mowie ci ja tez sie shizowalam a teraz luzz trzeba sie przwywyczaic pozdro:)

Gość PATRI
Dodam tylko że nazywam się Zdzichu mam cyce jak betoniary a z odbytu wystają mi resztki zaschniętej kupy:classic_cool:

Gość PATRI
do podszyswacza wal sie o ile potrafisz. co do mnie to jestem panienka mam 20 lat jestem przy kosci i mam 180 cm wzrostu a to ze cycki mam 5 to juz moja sprawa jak sie nie podoba to spadaj wszystkim moim bylym sie podobaly:) i obenemu tez. wszystkie glupie rzeczy ktore napiszesz coz ... swiadczy o twojej znikomej inteligencji

Gość rytryrt
odswiezammmmm

Gość ja mam miseczke
75 D a chcialabym miec miseczke C,ale co mam na to poradzic :( Niektore dziewczyny mi zazdroszcza tylko niewiem czemu.One niewiedza ze z takim biustem jest tylko problem czy z kupieniem stanika,czy stroju kapielowego,poprostu nie ma takiego wyboru

Gość upuppupupupuppuupupupupupuppu

Gość
Pomoc moze Ci tylko czesty i regularny masaz piersi, najlepiej wykonany przez doswiadczonego fachowca z duzymi dlonmi. Polecam i pozdrawiam...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość mega komplex mam
75 B, lewa lekko wieksza no i rozstepy. niby niewidoczne ale sa... fuck fuck fuck czuc je pod reka i widac zwlaszcza w sztucznym swietle :( zalamujace naprawde hmm czy istnieje ktos kto ma biust calkowicie bez rozstepow?? pytanie: wolicie miec wiekszy biust ( wieksze B w zwyz) i rozstepy czy maly biust ( niech bedzie A)?? bo ja jak sie patrze na te paski to sama juz nie wiem...

Gość ja mam biust taki
70A/B i nie mam żadnych rozstępów. Chyba dlatego, że jest miokroskopijny:p ;)

Gość Adamowa
Ja nie mam żadnych rozstępów, ja!:) rozmiar to 70A, ale i tak ostatnimi czasy sporo mi urosnął, a mimo tego nie mam rozstępów... ja myślę, że to jest kwestia predyspozycji - jedne mają nawet wielkie piersi i bez rozstępów, a inne małe a jednak z rozstępami... Nie ma się, co przejmować - jak kocha, to wielbi i twoje piersiątka:D

Gość gość
Nie mam rozstepow, biust 75 C

Gość uala lalal
idealnie

Gość a jak np reaguja wasi
faceci jesli np jedna piers jest wieksza a jest to widoczne?

Gość uala lalal
szokiem mój sie zalamał schowal sie pod kanape i od 2 lat tam siedzi

Gość ja mam dołka...
...karmilam córcię 15 miesięcy piersią...i chce mi się płakac jak patrze na swoje cycusie...tragedia...

Gość uala lalal
czemu głowa do góry

Gość gość
Ja bede miala pewnie do pasa po karmieniu piersia:o Straszne!

Gość Adamowa
Prawie każda kobieta ma jedną pierś większą od drugiej, nikt nie jest symetryczny (dotyczy to każdej części ciała - oczu, uszu, itp.), kwestia jest tylko tego, na ile ta dysproporcja jest duża; u mnie np. jest minimalna, więc reakcji ze strony mego mężczyzny brak:)

Gość Rosasita
Jestem zadwolona, brak rozstepów....no ale zawsze coś innego sie nie podoba:) dziewczyny, kazdy ma w sobie cos pieknego, ładnego co odróznia od reszty!!! znam dziewczyny, które po urodzeniu z premedytacja nie karmia piersią, bo twierdza że spiepszą sobie biust, głupie i tyle....

Gość Adamowa
To jajestem głupia, bo karmić nie zamierzam:P pozdro!:)

Gość Zigga
Ja mam 75 B lub C zależy od stanika! Też trochę rozstępów, ale takich malutkich i praktycznie niewidoczych! Uwielbiam swoje piersi, choć są lekko niesymetryczne, ale są jędrniutkie za to! Kiedyś się to pewnie zmieni, więc wolę się nimi cieszyć, póki takie są ;)! Wam też tak radzę!

Gość zgłodnieje to samo pójdzie
na big maca :classic_cool: